• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şüpheli izler

kız bu nasıl bir laf öyle başı boş bırakmak ?

evde beslediğin hayvanın mı ki

inanmadığını söyle , açıklamalar yetersiz ise yoluna bakk

ay yok aslında hiç te öyle sürekli takip durumunda değilim. zaten çaışıyoruz iş güç derken birbrimze öyle pek te vakit ayıramıyoruz. lafın gelişi öle demişim işte :-)

Eğer küçük küçük kan toplanmışsa biri emmiştir/öpmüştür. Sadece kızarıklıksa muhtemelen sporda olmuştur.
morarma falan görmedim. sanki biraz kan oturması biraz kızarıklık gibi bişeydi. dün de baktım geçmeye başlamış. yani bu kadar çabuk geçmeye başlaması da biraz kan oturmasını aklıma getirtti. yani o kızarıklık ufalmış.
ben tekrardan incelleyince, o da dedi ki, işte yine sporda aynı hareketi yaptım sırtımda da olmuştur bak falan dedi ama dışardayız arkadaşlarımız var nasıl bakayım.

32 yıllık kadınım emmeden boyunda iz çıktığını görmedim:) genç ve sevişmeyi bilmezken böyle salak eylemler yapardık. O dönem erkek arkadaşım boynundaki izi annesine; atkıyı çekerken oldu diye açıklamıştı:) erkrk milleti işte salak oluyorlar...

32 yıllık kadınım emmeden boyunda iz çıktığını görmedim:) genç ve sevişmeyi bilmezken böyle salak eylemler yapardık. O dönem erkek arkadaşım boynundaki izi annesine; atkıyı çekerken oldu diye açıklamıştı:) erkrk milleti işte salak oluyorlar...
aman öle olsun boşver. akıllı olsalar yakalayamayız ki :)

Ben de bir hafta boğazlı kazakla gezmiştim heyyt gençlik :KK53: Bence sevgilinizin günahını alıyorsunuz bu arada. Gereksiz kuruntu yapmayın bence.

Ya benim bildigim somurma izi morluga dönusmez. Kizariklik olur, sonra kaybolur. Darbe almissa morluga doner. Iz sonradan mor ya da yeşilimsi gibi olursa darbe ya da kas zorlamasidir. Yok kizariklik kaybolursa somurmadir.

kaşımışta olabilir beyaz tenli mi ben kaşıyınca kıpkırmızı oluyor :kahve:

ya evet öyle gibi duruyo da çok bilmiyorum bende. yakından inceledim ama kesin tanı koyamadım tabi. bi de önce morarıyo muydu sanki, yoksa sonradan morarıyodu? bilen var mı?
kesin tanı koymanız için doktora götürüp darp izlerine baktırmanız lazım.Şimdi bişey diycem bu cocuk genç ise ihtiyaçları var ise bunu sizinle yapamıyor ise ne yapsın??? ama bence cocugun günahını alıyorsunuz

Direk konuya giricem, içim içimi yiyor.
Erkek arkadaşımla oturuyoruz dün akşam. Birden boynunun sağ tarafında bi kızarıklık farkettim. Hani çok bir bayan öpünce iz çıkar ya. hani normal öpmekten ziyade, işte siz anladınız. Benim hiç adetim değildir, benden kaynaklı bir şey asla olamaz. Önce bi inceledim falan, sonra aklıma geldi tabi bu ne diye sordum. Sporda olmuştur dedi. şu hareketi yapıyoruz, hani ağırlık kaldırırken olmuştur falan dedi. . hemen inanmadım falan tekrar sordum aynı şeyi söyledi. Bende salak salak dikkat et ama böyle şeylere falan dedim neyse, bu akşam gitti evine. Yani sizin anlayacağınız inandım amaaa...
Gece tam yatıcam aklıma düşmez mi.. Kız dedim sen ne salaksın. Ne olacakmış sporda. Spordaki o aletin boynun sağ tarafında ne işi varmış. Uykularım kaçtı valla. Bi süre benim misafirim olduğundan başı boş bırakmak zorunda kalmıştım takip edemedim.
bu konuyu niye açtım onu da bilmiyorum. Elimde kanıtta yok. Bu konuda ayırt edici bişiler söyleyecek olanlar, ya da değişik cin fikirleri olanları bekliyorum.
farkettirme takibe al ama hissettirme sosyalde reelde kımlerle takılıo sana davranısı hissedersin eger bi kadınla beraberse yavas yavas yakalanır

Senin yine elle tutulur gözle görülür bir kanıtın var, ben 3 gecedir rüyamda eşimin beni aldattığını görüyorum içim içimi yiyor:@

Ya benim bildigim somurma izi morluga dönusmez. Kizariklik olur, sonra kaybolur. Darbe almissa morluga doner. Iz sonradan mor ya da yeşilimsi gibi olursa darbe ya da kas zorlamasidir. Yok kizariklik kaybolursa somurmadir.
morluğa dönüşüyo onu biliyorum da, ama önce mi mor oluyo du, sonra mı morarıyodu onu hatırlayamıyorum. tabi çok kuvvetli bir sömürme değilse morluğa dönüşmeyedebilir.
galiba kişinin tenine ve somurma kuvvetine bağlı olarak değişen bir durum bu :işsiz:

kesin tanı koymanız için doktora götürüp darp izlerine baktırmanız lazım.Şimdi bişey diycem bu cocuk genç ise ihtiyaçları var ise bunu sizinle yapamıyor ise ne yapsın??? ama bence cocugun günahını alıyorsunuz
tabi şimdi genciz güzeliz orası ayrı.:halay:. ama ünv çağlarında da değiliz yani yaş olmuş 30

alerjik birsey de olabilir sporda da olabilir ama hangi hareketi yaptıgını soyledimi size

Benim eşimin cildi hassastır kaşırken morarır bilmem belki doğrudur

Benim 5 yasindaki kizim da ben yatarken fakan hiyyooo diye ustume atlayip boynuma saldiriyor resmen.:KK53:
Valla aklim cikiyor iz miz olacak diyeo_O

Benim resmen çürümüş gibi olmuştu,nasıl şiddetliyse:KK23:

Fotoğraf olsa iyi incelerdik:KK59:

Back
X