O konu etkilenmicek gibi degilki.olabilir..ondanmi acaba..yok ya genel olarak hissettiğim bir durumdu annemle biraz uzlasamadik.bisey istedim kabul etmedi.bende ablam isteseydi yapardın ama dedim.kirildik birbirimize.bende gurbetteyim duygusala bağladım.aslinda durum bu.6 aydirda görüşemedik yuzyuze sanırım çok ozledimAnne ile ilgili konudan etkilendiniz herhalde
Çok seviyormuş anneniz tokadini bile yememissiniz kendinize durduk yere dert aramayın
Bir supriz gebeligim oldu kizim 3 aylik kolik bi bebekken ogrendigimde cok agladim nasil bakicam ikisine diye o bebegim dustu bu sefer daha cookk agladim vicdan yapip istemedigim icin gitti diye eminim o dogsa diger evladimdan farki olmazdi benim canim cigerim gerci dogduda bi kac ay sonra bi oglum oldu oda supriz oldu iyikide olduArkadaşlar supriz gebelik olduğunda hiç ama hiç bebek dusunmediniz tedbirde aldınız ama takdir edilen farklı oldu ve bir bebeğiniz oldu..asla ama asla diordunuz hatta başka küçük bebeklerinizde var ama aldırmanin vebalini düşünüp doğum yaptınız..sonrasında bu bebeğe karşı o istememenin bir duygusu bir duvarı oluyormu?? Neden sordum supriz bebekmisim..annem hiç istememis kendini çaresiz ve yetersiz hissetmiş ama severekte bakti.fakat kaç yaşında kadınım aramızda bir duvar var.bzen bu duvarın beni istemeden doğurması ile ilgisi varmı diye düşünüyorum.ablam olsun abim olsun onların sorunları ile yeterince ilgileniyor ama bana gelince kendi başıma halletmemi istiyor tükeniyor.bir tokadını dahi yemedim çok severdi ama aşırı ilgisizdi hala da ilgisiz.aslinda annemin limiti iki çocukmuş diorum bazen.ona ağır gelmişim.en uysal çocuk olmama rağmen yinede zorlandı.ablam her istediğini yaptırır ama ben bunu dile getiremem hep olgun olmalıyım.hep daima ona ihtiyaç duymamaliyim.duyarsam hoşlanmıyor.ama ablama öyle değil.
Nasil oldu bu bacim anlativer hele3 kizim var 3 ude kaza kursunu
Ama hepsini cok seviyorum
Ardarda olmadilar ama bu yuzden cok zorlanmadim
Kız nasıl nasıl korundun da kaza kurşunu 3 çocuk oldu3 kizim var 3 ude kaza kursunu
Ama hepsini cok seviyorum
Ardarda olmadilar ama bu yuzden cok zorlanmadim
Arkadaşlar supriz gebelik olduğunda hiç ama hiç bebek dusunmediniz tedbirde aldınız ama takdir edilen farklı oldu ve bir bebeğiniz oldu..asla ama asla diordunuz hatta başka küçük bebeklerinizde var ama aldırmanin vebalini düşünüp doğum yaptınız..sonrasında bu bebeğe karşı o istememenin bir duygusu bir duvarı oluyormu?? Neden sordum supriz bebekmisim..annem hiç istememis kendini çaresiz ve yetersiz hissetmiş ama severekte bakti.fakat kaç yaşında kadınım aramızda bir duvar var.bzen bu duvarın beni istemeden doğurması ile ilgisi varmı diye düşünüyorum.ablam olsun abim olsun onların sorunları ile yeterince ilgileniyor ama bana gelince kendi başıma halletmemi istiyor tükeniyor.bir tokadını dahi yemedim çok severdi ama aşırı ilgisizdi hala da ilgisiz.aslinda annemin limiti iki çocukmuş diorum bazen.ona ağır gelmişim.en uysal çocuk olmama rağmen yinede zorlandı.ablam her istediğini yaptırır ama ben bunu dile getiremem hep olgun olmalıyım.hep daima ona ihtiyaç duymamaliyim.duyarsam hoşlanmıyor.ama ablama öyle değil.[/QUOT
Benim ikinci gebeligim surpriz oldu.Hic istememistim bu yuzden zor bir gebelik ve dogum sonrasi agir depresyona girdim.Bebegi istemememin sebebi aslinda baska sorunlardi.
Simdi ona baktikca bazen kendime kiziyorum nasil boyle dusundum , yavrumun sucu ne diye, ama iste baska sebepler dedigim gibi..
Kisilik olarak cok guclu bir karakter abisine gore, o yuzden ondan beklentilerimde farkli oluyor .
Bazen abisinin dusunemedigi seyleri dusunup konusuyor olaylata bakis acisi 40 yasindaki adam gibi , anneniz de sizi guclu, kendinize yetebilen bir insan oldugunuzu dusundugu icin boyle davraniyordur. Evlat ayrimi yaptigindan degil.
Su an en cok isteyerek yaptigim ucuncu bebegime butun enerjimi harciyorum ama kucuk ogluma hep bir vicdan azabi duyuyorum.
Kesinlikle katılıyorum..Bence bir çocuğa "sen istenmiyordun" ,"kaza ile oldun".......denmesi bile irrite edici.Cocuk büyüyor,yetişkin oluyor hala kafasından bu kalıbı atamıyor.Sanki iki kamyon carpismis sonrada kendisi doğmuş gibi sekillendirirseniz cocugun kafasında varoluş serüvenini böyle olur.Ondan sonra anne olarak ne yaparsan yap evladın sevilmediğine dair ipucu toplar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?