Şu yazdığınız benim aklıma gelmezdi ama siz yazınca işkillenmedim de değilAma ilk defa bir yere gitmeye karar vermiş olması, beni davet etmesi, ilk kez fikir bildirmesi, oraya gitmemiz ve bu karşılaşma masum mu değil mi bilemedim
Bence tesadüf ..o kızla Biseyler yaşamış olsa bıle tam o saatte nerden bilecek o kızın oraya geleceğini .ki siz önceden plan yapmışsınız üstelik buna sen karar vermişsin.. hadi gidelim diyen ilk kişi sensin dimi sen teklif etmişsin adam nerden bilecek kızın orda oldugunu.Daha önce konu açmıştım, 6 aylık erkek arkadasımın hiçbişeye karar verememesi, organizasyon yapamaması ve herşeyi bana sorması, abartısız herzaman 'sen bilirsin' 'ne istersen' diyerek bunaltması konusunda.(ki biz çok sık görüşüyoruz, iki güne bir beraberiz)..
Dün bişey oldu, sabah bana 'insta önüme bi reklam çıkardı, bu restoran, salı günleri yemeklerde kampanya varmış, sence tesadüf mü' falan demiş bende aa ilk defa adamın canı bişey istedi diye sevindim. 'E hemen bugün gidip deneyelim o zaman' dedim. Akşam buluştuk gittik.
Bu arada ben bunu çok stalkluyorum instada takipleştiği kişileri. Tabi tümü yakın arkadası değil birebir tanımıyorum ve o muhabbetlere de girmedim şu kız kim bu kız kim diye hiç ... Neyse restoranda hemen girişte ki masada bir grup vardı, kızlardan bir biz içeri girince önce onun suratına sonra benim suratıma çok baktı. Kızı hemen tanıdım takipleştiği kızlardan biri. Ama selamlaşmadılar!!!!
Orada oturduğumuz süre boyunca bir soğukluk hissetmedim, normal yemeğimizi yedik, muhabbet ettik, ara sıra normal minvale o benim ben onun yanağına öpücük kondurduk falan.
Sonra kız tuvalete giderken dibimizden geçti, bizimki ile göz göze geldiler farkettim.. Biz kalkarkende kız baktı durdu..
Anlamadım ne olabilir, sinir oldum. Belki önceden flörtleşmişlerdir, bişi olmuştur? Kız eski sevgilisi falan değil biliyorum, 4 yıllık eski sevgilisi ile 2 yıl kadar önce ayrılmış sonra bir sevgilisi olmamış ama date leri olmuş. (zaten tabiki eski sevgiliyide stalkladım bu o kız değil zaten) ..
Bu konularda açık sözlü olduğunu düşünüyorum.
Ama ilk defa bir yere gitmeye karar vermiş olması, beni davet etmesi, ilk kez fikir bildirmesi, oraya gitmemiz ve bu karşılaşma masum mu değil mi bilemedim
Yanı normalde restoran kafe adı vermez. bugün yada yarın yada öbür gün müsaitsen görüşelim mi der. Tamam diyip gün söyleyince, ne yemek istersin nereye gitmek istersin der. Ben sen ne istersin dediğimde yine bana lafı çevirir, sen ne istersen diye. Eger ben sen bilirsin dersem, tamam şu olabilir bu olabilir bu olabilir diye seçenekler sunar yine seçemez benden bekler.Bence tesadüf ..o kızla Biseyler yaşamış olsa bıle tam o saatte nerden bilecek o kızın oraya geleceğini .ki siz önceden plan yapmışsınız üstelik buna sen karar vermişsin.. hadi gidelim diyen ilk kişi sensin dimi sen teklif etmişsin adam nerden bilecek kızın orda oldugunu.
