Konu çok gerçek dışı geldi bana. Kim çok yakışıklısın sana verirdim der yahuuu saçma vallahi
Konu çok gerçek dışı geldi bana. Kim çok yakışıklısın sana verirdim der yahuuu saçma vallahi
söyledi cnm zaten o saat bana baktı ona cevabını vermek için.hatta biz bir ara bu yüzden küsmüştük hatta sevgilim zorla küstürmüştü iyikide küstürmüştü ama keşke barışmasaydım tekrar
Merhaba arkadaşlar..
Benim 3 yıldır süren bir ilişkim var.İş dolayısıyla aynı mekanda çalışıyoruz.Benim birde yaklaşık 9yıllık devam eden,herşeyimi bilen kardeşim gibi bir kız arkadaşım var,bu kız arkadaşımda bizim orak arkadaşımız o da aynı mekanda bulunuyor ve nerdeyse 3ümüz haftanın 5-6günü birlikteyiz..arkadaşımdan şüpheleniyorum sevgilimi seviyor diye.
Nedeni ise abartılı davranışları örneğin bana şaka ve gıcıklık olsun diye ona yanımda hayatım,cnm,we en önemliside aşkım demesi,gel tehna yerlere gidelimm ormana gidelim diye bişeler ifade etmesi hade bunları geçelim belki de gerçekten de şakasına beni sinir etmek içindir..Ben bazen sevgilimle kavga ettiğimizde sinirden vuruyorum,vururken ona vurma bana vur demesi,onnan konuşmak için fırsat araması yani bana geldiğinde ara bakalım napıyormuş demesi..onu rüyasında onnan sarılırken görmesii.allah aşkına insan durup dururken sarılmış olarak neden görecek ki..her saat başkaları yerine sevgilime soru sorması..we son olarak bugün de aranırmış gb biraz ayıp olacak ama bugün çok yakışıklısın sana werirdm demesi,bunu derken bile ben utandım onun yanında o nasıl çekinmedi öyle dedi ki??ayrıca sevgilim asla öyle bir insan değildir beni aldatmaz ama arkaşımın bu davranışları beni ister istemez şüphelendiriyor..sizce bu şüphe boşunamı değil mi?? yorumlarınızı bekliyorumm
direkt yaşadığımdan biliyorum var böyleleri ama her seferinde sonları kullanılıp atılmak oluyor.arkadaş taklidi yapan arkadaşımın sevgilileri gerçekten çok çirkindi.kimsenin görünüşüne asla laf etmem ama böyle.çirkin değil korkunç denilecek kadar kötüydü.ve kız gülşeni andırıyor.ama yanında hiç yakışıklı görmedim.buna rağmen o herifler bile bunu kullanıp attı.bende buna çok üzüldüm.
Yuh diyorum yuh!
Nasıl bir kız ve nasıl bir arkadaş o.
Siz yine iyi ses çıkarmamışsınız. Ben orda onun ağzını cart diye ayırırdım.
Ayrıca sevgiliniz hiç tepki vermiyo mu?
Benim öyle paçoz arkadaşım olcak,öyle laflar edicek sevgilim çarpar bir tane.
Bu ne pişkinlik,rahatlık.
Oha, ben ilk bu canim dediginde.. ne oluyor guzelim? ne bu canim cicimler.. diye disimi gosterirdim, sen fazla serbest birakmissin.. def et gitsin. Boyle birsey basima geldi, erkek arkadasimin kankasinin sevgilisi yilisik bir kizdi. Baktim benimkine sms atiyor, yok keryneia'da selam soyle guzel bir gundu hersey icin tesekkurler. Misafirimiz olmuslardida. Daha sonra Allah bir yastikta kocatsin cok yakisiyosunuz, ama sms geliyor, bende yeni yurtdisindan gelmisim dedim bu ne haydaa.. kanka manka.. kanka ayagi ... ayagi derler! tamam telimi bilmiyodu ama kizida sevmemistim.. ben hemen su kiza benim telimi yolla bakiyim dedim. Ondan sonra sesi solugu kesildi. Anladi mal.. Simdide ayrilmis baska birini bulmus bile.. haydan geldi huya gitti
ohh iyi olmuş küstüğünüz...
iyi saçlarını yolmamışsın şimdiye kadar...
sabrına hayran kaldım..
Bu kapasitede yırtıklar var ama saçma olan kısmı bu değil ki. Saçma olan kısmı hem samimi kardeşim diyip hem de ondan şikayet etmek. Kardeşim dediğin kişiyi seversin, naparsa yapsın arkasında da durursun doğru yapmış dersin. Şikayet edipte arkasından konuşmakta kardeşlik değil. Artık kardeşlik, dostluk, samimilik anlamını yitirmiş, içi boş kavram olarak kalmış.
o arkadaşına ağzının payını ver kaşarın önde gidenymş hemen yolla onu arkadaş bile deme bnce onun hali belliburcu ne onun kaşarlkta son nktaya gelmş......sevglinden fzla bahsetmemişn ama güvenilrse devam et ama oda diyodur nsl böle bi kızla arkadaş dye...
o kızdan arkadaş falan olmaz.Yüz bulsa ''en iyi arkadaşımın sevgilisi'' demez direk yazardı..ve malesef bu tarz insanların zararı daha çok olur.en ufak bir yanlışını görse hemen gidip sevgiline yetiştirir ve aranızı bozmaya kalkar
sana tek birşey söyleyim arkdsından uzak dur. resmen kzın ar damarı çatlamış,terbiyesz ya. insan ne kadar yakın arkads olursa olsun dost olsun bu konusmalar ne ? cok sınırlendım. arkadsını parcalamak ıstıyorum
Bu kapasitede yırtıklar var ama saçma olan kısmı bu değil ki. Saçma olan kısmı hem samimi kardeşim diyip hem de ondan şikayet etmek. Kardeşim dediğin kişiyi seversin, naparsa yapsın arkasında da durursun doğru yapmış dersin. Şikayet edipte arkasından konuşmakta kardeşlik değil. Artık kardeşlik, dostluk, samimilik anlamını yitirmiş, içi boş kavram olarak kalmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?