Şüphem boşunamı değil mi?

nasıl böle bırıyle arkadaslık yapıyorsun ve ona neden tahamul edıyorsun '? bal gibide sevgılını kesıyor ve sevgılın ona yakında pas verır benden sölemesı erkeklere okdr guvenme

sevgilimn ona pas vermesi bu hayatda olabilecek en son bişey cnm çnkü sevgilim öyle biri değil.eskiden başkalarına güvenmiyordum ama şimdi sevgilime çook güveniyorum yapmaz yani.

bence böyle durumlarda en iyisi sevgiliyle ayrı, kız arkadaşlarla ayrı görüşmek. pek bir araya getirmemeye çalışmak ki ne 3. kişilerden hoşlanırım ne de 3. kişi olmaktan.

canım iyi ki çıkarmışsın o kızı hayatından.. yarın bir gün sevgilinle ilgili bana böyle yapmaya çalıştı ama ben zor kurtuldum vs. gibi şeylerle karşına çıkabilirdi. dediğim gibi en iyisi herkesin yeri zamanı ayrı olsun, kafamız bulanmasın:)

evet canım iyiki..daha da kötü şeyler olabilrdi zararın nersinden dönlürse kardır :))

o arkadaşına birini bul düşsün yakanızdan
bak mesela kendimden örnek:)
yakın arkadaşımın bizden başka hiçbir şeyle
alakası yoktu asosyaldi resmen
arayışlarımız sonucu sevgilimle bulduk birini
herkes mutlu en çoktabizzz

yok cnm en iyisi hep uzak kalmak bize daha fazla zararı dokunmadan

bu arada hepiniz bna yardımcı oldunuz teşekürler..gerçekleri görmemi sağladınız zaten görüyordumda kendimi inandırmak istemiyordum bunu sizde farkettiniz zaten

oha felan oldum yani,
birde ilginc olan kizin dedikleri hic normal seyler degil,
asildigi ap acik ortadayken sen buraya konu acincami anladin asildigini,
kim kimin erkek arkadasiyla vs ile belden assagi muhabbet eder sacmalik...

beddua döner dolasir sahibini bulur,
ben konuya sacmalik demedim,
senin arkadasinin sevgiline asildigini anlamamis olmana sacmalik diyorum,
yanlis anlasilma oldu sanirim,
buraya konu aciyorsan her türlü yoruma acik olacaksin,
herkeste istedigi konuya yorum yapma hakkina sahip,
tabiki saygi cercevesi icerisinde,
baskalarina olan sinirini benden cikarma sekerim

senden çıkarmıyorum tatlım zaten..sadece '''kim kimin erkek arkadasiyla vs ile belden assagi muhabbet eder sacmalik''bu sözünle yalan söylüyormuşum gb yazdında ondan öyle dedim..inanmıyorsan o senin problemn cnm ama bilmeni isterim bunların hpsi doğru malesef..tabikide herkes yorum yapma hakkına sahip ama inanmayan biri neden yorum yapsın ki bu saçmalık değilmi cnm?

ayrıca allah kimsenin başına vermesin cnm böle bişey..beddua diye bir durum yok ortada..kim bunları yaşamak ister ki..

canim benim yazdigim cumle yanlis anlasildi sanirim ben orda inanmadigimdan yazmadim,
nasil anlatayim yani kimse kimsenin erkek arkadasiyla konusurken bu kadar rahat olamaz yani bu durum normal degil kiz arkadasinda sorun var anlaminda yazdim o cumleyi anlatabildimmi?
yani arkadasinin hareketleri normal degil senin bunu anlamis olman lazimdi buraya yazmadanda belli yani normal bi durum olmadigini ki benim yorumumdan bir yorum once
Gazelli

bu arada hepiniz bna yardımcı oldunuz teşekürler..gerçekleri görmemi sağladınız zaten görüyordumda kendimi inandırmak istemiyordum bunu sizde farkettiniz zaten
bu yorumu yapmissin yani farkindaymissin ama inanmak istememissin,bu yorumu ben kendi yaptigim yorumdan sonra gordum bi nevi benim ilk yorumuma cevap bu yorum yani,
neyse yanlis anlasilmalar oldu sanirim,ama sana tavsiyem cabuk beddua etme insanlara beddua etmek gercekten iyi degil yani ettigin beddua doner dolasirmis hak edeni bulamazsa geri sana donermis

ozamn sory cnmm ben bu sözünle yalan sandığını sanmıştım

ama ben kimseye beddua vermem cnm zaten..yazdığınla öyle anlaşıldı ondan yani k.b cnm..

ozamn sory cnmm ben bu sözünle yalan sandığını sanmıştım

ama ben kimseye beddua vermem cnm zaten..yazdığınla öyle anlaşıldı ondan yani k.b cnm..

evet karsilikli yanlis anlasilmalar oldu galiba,
neyse sende kib :)

aaa gayet normal.. gayet modern.... gayet şık...

arkadasım bu kadar açıkça demiş kız. daha sen bize mi soruyorsun.

arkadş değil ywminle diyorum kız kardeşim olsa YOLARIM.....

ayrıca senini kadar laf söz de beklemem bir tane falsosundasokarım lafı.. haa hala mı anlamadı. bu adam benim ortak malımız değil kendine gel. şişme de olsa kendine bul al bişiyler derim.

siz boyle bırıyle nasıl arkadaslıgınızı dewam ettırıyorsunuz hayret dogrusu!! derhal hemen arkadaslıgınızı bıtırınnn derımm ... o kızdan sıze zarar gelır... hem bır soz vardır arkadasını soyle sana kım oldugunu soyleyım dıe... buuu sozden yola cıkarakk erkek arkadasınızdada kotu ıbare bırakmadannn arkadaslıgınızı bıtırın derımmm.. erkek mılletıııı bosa dememısler .......... dini imanı olmaz die...

valla beynimden vuruldum okurken..tüylerim diken diken oldu..sevgiline sarkma işini yılların dostluğu başlığı altında mı yapıyor.. isterse 40 senelik olsun nerden hak buluyor buna..ciddi tepki göstermen lazım.. ani çıkış yapman lazım..nedir bu seviyesiz konuşmaların midemi bulandırıyorsun demen lazım..ve sayacağını sayıp görüşmemen lazım bir daha bu kız müsveddesiyle..diğer yandan erkek arkadaşın..o nasıl tepkisiz kalıyor..sen susuyorsun diye o da mı susuyor..?

başta üsttekileri yazmıştım ama öncesini okumamıştım..neyse ki küsmüşsünüz o kızla, iyi yapmışsın : )

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…