Şüphem boşunamı değil mi?

Gazelli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2012
61
0
36
Ankara
Merhaba arkadaşlar..

Benim 3 yıldır süren bir ilişkim var.İş dolayısıyla aynı mekanda çalışıyoruz.Benim birde yaklaşık 9yıllık devam eden,herşeyimi bilen kardeşim gibi bir kız arkadaşım var,bu kız arkadaşımda bizim orak arkadaşımız o da aynı mekanda bulunuyor ve nerdeyse 3ümüz haftanın 5-6günü birlikteyiz..arkadaşımdan şüpheleniyorum sevgilimi seviyor diye.

Nedeni ise abartılı davranışları örneğin bana şaka ve gıcıklık olsun diye ona yanımda hayatım,cnm,we en önemliside aşkım demesi,gel tehna yerlere gidelimm ormana gidelim diye bişeler ifade etmesi hade bunları geçelim belki de gerçekten de şakasına beni sinir etmek içindir..Ben bazen sevgilimle kavga ettiğimizde sinirden vuruyorum,vururken ona vurma bana vur demesi,onnan konuşmak için fırsat araması yani bana geldiğinde ara bakalım napıyormuş demesi..onu rüyasında onnan sarılırken görmesii.allah aşkına insan durup dururken sarılmış olarak neden görecek ki..her saat başkaları yerine sevgilime soru sorması..we son olarak bugün de aranırmış gb biraz ayıp olacak ama bugün çok yakışıklısın sana werirdm demesi,bunu derken bile ben utandım onun yanında o nasıl çekinmedi öyle dedi ki??ayrıca sevgilim asla öyle bir insan değildir beni aldatmaz ama arkaşımın bu davranışları beni ister istemez şüphelendiriyor..sizce bu şüphe boşunamı değil mi?? yorumlarınızı bekliyorumm

(ayıp olacak ama bugün çok yakışıklısın sana werirdm demesi) arkadaşınız çok mu rahat acaba yani benim arkadaşım dese ben büyük tepki verirdim galiba kıskanç biri olarak.

ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yoook artık bu konu gerçekmi. bacıııım ne duruyon çak tokatı bu ne biçim iş. sen baştan ipleri vermişsin eline.böyle gider mi hiç ? en kısa zamanda konuşmalısın arkadaşınla sevgilinde mi tepki vermiyor hayırdır bu ne samimiyet diye

ben ilk önce arkadaşıma tekmeyi basardım, sonra sevgilim sesini çıkarmıyorsa ikisinin kafalarını tokuşturur hatta tepem atarsa ikisini bağlar beraber yaşayın der ikide tükürür giderdim

Son düzenleme:

ben de onu merak ettım senın gıbı cnm..orda tavrını koyması gerek sevgılısının degıl mi...9 yıllık arkadas diye oyle konusması mı gerek ayıp yahuuu...kusura bakma ama tatlım o arkadaş degıl yavşak!!!!

Ben şöyle iza edeyim benim kız arkadaşım benim sevgilime öyle birşey derse o kızı orda yolarım.

bacım arkadaşlığına konduramıyorsun.yalnız nasıl derler sevip sevmediğini bilemem ama arkadaşın tam anlamıyla seviyesiz.diğer arkadaşlarının dediklerinden daha fazlasını demek istiyorum.dedirtiyor.ormana gidelim demiş ve sevgilinle sen hala bunla konuşuyorsunuz.vallaha bazı konularda çok rahattım ama ülkemizde tabular var.ayıp ve bir bayana yakışmayan sözler ve hareketler var kültürümüzde.bir arkadaş demiş ya çok yakışıklısın sana v...... derse ne yapacaksın diye.ormana gidelim demek ne anlama geliyor.forumda bede buna benzer bir konu açtım o kadar canım yandı ve kızgınlıkla dolmuşum kianlatamadım bile.benimde sevgilim bir harekette bulunmadı.bu kız arkadaşımda bana ayy seni çağırmak için ıslık çaldım acaba bana basit demişler midir diyordu birde.artı hiç yüzyüze gelmediler.sadece birklaç kare fotoğraftan etkilendi.öyle kimseden şüphelenmem.neden ondan daha bir araya gelmedikleri halde şüphelendim.peki neden 8-9 yıllık arkadaşınızın hareketlerinden şüphelendiniz.arkadaşınıza inanmak istiyorsunda ondan burada yazmışsın.şüphende bal gibide haklı olduğunu biliyorsun.aslında arkadaşım yapmamış dememizi bekleyerek yazdın.hem zaten niye 3 kişi dolaşıyorsunuz.kusuruma bakmayın ama sende sevgilinde pek cicisiniz.bu kadar iyi niyhet fazla.arkadaşının başka arkadaşı yok mu.hem gayet sıcak kanlı maşallah.bulur o arkadaş kendine.

