Şüpheli Numara

Bence hiç yazmasın bile bulaşmasın, engellesin gitsin sinir bozmaya huzursuzluk yaratmaya çalışan eğlence arayan bi embesil muhtemelen karşısındaki.
Tamam da merak ediyor aynı zamanda. Ben mobilyaciyim dese ben de derdim dalga geçen biri. Ama aynı diyalog değil bu. Ben olsam ne diyeceksiniz yazarım ne kaybederim ki? Böyle merak ettikçe neydi acaba diye düşünür insan. Dalga geçiyorsa zaten bir şey demeyecek cevaplarından anlaşılır dalga mı değil mi içi rahat bir şekilde engeller çok uzatmaya gerek yok zaten

Bence hiç yazmasın bile bulaşmasın, engellesin gitsin sinir bozmaya huzursuzluk yaratmaya çalışan eğlence arayan bi embesil muhtemelen karşısındaki.

Ben de gerçek birşey söyleyeceğini sanmıyorum.çünkü yazdıkları aynen şu şekilde:
Gerçekleri öğrenmek ister misin
Yalansız
Net bir şekilde

Yazmadım 7-8 dk
Dinlesene yazmış

Ben de gerçek birşey söyleyeceğini sanmıyorum.çünkü yazdıkları aynen şu şekilde:
Gerçekleri öğrenmek ister misin
Yalansız
Net bir şekilde

Yazmadım 7-8 dk
Dinlesene yazmış
Tamam da bu da böyle birşey uydurmuş işte. Zaten buradan belli birşey çıkmayacağı, belli değl mi işte amacı korkutup meraklandırmak?? Birşey söyleyecek insan neyse boşver vs demez zaten. Canı sıkılmış onun baya bi gece gece ☺ hem kimseyle hiçbir davam yok diyosun, gerçeği öğrenecek neyin olabilir ki? Bırak yaa vur kafayı uyu hadi takma engelle her yerden.

Evet bildiğiniz meraklandırmak için yapılmış bir şey. Umarım devamı gelmez farklı numaradan veya farklı bir yolla

Evet bildiğiniz meraklandırmak için yapılmış bir şey. Umarım devamı gelmez farklı numaradan veya farklı bir yolla
Sanmıyorum bunlar korkunca kaçıyorlar hemen.. ısrarla arayınca tehdit etmişti işte eşim bağırıp çağırmıştı korkudan kendi kapatmıştı telefonu. ☺

babanizla o bayanin ortak fikri yeni 31 aralik gecesi aileninizin yanina gelince babanizla rahatca sorgulamak size cok zor gelmisti ya, tabiki bir baba evlatlarini tanir anneniz 2 ci kez aldatma haberinden yoksun sonucta, sizi takipteydim bu konuda, baya tirsiyorsunuz hem aileye karsi, hemde hayata karsi

Bu konuyla bağlantısını çözemedim tam olarak

Bu şekilde bir konuşmanın altından gerçek anlamda birşey çıkacağını düşünmüyorum aslında. Söyleyecek olan doğrudan söylerdi
Telefonda boşver deyip sonra mesaj atmak mantıklı değil
Engelı avın dınlıyorum deyın o halde

Konu sahibinin şöyle bir davası var aslında; babası annesini aldatıyor ve konu sahibi bunu biliyor. Babasıyla açıkça yüzleşemediği için bir numara kendisine bu kadını sormuş gibi babasına anlatıp aldattığını bildiğini söyledi.

Şimdi üstüne bu 5 yıl ve gerçekleri dinleme mevzu olunca bazılarımız acaba bununla mı ilgili diye düşünüyor.

Engelı avın dınlıyorum deyın o halde
Gerek varmı sizce muhattap olunmasına? Üstüne düştüğünü görünce veya korktuğunu anlayınca hoşuna gidecek daha çok üstüne düşecek hani birşey de söyleyeceği yok ya zaten. Amacı huzursuzluk zaten bu şahısın.

Zannetmiyorum ailevi bir mesele için olduğuna ben. İşletme olarak geliyor.

Ama bunu tanımayan biri de bu şekilde yapmaz gibime geliyor. Kasti olarak huzursuzluk vermeye çalışmış gibi daha çok
Onu Bilemiyorum benim de başıma gelmese şüphelenirdim ama foto bile fake miş, kendi wp fotosu yok; arapça isimler vs.. çok tesadüf. konu sahibiyle alakasız eğlence arayan biri işte rastgele numara çevirip dalgalarını geçiyorlar...

Fotosu var ama arkadan çekilmiş bir adam resmî . İsmi de Mahir diye çıkıyor.

Aynen o şekilde Türkçe isim yazıp ama wp durumları vs arapça olan numaralar benim wp engelliler listemde dolu... istersen atayım özelden için rahatlasın.

Çok teşekkürler rahatladım sayenizde biraz.
Abartıyor diyeceksiniz ama yarım saat boyunca titredim ve kalbim deli gibi çarptı ( yalnız olmam en büyük etken tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…