Şüpheli Numara

Numarasını savcılığa ver . Gecenin o saati kimsenin kimseyi arayıp saçma sapan konuşma hakkı yok . Bir daha yapamasin densiz bu da tacize girer arkadaslar bunlara fırsat vermeyelim

Bana aşk itirafı gibi geldi ama bilemicem tabi.. şu sosyal medyada da ayrıca hicbirseyinizi herkese açık yapmayın bence.

Size bir şey söyleyecek olan tanıtır kendini ve söyler. Sapıktır. İsterseniz polise bildirin, Bir daha mesaj atarsa da savcılığa suç duyurusunda bulunacağınızı söyleyin.

telefonun içinden çıkacak hali yok ya, anlat dinliyorum derdim ben herhalde :)

Evlatlık olma ihtimaliniz var mı? Aklıma bu geldi. Evli olsanız aldatılıyor olabilirsiniz derdim.

bence kesinlikle babanızla alakalı bir durum. ben sorardım anlat derdim adınıza kadar biliyorsa..
siz babanızı öğrendikten sonra ortaya çıkıyorsa her şeyi bilen biri.

Evet babama söylemiştim, özel numaradan biri beni tehdit ediyor diye.
Kadın bu cesareti gösterir mi bilmiyorum
tabi ki gösterir! kadın 2 çocuklu evli olmasına rağmen babanızla ilişki yaşamaya cesaret ediyorda sizi aramayı veya arattırmayamı cesaret edemeyecek.
bence kesinlikle o kadınla alakalı bir durum üstüne düşerdim neymiş bu 5 yıl diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…