Şüphem boşunamı değil mi?

Konu çok gerçek dışı geldi bana. Kim çok yakışıklısın sana verirdim der yahuuu saçma vallahi

Bu kapasitede yırtıklar var ama saçma olan kısmı bu değil ki. Saçma olan kısmı hem samimi kardeşim diyip hem de ondan şikayet etmek. Kardeşim dediğin kişiyi seversin, naparsa yapsın arkasında da durursun doğru yapmış dersin. Şikayet edipte arkasından konuşmakta kardeşlik değil. Artık kardeşlik, dostluk, samimilik anlamını yitirmiş, içi boş kavram olarak kalmış.

keşke barışmasaydın evet..
neyse zararın neresinden dönülse kardır

Konu çok gerçek dışı geldi bana. Kim çok yakışıklısın sana verirdim der yahuuu saçma vallahi

direkt yaşadığımdan biliyorum var böyleleri ama her seferinde sonları kullanılıp atılmak oluyor.arkadaş taklidi yapan arkadaşımın sevgilileri gerçekten çok çirkindi.kimsenin görünüşüne asla laf etmem ama böyle.çirkin değil korkunç denilecek kadar kötüydü.ve kız gülşeni andırıyor.ama yanında hiç yakışıklı görmedim.buna rağmen o herifler bile bunu kullanıp attı.bende buna çok üzüldüm.

Oha, ben ilk bu canim dediginde.. ne oluyor guzelim? ne bu canim cicimler.. diye disimi gosterirdim, sen fazla serbest birakmissin.. def et gitsin. Boyle birsey basima geldi, erkek arkadasimin kankasinin sevgilisi yilisik bir kizdi. Baktim benimkine sms atiyor, yok keryneia'da selam soyle guzel bir gundu hersey icin tesekkurler. Misafirimiz olmuslardida. Daha sonra Allah bir yastikta kocatsin cok yakisiyosunuz, ama sms geliyor, bende yeni yurtdisindan gelmisim dedim bu ne haydaa.. kanka manka.. kanka ayagi ... ayagi derler! tamam telimi bilmiyodu ama kizida sevmemistim.. ben hemen su kiza benim telimi yolla bakiyim dedim. Ondan sonra sesi solugu kesildi. Anladi mal.. Simdide ayrilmis baska birini bulmus bile .. haydan geldi huya gitti

Kime söylediğini geçtim; bu tarz bi cümle kullanabilen bi insanın /çok yakışıklısın verirdim/ sevgilini sevmesinden önce; geçirdiğiniz 9 yılı sorgula bence canım...
Bu genişlikteki insanlarla arkadaş olursanız sevgilini de sever, babana da asılır her şey yapar.. Ahlanmanın pek de bi manası yok..

Valla canım hiçç sevgilim beni aldatmaz falan deme
Hele ki bu konumda,eğer bir kız hemde alt tarafı 9 aylık arkadaşın olan kız bu kadar
laubali seviyesiz ve yüzsüz ise
suç başta ona bu cesareti veren öncelikle sevgilinde sonrada sendedir...
Kıza dicek lafım yok hamuru bozukmuş.
Şahsen bu kadarını asla midem kaldırmazdı.

Yuh diyorum yuh!
Nasıl bir kız ve nasıl bir arkadaş o.
Siz yine iyi ses çıkarmamışsınız. Ben orda onun ağzını cart diye ayırırdım.
Ayrıca sevgiliniz hiç tepki vermiyo mu?
Benim öyle paçoz arkadaşım olcak,öyle laflar edicek sevgilim çarpar bir tane.
Bu ne pişkinlik,rahatlık.

söylemeden edemeyeceğim her konuyada kendi hayatından bir örnek veriyorsunn.Ne garipp bnmde şu zaman da şu vardı vs. vs. vs. vs. vs. ne entrikalı ilişkiler yaşamışsınn yanii bazen anlattıkların gerçek dışı gelmiyor değil

konu sahibine gelince , sen nasıl böyle bir kızla bu zamana kadar arkadaşlığını sürdürdün o bana ilginç geldi.Kabul ediilebilir bişey mi bu yani

belirttiğim gb cnm önceden sevgilimle berabr küsmüştük asıl suç bende ki gidip barıştım.ama dünden beridir tek bir kelime konuşmuyorum konuşmaycmda
artık hayatımda öyle biri yok:))

ohh iyi olmuş küstüğünüz...
iyi saçlarını yolmamışsın şimdiye kadar...
sabrına hayran kaldım..

dedğin gb cnm herşey kanka ayağıynan başlıyo iyi demişsin sen:)

kardeşim değil o arık benim zaten..

nasıl böle bırıyle arkadaslık yapıyorsun ve ona neden tahamul edıyorsun '? bal gibide sevgılını kesıyor ve sevgılın ona yakında pas verır benden sölemesı erkeklere okdr guvenme

burcu koç cnm..sevglme çok güveniyorum o asla onun seviyesine düşecek insan değildir..yani beni aldatmaycğndan adım gb eminim,zaten istesede fırsat bulamaycaktır çünkü çok sık görüşüyoruz + tlfnlArımz görüşmediğimiz sürece bile hep açık oluyor zaten fırsat araycak bir kişi de değildr adım gb emnim yni:)ama o kız ondan hoşlnyr bnce o da bnu farkında ama artık 2mizde konuşmuyoruz hayatımızdan çıkardık

evet cnm o da oldu..ama sevgilim çok takmadı çünkü takılacak bişeyde değildi bna kızacağı yerine hiçbişey yapmadı..gerçektende bu kızlar böylemiş

bende yüzünü gördüğüm her an parçalmak yolmak istiyorum cnm onubu kız şeytanmışş

ne yani sevgilime sulanmasını susup izleycekmiydim??kardeşse kardeşliğini bilsin..madem kardeş gitsin o dediklerini de yapsın ozaman..ben burda arkasından konuşmuyorum dün hepsini yüzüne karşıda söyledm.gerçekten kardeş olsaydı bunlar yaşanmazdı..sevgilime sulanması doğrumu??dmeek ki kardeş gb görünen ama düşman olan insanlarda varmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…