Evli misiniz ya da uzun süreli bir ilişkiniz var mı?
Yahu böyle sapıklar var bacım he de uyumaya devam etMerhabalar,
Az önce saat yaklaşık gece 1.30da bir numara arayıp ismimle hitap ederek sana söyleyeceklerim var yaklaşık 5 senedir gizliyorum ama artık bilmen lazım dedi. Uyku sersemi anlamadım neden açtığımı da bilmiyorum. Dinliyor musun beni dedi. Evet dedim. Neyse boşver dedi kapattı.
Engelledim numarayı ama Whatssappta engellenmemiş ve profil resmim herkese açık durumda kalmış maalesef.
Oradan mesaj yazmış. Gerçekleri öğrenmek ister misin yalansız net bir şekilde, dinlesene diye.
saçma sapan arkadaş görüntü fake bir fotosu var. Bilinmeyen numaraları aradım sosyal medyada numarayı arattım hiçbir şey çıkmıyor.
Yarım saattir titriyorum, yalnız yaşadığım için üstelik şok tedirgin oldum.
Ne yapmayalımHiç cevap yazmadan Whatssapptan da engelledim
Polisi mi arasanız acaba onlar bulur kim olduğunu, veya biri rast gele bir numara çevirip sizide bulmuş olabilir var mı şüphelendiğiniz biri.
Enteresan, 5 senedir falan...Oradan
Evli değilim ilişkim de yok
Polis bu kadar basit bi olayla ilgilenmez. Belki arıyan konu sahibinin bi arkadaşı sadece şaka yapıyorPolisi mi arasanız acaba onlar bulur kim olduğunu, veya biri rast gele bir numara çevirip sizide bulmuş olabilir var mı şüphelendiğiniz biri.
Derdi neymiş. Korkmayın sakin olun.
Korkarsanız üstünüze gelirler
Enteresan, 5 senedir falan...
Hayatınızda bu süre içinde köklü bir değişim oldu mu, sizi olumsuz olarak etkileyen bir şeyler?
Ay ben meraktan engelleyemezdim acaba ne söyleyecek diye.
Gönderdiği fotoğrafta tanıdığınız birileri var mı? Nasıl bir fotoğraf göndermiş?
Whatsappta isminiz yazıyorsa sizi oradan ekleyip isminizi görebilir.Direk polis aranır mı bu gibi durumlarda ilgileneceklerini sanmıyorum. Rastgele olsa nasıl ismimle hitap edecek?
Keşke engellemeseydiniz ya çok merak uyandıran bi durum. İleri giderse engellerdiniz önce bi ne söyliyceğini dinleseydinizMerhabalar,
Az önce saat yaklaşık gece 1.30da bir numara arayıp ismimle hitap ederek sana söyleyeceklerim var yaklaşık 5 senedir gizliyorum ama artık bilmen lazım dedi. Uyku sersemi anlamadım neden açtığımı da bilmiyorum. Dinliyor musun beni dedi. Evet dedim. Neyse boşver dedi kapattı.
Engelledim numarayı ama Whatssappta engellenmemiş ve profil resmim herkese açık durumda kalmış maalesef.
Oradan mesaj yazmış. Gerçekleri öğrenmek ister misin yalansız net bir şekilde, dinlesene diye.
saçma sapan arkadaş görüntü fake bir fotosu var. Bilinmeyen numaraları aradım sosyal medyada numarayı arattım hiçbir şey çıkmıyor.
Yarım saattir titriyorum, yalnız yaşadığım için üstelik şok tedirgin oldum.
Ne yapmayalımHiç cevap yazmadan Whatssapptan da engelledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?