süpriz düşünelim..

biz 9 senedir beraberiz daha hiç kutlamadık..keza nişanlımda bende 14 subatın kutlanmaya değer bi tarafı oldugn düşünmüyoruz... ne bilim evlilik yıldönümü kutlanır, doğumgünü öle hatta elele tutuşunuzun ilk günü, öpüştüğünüz gün yani bunlar bile 14 şubattan daha kıymetlidir... bence kendinizi kasmayın eşlerimzde buu için kasmayalım. keza hepsi sadce hatunlar istiyor die kutlamak zorunda hissediyor kendini bence...

Yooo bence kutlamanın bir sakıncası yok.Zaten hayat meşakati,iş stresi şu bu derken,insan bazen özel olduğunu özel şeyleri unutuyor.Bu 14 şubat,doğum günleri filan da vesile oluyor bir zararı yok.İlla pahalı pahalı hediyeler almak gerekmiyor ama yok ben kutlamam bir güne sığmaz gibi düşüncelerle de kendimizi kasmanın da anlamı yok.Hergün özeldir,ama bazen insan o özelliği doya doya yaşamak ister
onun ne hoşuna giderse ona yoğunlaşabilirsin,çok sevdiği bir sanatçının konserine bilet alabilirsin,ya da birlikte luna parka gidebilirsin evde hoş bir ortam oluşturabilrsin.Sevdiği arkadaşlarıyla ona özel bir video çekebilirsin.

ben karşıyım yok anneler günü yok sevgililer günü vs..
ticari amaçla uydurulmuş günler olarak görüyorum.
kutlamıyoruzda.
bizim nikahımız 17 şubatta kıyılmıştı.onu kutluyoruz,bizim için özel olan o.
eğer 14 şubatta bişeyler yapmakta kararlıysanız,
kurabiye vs yaptırabilirsiniz.
ben kk da çok uygun fiyata yapan bir bayan buldum 10 tane evlilik yıldönümümüz için yaptırıyorum.
eşimin çok beğendiği bir ayakkabıyı aldım hediye olarak.
sonra kısa bir video hazırlamayı düşünüyorum.
birde evi süsleyeceğim.

bunun dışında nette hediyelik sitelerde cama resim yapma,görünmez bardağa resim yapma,puzzle gibi orijinal hediye seçenekleri var bakabilirsiniz.

biz de kutlamayız ancak kalpli/kırmızılı şeyle almayaın bence çok klişe. onun ihtiyacı olduğu birşey alın, bir işe yarasın.

kim yapıyor bende öğrenebilir miyim

kim yapıyor bende öğrenebilir miyim

mrs_lowett adlı üye yapıyor,
link vermek sıkıntı olabilir.
ama forumda üyeyi aratırsanız ya da el emeklerim bölümlerine vs bakarsanız konuları var.
fiyatlarıda gayet uygun

bizde sadece hediyeleşmek için olan günlerden biridir.
her yıl kılık kıyafet alırdım 15 gün önce doğumgünüydü herşeyi alındığı için bu sefer farklı bişey olsun dedim.
ve duvar akvaryumu aldım. Şimdi içine 1 balık ve süs alıcam. O güne kadar asmalıyım duvara

bizim nişan yıldönümümüzdür 14 şubat o yüzden önemlidir bizim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…