Şüphem boşunamı değil mi?

Arkadaşlığını bitir derim. O kadarı da çok fazla. Hayır sevgilini sevmese bile, o kadarı çok fazla. Ağzını burnunu kırardım ben, ben. Sevgilime arkadaşım "aşkım" kelimesini, "ormana gidelim" cümlesini vs. kullansa. Cidden ağzını burnunu kırardım, lafın gelişi söylemiyorum. Konunu okuyunca o kadar sinirlendim ki, "gel beraber dövelim" diyesim geldi sana. Sevgilinle aran bozulur bak, bitir arkadaşlığını.

Son düzenleme:

çok doğru diyorsun canım ama bitti sonunda 2mizinde hayatında yok

geçmiş olsun .zararın neresinden dönülürse kardır.merak ettim .savunma olarak ne dedi.

savunma olarak şahsen ben sevgilimi elimden alacak yada almaya çalşan kişiden kıskanırım.biz kardeş gbiyik benden kıskanman çok saçma sonuçta onu şakasına demiştim ama madem alındın bir daha yapmam sori diyebildi sadece..
ben de herşeyi saydım ona bu şakalar nneden yapılır ağır şekilde filan dedim..ben senin gerçekten kardeşin olsaydım biraz düşünürdün ne yapmaya çalşıyorsun.madem böyle artık konuşmayacağız dedim cnm ama hiçbişey diyemedi bunlara sadece yukarıdakileri diyebildi..

geçmiş olsun .zararın neresinden dönülürse kardır.merak ettim .savunma olarak ne dedi.

savunma olarak şahsen ben sevgilimi elimden alacak yada almaya çalşan kişiden kıskanırım.biz kardeş gbiyik benden kıskanman çok saçma sonuçta onu şakasına demiştim ama madem alındın bir daha yapmam sori diyebildi sadece..
ben de herşeyi saydım ona bu şakalar nneden yapılır ağır şekilde filan dedim..ben senin gerçekten kardeşin olsaydım biraz düşünürdün ne yapmaya çalşıyorsun.madem böyle artık konuşmayacağız dedim cnm ama hiçbişey diyemedi bunlara sadece yukarıdakileri diyebildi..

ben de herşeyi saydım ona bu şakalar nneden yapılır ağır şekilde filan dedim..ben senin gerçekten kardeşin olsaydım biraz düşünürdün ne yapmaya çalşıyorsun.madem böyle artık konuşmayacağız dedim cnm ama hiçbişey diyemedi bunlara sadece yukarıdakileri diyebildi.

utanmaz birde üste çıkmaya çalışmış hala.benimde bir arkadaşım benzer bir olay yapmaya kalktı.kalktı diyorum.çünkü, hiç yüzyüze gelmediler.bir fotosunu görmüştü.orada da kilolu çıkmış.oysa normaldir.aylar sonra başka fotoğraflarınıda gördü netten.ayy bu kilolu değilmiş falan dedi.ama öyle bir dedi ki.bir rahatsızlık duydum.zaten bazı hareketleri batıyordu.seni küzenimle falan tanıştırağım muhabbeti ediyorduk ve dışarıdan bakınca maddi açıdan iyi duruyoruz.yanımda absürd bir hareketi yoktu.neyse zamanla hareketlerinde tutarsızlıklar ve saçmalamalar gördüm.mesala bir kere iş yerine ziyarete gittim.uzak durmuştum.ıslık çaldı duyurmak için sesini.sonra ayyy acaba ıslık çaldım diye iş yerindekiler beni basit sanırlar mı dedi.dediği yerdede 5-6 yıldır çalışıyordu.bunu diyen kız sonrasında yeni tanıştığı küzeninin arkadaşıyla seks muhabbeti yamış.çocuk buna sulanmış.ya kim olursa olsun doğru düzgün muhabbetin olmayan biriyle gecenin bir vakti konuşmam.erkekse bu böyledir bence.hem bu çocuk buna göğüslerin güzel demiş.yeni tanıştığın adam bunu diyebilir mi.hele küzenin arkadaşı.sadece yıllar önce bir iki kere daha görmüşler birbirlerini.bu adamla konuşuyor bu.sonra birde diyor ki nedense beni hep geceleri arıyorlar.birde şimdi bu arkadaşım doğuluydu.bende egeli.bana dediği şu doğulu diye daha namuslu olduğunu düşündüm.artı birde nasıl söylüyor.namus insanın içindedir dedim.doğulusu-batılısı fark etmez.bana hııı öyle öyle gibisinden bir cevap verdi.böyle birde saf ,çok kırılgan olmuyorlar mı deliliyorum.gerçekten benimki seninkide aptallarmış.bu tarz şakamı olurmuş.birde şimdi Allah biliyor alta kalmadım diyordur.nasıl olsa üstte çıkarım.gazelli yi suçlu konuma düşürüm.gerçekten bu özgüvenleri bu tarz insanların tuhafıma gidiyor.seviyor mu demiştin ya.bence sevmekten ziyade sevgilini bu kız seni kıskanmış.neyimi kıskanmış deme.bu türler buluyor.iğne deliğine sıyacak kadar mutluluğu bana çok görmüş arkadaşım.taklitte yapsa sonra kafamda olayları şöyle bir geçince fark ettim.oo hemde neler neler.ne dolaplarını farkettim.Türk ün aklı sonradan gelirmiş oldu.seni arasa dahi açma.sevgilinde selamı kesin.

evet canım benimki de seninki de cidden salak yauu gel de sinir olma şimdi..tam tahmin ettiğin gibi kıskanıyormuş..ortak arkadaşımıza açılmış bu konuyla ilgili demiş ki onun sevgilisi çok iyi onu çok sever,kız ne derse yapar dinler keşke benimde öyle bir sevgilim olsa,kızı kıskanıyorum demiş..ama insan ne kadar kıskanırsa kıskansın asılmamalı..dünyada başka erkekmi yok gitsin onlara desin..sevgili olanları raht bıraksınlar.bir de bunların çevirdiği dolapları ortaya çıkarınca yine üste çıkmaya çalışıyorlar..bu insanlardan uzak durmak lazm..sen naptın canım o kızla konuşuyormusun daha??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…