Ya yok reklam veren bir yer değil. Restoran sadece anasayfasında bişeyler paylaşıyo. Bizimki de anasayfasında görmüş, kampanyalı paylaştıkları postu. Sonra screeshot alıp bana attı. Yalnız post da yeni değildi, temmuz da konmuş bir posttu 'salı günleri kampanyalı' diye. Taa temmuzdaki post ana sayfaya düşer mi??? Iyı bir noktaya parmak bastınız aslında..yemek yediğiniz yer reklam veren bir yer mi?
siz reklamı görmediniz değil mi? sevgiliniz dedi aaa reklam çıktı diye?
masada başka kişiler var mıydı , o masa kalabalık mıydı ?
tam gününü tam saatini tutturmuş olması gerçekten zor.
reklam işi hikaye olabilir, reklam postlarına bakın ordaki bilgiler uyuyor mu? benim hatırladığım kadarıyla tarih bilgisi olmuyor reklamda.Ya yok reklam veren bir yer değil. Restoran sadece anasayfasında bişeyler paylaşıyo. Bizimki de anasayfasında görmüş, kampanyalı paylaştıkları postu. Sonra screeshot alıp bana attı. Yalnız post da yeni değildi, temmuz da konmuş bir posttu 'salı günleri kampanyalı' diye. Taa temmuzdaki post ana sayfaya düşer mi??? Iyı bir noktaya parmak bastınız aslında..
Kızın masası evet kalabalıktı, yani 4-5 kişi falan.
Wuuw yine bir paradoksal durum. Canım o an diyceksin ki böyleyken böyle.Daha önce konu açmıştım, 6 aylık erkek arkadasımın hiçbişeye karar verememesi, organizasyon yapamaması ve herşeyi bana sorması, abartısız herzaman 'sen bilirsin' 'ne istersen' diyerek bunaltması konusunda.(ki biz çok sık görüşüyoruz, iki güne bir beraberiz)..
Dün bişey oldu, sabah bana 'insta önüme bi reklam çıkardı, bu restoran, salı günleri yemeklerde kampanya varmış, sence tesadüf mü' falan demiş bende aa ilk defa adamın canı bişey istedi diye sevindim. 'E hemen bugün gidip deneyelim o zaman' dedim. Akşam buluştuk gittik.
Bu arada ben bunu çok stalkluyorum instada takipleştiği kişileri. Tabi tümü yakın arkadası değil birebir tanımıyorum ve o muhabbetlere de girmedim şu kız kim bu kız kim diye hiç ... Neyse restoranda hemen girişte ki masada bir grup vardı, kızlardan bir biz içeri girince önce onun suratına sonra benim suratıma çok baktı. Kızı hemen tanıdım takipleştiği kızlardan biri. Ama selamlaşmadılar!!!!
Orada oturduğumuz süre boyunca bir soğukluk hissetmedim, normal yemeğimizi yedik, muhabbet ettik, ara sıra normal minvale o benim ben onun yanağına öpücük kondurduk falan.
Sonra kız tuvalete giderken dibimizden geçti, bizimki ile göz göze geldiler farkettim.. Biz kalkarkende kız baktı durdu..
Anlamadım ne olabilir, sinir oldum. Belki önceden flörtleşmişlerdir, bişi olmuştur? Kız eski sevgilisi falan değil biliyorum, 4 yıllık eski sevgilisi ile 2 yıl kadar önce ayrılmış sonra bir sevgilisi olmamış ama date leri olmuş. (zaten tabiki eski sevgiliyide stalkladım bu o kız değil zaten) ..
Bu konularda açık sözlü olduğunu düşünüyorum.
Ama ilk defa bir yere gitmeye karar vermiş olması, beni davet etmesi, ilk kez fikir bildirmesi, oraya gitmemiz ve bu karşılaşma masum mu değil mi bilemedim
Hayırreklam işi hikaye olabilir, reklam postlarına bakın ordaki bilgiler uyuyor mu? benim hatırladığım kadarıyla tarih bilgisi olmuyor reklamda.
yani kızdan haber almasa bile ki kız şaşırdığına göre haberi yok , ya sevgiliniz biliyor onlar oraya gidecek yada birinden haber aldı.
sevgiliniz ikinizin resmini instagramda paylaştı mı ? hikayeye attı mı ?
Reklam yok ya, ben yanlış anlattım. Anasayfasında sadece post görmüş restoranın kendi hesabında yayınladıgıyada yemek yediğiniz yere farklı hesapla yada arayarak sorun, biz de reklam vermeyi düşünüyoruz , siz instagramda kaça reklam verdiniz , bilgi almak istiyorum falan diyin .
reklam işi yalansa zaten çıkar ortaya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?