(ayıp olacak ama bugün çok yakışıklısın sana werirdm demesi) arkadaşınız çok mu rahat acaba yani benim arkadaşım dese ben büyük tepki verirdim galiba kıskanç biri olarak.

orası dalgınlığıma gelmiş.birde demiş ha.ağız aramak bile değil.bak ne kadar hazırım demesi.kızın yanında söylüyorum.onu bile siliyorum demek bu.aşmış bu kız.bu samimiyet mi şimdi.

arkadaşım bu kız tam bir ..... anladın sen onu...
oyy nasıl sinir oldum anlatamam.. 9 yıl değil 99 yıllık arkadaş olsun ondan savunma bile beklemez hayatımdan çıkarırdım..
sen bence önce onu sevgilinin yanında bir azarla.. biraz düzgün konuşur musun benim sevgilim alışık değil böyle şeylere de.. önce onun yanında bi boz kızı mosmor olsun
ama sevgilin de tepki göstermemiş normalde onunda kıza değilse bile sana rahatsız olduğunu söylemesi lazımdı..
bu durum baştan sona mantık dışı..

O ne bayağı ne seviyesiz bir konuşma ya bir de gelmiş arkdaşının erkek arkadaşına konuşuyor. Kadınların böyle bayağı konuşması beni çileden çıkarıyor vermek ne demek ya mal mı veriyosun, ne veriyosun ayrıca kime veriyorsun. Aklı başında mantıklı bir insan bunu bir erkeğe söyler mi ya erkeği bırak kız arkdaşlarımla bile böyle seviyesiz konuşmalar yapmam yani.

Boşver, kim kime ne veriyorsa versin. Herkesin niyeti apaçık ortaya çıksın sende rahatla

Hem o kadar rahat birisiyle arkadaşlık kuranda rahattır. Bana akadaşını göster sana kim olduğunu söyleyeyim demişler. 9 yıllık samimi arkadaşmış.

çok saçma yani bence kızla takılmayın artık yani ben zaten bu erkek arkadaşların kız arkadaşlarla görüşmesine ,brilikte vakit geçirmeye vs karşıyım yani ne gerek var bunlara ben çok kıskancım belkide bilmiyorum ama senin o dediklerini bırak erkek arkadaşım için o ne yaptı aranız nasıl vs vs bunları demelerine bile gıcık olurum hatta bir keresinde bir arkadaşım sevgilimin yorum yaptığı birşeye yorum yapmıştı facede sinirden kaç gn kendimi yedim .

pes bide soruyormusun şüphem boşuna mı diye daha napsın kız bi üstüne atalamadığı kalmış afedersin ama..

evettt demek ki şüphem boşuna değilmiş..en kısa zamanda konuşacam cnm bu böyle nereye kadar gidecek ki çok oldu artık..sevgilim bişey diyemiyor cnm sadece o saat bana bakıyor cevabını vereyim diye.ama bugün sonunda patladım ona böyle yapma ben kısgancım bunu sende bilin dedim çok kaba konuşmadım kırılmasın diye ama yinede üzüldü ağlıyordu nerdeyse..bir taraftan saçmalama o senin kaç yıllık arkadaşın diyorrum kendi kendime bir taraftanda daha ciddi konuşmayü düşünüyorum..çok teşekkürler hepinize bana yardımcı oldğnz için

söyledi cnm zaten o saat bana baktı ona cevabını vermek için.hatta biz bir ara bu yüzden küsmüştük hatta sevgilim zorla küstürmüştü iyikide küstürmüştü ama keşke barışmasaydım tekrar

Sevgilin sesini çıkarmıyor mu? Yani onun başta tepki vermesi lazım.. Ben olsam arkadaşımdan önce erkek arkadaşımla konuşurdum,neden tepki vermiyorsun arkadaşımın bu davranışlarına karşı derdim.Sonra sıra arkadaşıma gelirdi güzelce izah ederdim.Baktım olmuyor devam ediyor ve erkek arkadaşımda sesini çıkarmıyorsa bunların yolu aynı yol der ;benim zamanım ayrı der yoluma bakardım..

senn belkide başına gelmemiştir ama ben insanları kırmayı sevmem kabul ediyorum onlar yerine ben kırılıyorum..ayrıca o rahtlık birgün başına gelirse sende böyle konuşamaycaksn cnm

Öyle arkadaşı değil yanımda gezdirmek bahçeme sokturmam valla. Size de kızdım açıkcası; neden bu kadar toleranslısınız. Kaç yıllık arkadaş olursa olsun böyle tavırları olan arkadaştan biran önce kurtulmaya bakın derim ben.

bu suphe bosuna mı dıye sorman bıle o kadar gerksız kı cnm :18:
kızın ettıgı laflara baksana sunlardan bırını bıle demesı tokatı hakettıgı anlamına gelıyo
yol ver gıtsın yaw
korkulur bak bolleroınden senden yuz bulmus bu cnm kususra bakma o yuzden herseyı yapabılır korkut gozunu o zıllının

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…