• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şüpheli izler

Eğer boynuna bar koyup spor yapıyorsa olabiliyor öyle emiklenmiş gibi. Ben de de olmuştu ordan biliyorum.

Direk konuya giricem, içim içimi yiyor.
Erkek arkadaşımla oturuyoruz dün akşam. Birden boynunun sağ tarafında bi kızarıklık farkettim. Hani çok bir bayan öpünce iz çıkar ya. hani normal öpmekten ziyade, işte siz anladınız. Benim hiç adetim değildir, benden kaynaklı bir şey asla olamaz. Önce bi inceledim falan, sonra aklıma geldi tabi bu ne diye sordum. Sporda olmuştur dedi. şu hareketi yapıyoruz, hani ağırlık kaldırırken olmuştur falan dedi. . hemen inanmadım falan tekrar sordum aynı şeyi söyledi. Bende salak salak dikkat et ama böyle şeylere falan dedim neyse, bu akşam gitti evine. Yani sizin anlayacağınız inandım amaaa...
Gece tam yatıcam aklıma düşmez mi.. Kız dedim sen ne salaksın. Ne olacakmış sporda. Spordaki o aletin boynun sağ tarafında ne işi varmış. Uykularım kaçtı valla. Bi süre benim misafirim olduğundan başı boş bırakmak zorunda kalmıştım takip edemedim.
bu konuyu niye açtım onu da bilmiyorum. Elimde kanıtta yok. Bu konuda ayırt edici bişiler söyleyecek olanlar, ya da değişik cin fikirleri olanları bekliyorum.
canım keşke senin yerde olsaydım bu yanım da ki kocam değilde sevgilim olsaydı tekme basardim

O dedıgın zaten kızarıklık gıbı degılde morarmıs bır sekılde oluyor ve ızı bıkac gun gecmıyor.

Arastir tabi ama benimkinin teni beyaz mesela değil öpmek bir sey dokunsa bile kan oturur boynuna.
Güvenini yikacagi seyler yapmışsa haklisin ama otur arastir. Yine de iz illa ki sevismis anlamina gelmez ; (

Benim vücudumda çabuk morarir mesela bacaklarim kollarim boynum. Birbirimizden suohelenecek olsak baya vahim bizim durum :))

Hopurtme izi nasil olurkine?
Ben hic bilmiyorum.

ora vakumlanmışşsa morarma gibi izler olabilir veya diş yapmış olabilir.bende fıtnees yaptım bir süre ama hiç başıma böyle birşey gelmedi .belkide makıneli ağırlıklar var onların sopası bır kre kafama gelmişti belki sevgilinizn boynuna gelmıs olablır

Keske caktirmadan bir fotoraf cekseydin belki yardimci olabilirdik.. :110:

Iki kez basima geldi birincisinde kulagimin alt kismi boynumu masayla yaktim kirmizi kirmizi gezdim ikincisinde de aldigim kolye dandik cikti boynuma alerji yapti yine bi yanim kizardi. Kasindikca da kan topladi

Hemen gunahini almayin vardir bi sebebi :KK49:

Direk konuya giricem, içim içimi yiyor.
Erkek arkadaşımla oturuyoruz dün akşam. Birden boynunun sağ tarafında bi kızarıklık farkettim. Hani çok bir bayan öpünce iz çıkar ya. hani normal öpmekten ziyade, işte siz anladınız. Benim hiç adetim değildir, benden kaynaklı bir şey asla olamaz. Önce bi inceledim falan, sonra aklıma geldi tabi bu ne diye sordum. Sporda olmuştur dedi. şu hareketi yapıyoruz, hani ağırlık kaldırırken olmuştur falan dedi. . hemen inanmadım falan tekrar sordum aynı şeyi söyledi. Bende salak salak dikkat et ama böyle şeylere falan dedim neyse, bu akşam gitti evine. Yani sizin anlayacağınız inandım amaaa...
Gece tam yatıcam aklıma düşmez mi.. Kız dedim sen ne salaksın. Ne olacakmış sporda. Spordaki o aletin boynun sağ tarafında ne işi varmış. Uykularım kaçtı valla. Bi süre benim misafirim olduğundan başı boş bırakmak zorunda kalmıştım takip edemedim.
bu konuyu niye açtım onu da bilmiyorum. Elimde kanıtta yok. Bu konuda ayırt edici bişiler söyleyecek olanlar, ya da değişik cin fikirleri olanları bekliyorum.

kız bu nasıl bir laf öyle başı boş bırakmak ?

evde beslediğin hayvanın mı ki

inanmadığını söyle , açıklamalar yetersiz ise yoluna bakk

Nolur nolmaz sen tedbiri elden birakma arastir bence sosyal hesaplari teli falan insanoglu ne yapcagi belli olmaz kimseye guvenmiceksin

Doğru olabilir canım bende halter kaldırdığımda göğsüme doğru çekiyorum güç almak için bendede oluyor öyle kızarıklıklar

Ben kaç yıldır spora gidiyorum boyun boşluğum morarmadi kızarmadı. Abla enişteyi takibe al bence. Aralarında ne olmuşsa artık bir tırnaklarını etine geçirip üstüne çıkmadığı kalmış

5 sene önce gittiğim Spor salonunda göğüs arasını derinleştirmek için çalıştığım bir alet vardı, sol tarafta ki süngerler biraz yıpranmış olduğu için boynumun sol tarafı devamlı kızarır veya morardı sonunda o aleti kullanmayı bırakmak zorunda kalmıştım:olamaz: Cidden kullandığı spor aletinden olabilir ama başka işler de olabilir tabii...

:olamaz:Çaktırmadan bi fotosunu çekip atsana bakalım bunca bayanız burda anlarız belki yani sen göremiyorsun dur fotosunu çekeyim deyip çekersin hani ona göstermek için çekmiş gibi

hımmm çok masum gelmedi bana bu durum ?????:olamaz::olamaz::olamaz::olamaz:

:olamaz:Çaktırmadan bi fotosunu çekip atsana bakalım bunca bayanız burda anlarız belki yani sen göremiyorsun dur fotosunu çekeyim deyip çekersin hani ona göstermek için çekmiş gibi
ay aklıma gelmedi değil de, akşam görüştük dışarda pek müsait ortam olmadı :(

Back
X