Aklıma geldi yazayım dedim.Bekarken biri dadanmisti,her gece gizli numaradan arıyordu.Sesimi dinliyordu.Sonra bir gece konuşmaya karar verdi sanırım,ismimle hitap etti "azrailin olucam senin "dedi.Hadi ordan be seni şikayet edeyim de gör dedim.O oldu bidaha aramadı.Hic korkmamistim.Canlari sıkılıyor bazılarının.Korktugunu belli edersen,daha çok rahatsız eder..
Bilemiyorum şakaysada hiç hoş değil 5 senedir falan deyince ürpertici geliyor.Polis bu kadar basit bi olayla ilgilenmez. Belki arıyan konu sahibinin bi arkadaşı sadece şaka yapıyor
Ay ben çatlıycam şimdi meraktan siz nasıl engelleyebildiniz ya
Ne olabilir ki sonuçta telefonda. Yüzyüze bile değilsinizKorktum
Ne olabilir ki sonuçta telefonda. Yüzyüze bile değilsiniz
Eğer ararsa şikayet ederim seni de.. Korkma bu kadar ya hu..Tek senin başına gelmiyor.Genelde çoğu kadın yaşamıştır bunu.Ben çok korkak bir insanım ondan dolayı bu kadar etkilendim sanırım.
Hala hem titriyorum hem kalbim çok hızlı çarpıyor. Birinin musallat olması en korktuğum şey.
Farklı bir numaradan devamı gelir mi acaba
MantıklıBilmiyorum ama blöf gibi geldi bana konuşacak insan direk söyler böyle uzatmak neden
Babanızla ilgili olabilirdi bence konu. Konuşmadınız bari.mesajla yazacaklarını okusaydınız yahu. Böyle acaba kimdi derdiniz olmayacaktı.Hayır hem ses tonu rahatsız edici hem de yazdığı mesaj aynı şekilde.
Gerçekleri öğrenmek ister misin yalansız net bir şekilde cümlelerinin sonu aşk hikayesi kadar masum gelmedi bana
Bekleyin bi bakalım ne diyecek.
Siz onu arayin şimdi engeli açıp neden korktugunuzu belli ediyorsunz.
Ya soyle ya sonsuza kadar sus de arayıp. Soylemezsen yine engellerm de
Hayır yok kesinlikleAcaba eskilerden biri mi ? Var mı böyle şeyler yapma potansiyeli olan bi eski sevgili ?
Evde tek misin ?Hiç cesaret edemedim sesi çok tedirgin ediciydi sakin konuşabileceğimi sanmıyorum
Evde tek misin ?
O yüzden polisi arayın dedim belkide karşınızdaki bir manyak, veya biri şaka yapıyorda olabilir ki buda hiç hoş değil aramalar devam ederse yada mesajlar öyle polisi arardınız ama engellemişsiniz şuan için endişe edilecek birşey yok çünkü en güvenli yer evlerimizdir.Direk polis aranır mı bu gibi durumlarda ilgileneceklerini sanmıyorum. Rastgele olsa nasıl ismimle hitap edecek?
Bu kadar korkuyla nasıl tek yaşıyorsun şaştım.Evet tek yaşıyorum
O yüzden polisi arayın dedim belkide karşınızdaki bir manyak, veya biri şaka yapıyorda olabilir ki buda hiç hoş değil aramalar devam ederse yada mesajlar öyle polisi arardınız ama engellemişsiniz şuan için endişe edilecek birşey yok çünkü en güvenli yer evlerimizdir.
Bu kadar korkuyla nasıl tek yaşıyorsun şaştım.
Bence çok belli etmişsin korkunu en azindn wp den yaz. Ne var anlat diye. Uğraştırma ya da beni anlatmayacaksan diye. Korkarsan üstüne gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?