• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şüpheli izler

minnos26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2013
5.478
3.737
248
Direk konuya giricem, içim içimi yiyor.
Erkek arkadaşımla oturuyoruz dün akşam. Birden boynunun sağ tarafında bi kızarıklık farkettim. Hani çok bir bayan öpünce iz çıkar ya. hani normal öpmekten ziyade, işte siz anladınız. Benim hiç adetim değildir, benden kaynaklı bir şey asla olamaz. Önce bi inceledim falan, sonra aklıma geldi tabi bu ne diye sordum. Sporda olmuştur dedi. şu hareketi yapıyoruz, hani ağırlık kaldırırken olmuştur falan dedi. . hemen inanmadım falan tekrar sordum aynı şeyi söyledi. Bende salak salak dikkat et ama böyle şeylere falan dedim neyse, bu akşam gitti evine. Yani sizin anlayacağınız inandım amaaa...
Gece tam yatıcam aklıma düşmez mi.. Kız dedim sen ne salaksın. Ne olacakmış sporda. Spordaki o aletin boynun sağ tarafında ne işi varmış. Uykularım kaçtı valla. Bi süre benim misafirim olduğundan başı boş bırakmak zorunda kalmıştım takip edemedim.
bu konuyu niye açtım onu da bilmiyorum. Elimde kanıtta yok. Bu konuda ayırt edici bişiler söyleyecek olanlar, ya da değişik cin fikirleri olanları bekliyorum.

Direk konuya giricem, içim içimi yiyor.
Erkek arkadaşımla oturuyoruz dün akşam. Birden boynunun sağ tarafında bi kızarıklık farkettim. Hani çok bir bayan öpünce iz çıkar ya. hani normal öpmekten ziyade, işte siz anladınız. Benim hiç adetim değildir, benden kaynaklı bir şey asla olamaz. Önce bi inceledim falan, sonra aklıma geldi tabi bu ne diye sordum. Sporda olmuştur dedi. şu hareketi yapıyoruz, hani ağırlık kaldırırken olmuştur falan dedi. . hemen inanmadım falan tekrar sordum aynı şeyi söyledi. Bende salak salak dikkat et ama böyle şeylere falan dedim neyse, bu akşam gitti evine. Yani sizin anlayacağınız inandım amaaa...
Gece tam yatıcam aklıma düşmez mi.. Kız dedim sen ne salaksın. Ne olacakmış sporda. Spordaki o aletin boynun sağ tarafında ne işi varmış. Uykularım kaçtı valla. Bi süre benim misafirim olduğundan başı boş bırakmak zorunda kalmıştım takip edemedim.
bu konuyu niye açtım onu da bilmiyorum. Elimde kanıtta yok. Bu konuda ayırt edici bişiler söyleyecek olanlar, ya da değişik cin fikirleri olanları bekliyorum.
Aneyyyy kız çabuk araştır :skandal:

nasıl araştırılır ki bu işler... ayy bilemedim kııızz
O izlerin öyle öpme tarzında olduğuna eminmisin ne bilim görmeden bişeyde denmezki ama durduk yerede olmaz yani ya.
Telefonuna vs baksan olmazmı

Öpücük izi olmayabilir. Gerçekten söylediği gibi birşey olabilir. Çok şüphecisin. Bence çocuğun günahını alıyorsun.

Bana da oyle geldi huplemis biri spor aleti dudak izi gibi nasil bir darbe birakabilir ki sorgulama ama gizliden arastir canim

bi takibe al bence de . çok şüpheli ...

ya evet öyle gibi duruyo da çok bilmiyorum bende. yakından inceledim ama kesin tanı koyamadım tabi. bi de önce morarıyo muydu sanki, yoksa sonradan morarıyodu? bilen var mı?
Once bi kizariklik olur sonra eger cok sey olursa morarmayabaslar canm

O izlerin öyle öpme tarzında olduğuna eminmisin ne bilim görmeden bişeyde denmezki ama durduk yerede olmaz yani ya.
Telefonuna vs baksan olmazmı

evet bakıcam ama silmiştir ki.. yine de bi göz atmak lazım tabi

ya bence herşey olabilir. mesela boynumda hep aynı yer kaşınıyordu bu yaz. bişey mi ısırdı neyse o kadar çok aynı yeri kaşıdım ki zannedersin biri bişey yaptı. görüntü o şekil işte kan oturmuş ama işin aslı öyle değil.

Dambılı boynunla mı kaldırdın sevdiceğim deseydin :KK45:
Hani kaşıdım dese, sivilce vardı sıktım dese, tarak çarptı çizdi dese neyse de sporda nasıl olabilir bana pek mantıklı gelmedi.

ayyy çok güldüm yaa alemsin tatlım :KK200: aynen yani sivilce diyemez ama sanki böle çizik çizik gibi

Back
X