nasıl böle bırıyle arkadaslık yapıyorsun ve ona neden tahamul edıyorsun '? bal gibide sevgılını kesıyor ve sevgılın ona yakında pas verır benden sölemesı erkeklere okdr guvenme
bence böyle durumlarda en iyisi sevgiliyle ayrı, kız arkadaşlarla ayrı görüşmek. pek bir araya getirmemeye çalışmak ki ne 3. kişilerden hoşlanırım ne de 3. kişi olmaktan.
canım iyi ki çıkarmışsın o kızı hayatından.. yarın bir gün sevgilinle ilgili bana böyle yapmaya çalıştı ama ben zor kurtuldum vs. gibi şeylerle karşına çıkabilirdi. dediğim gibi en iyisi herkesin yeri zamanı ayrı olsun, kafamız bulanmasın:)
o arkadaşına birini bul düşsün yakanızdan
bak mesela kendimden örnek:)
yakın arkadaşımın bizden başka hiçbir şeyle
alakası yoktu asosyaldi resmen
arayışlarımız sonucu sevgilimle bulduk birini
herkes mutlu en çoktabizzz
oha felan oldum yani,
birde ilginc olan kizin dedikleri hic normal seyler degil,
asildigi ap acik ortadayken sen buraya konu acincami anladin asildigini,
kim kimin erkek arkadasiyla vs ile belden assagi muhabbet eder sacmalik...
seninde başına gelirse görürüm ben seni........ama gelmesin,kimsenin başına gelmesin..inanmak istemiyorsun ki böyle bişeye
ama kendini inandrmak lazm..
bu konuyuda saçma buluyosan ne cevap yazıyosun ki demek ki sende bu saçmalğn içindesn..ben sadece beni anlaynlrn yorum yapmasını isterim.madem saçma buluyon neden cevap yazıyosun ki??
seninde başına gelirse görürüm ben seni........ama gelmesin,kimsenin başına gelmesin..inanmak istemiyorsun ki böyle bişeye
ama kendini inandrmak lazm..
bu konuyuda saçma buluyosan ne cevap yazıyosun ki demek ki sende bu saçmalğn içindesn..ben sadece beni anlaynlrn yorum yapmasını isterim.madem saçma buluyon neden cevap yazıyosun ki??
beddua döner dolasir sahibini bulur,
ben konuya sacmalik demedim,
senin arkadasinin sevgiline asildigini anlamamis olmana sacmalik diyorum,
yanlis anlasilma oldu sanirim,
buraya konu aciyorsan her türlü yoruma acik olacaksin,
herkeste istedigi konuya yorum yapma hakkina sahip,
tabiki saygi cercevesi icerisinde,
baskalarina olan sinirini benden cikarma sekerim
Kesin sevgilinde gözü var...
senden çıkarmıyorum tatlım zaten..sadece '''kim kimin erkek arkadasiyla vs ile belden assagi muhabbet eder sacmalik''bu sözünle yalan söylüyormuşum gb yazdında ondan öyle dedim..inanmıyorsan o senin problemn cnm ama bilmeni isterim bunların hpsi doğru malesef..tabikide herkes yorum yapma hakkına sahip ama inanmayan biri neden yorum yapsın ki bu saçmalık değilmi cnm?
bu yorumu yapmissin yani farkindaymissin ama inanmak istememissin,bu yorumu ben kendi yaptigim yorumdan sonra gordum bi nevi benim ilk yorumuma cevap bu yorum yani,Gazelli
bu arada hepiniz bna yardımcı oldunuz teşekürler..gerçekleri görmemi sağladınız zaten görüyordumda kendimi inandırmak istemiyordum bunu sizde farkettiniz zaten
canim benim yazdigim cumle yanlis anlasildi sanirim ben orda inanmadigimdan yazmadim,
nasil anlatayim yani kimse kimsenin erkek arkadasiyla konusurken bu kadar rahat olamaz yani bu durum normal degil kiz arkadasinda sorun var anlaminda yazdim o cumleyi anlatabildimmi?
yani arkadasinin hareketleri normal degil senin bunu anlamis olman lazimdi buraya yazmadanda belli yani normal bi durum olmadigini ki benim yorumumdan bir yorum once
bu yorumu yapmissin yani farkindaymissin ama inanmak istememissin,bu yorumu ben kendi yaptigim yorumdan sonra gordum bi nevi benim ilk yorumuma cevap bu yorum yani,
neyse yanlis anlasilmalar oldu sanirim,ama sana tavsiyem cabuk beddua etme insanlara beddua etmek gercekten iyi degil yani ettigin beddua doner dolasirmis hak edeni bulamazsa geri sana donermis
ozamn sory cnmm ben bu sözünle yalan sandığını sanmıştım
ama ben kimseye beddua vermem cnm zaten..yazdığınla öyle anlaşıldı ondan yani k.b cnm..
evet karsilikli yanlis anlasilmalar oldu galiba,
neyse sende kib :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?