- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Hep o yumurtlama gunleri yuzundenKız nasıl nasıl korundun da kaza kurşunu 3 çocuk oldubize de söyle de öyle korunmayalim şaka maka Allah bağışlasın yiyecekleri ekmek alacakları nefes varmış, maşallah
Spiral hakkindaki seyler dogru degil.. kanama cok oluyo kendim test ettim onayladim.. cikarttrdim bende.. gecen hafta cikarttrdigim spiral hala kanamam var.. nerden baksan 1 aydr adet oluyorum.. korkuncbenimki tüp bebek bile bile lades diyelim benim duruma.kızımdan sonra kimyasal bir şeyle korunmak istemiyorum ama spiral içinde çok korkutuyorlar. çocuğa yapışır faydası olmaz. yok çıkarırlarken içine batar kalır hepsi çıkmaz.adet kanaması aşırı olur.kimyasal bi şeyle korunsam zaten o yüzden troidimin sıkıntısına tuz biber ekiyor.kedi gibi kısırlaştırıyor.kolestrol hak getire.en başarılı hamileliğim tüp bebekle ise kaza kursunu bana hiç denk gelmemiş demekki.
Yumurtlama gunum hep degisti ama hic 12 14 olmadiNasil oldu bu bacim anlativer hele
O zmn korunmuyodunuz hayatim :)Yumurtlama gunum hep degisti ama hic 12 14 olmadi
Hele sonuncu adetime 3 gun kala oldu
Adamida bosuna hirpalamissinÜç çocuğuma da kazayla sahip oldum :) birini kaybettim . Üçüncüye hamile olduğumu öğrendiğimde dünya başıma yıkıldı , eşimi evden kovdum, aylarca ağladım ,kıyıp aldiramadim da ..ama şimdi o benim dünyam .. iyi ki var/varlar .. çocuk büyük sorumluluk ,istemeyen bi tarafına sahip olacak ..
Buarada jinekologum kendisi demisti:) bir kadinin hic bir ayi ayni olmayabilir diye.. hani su 14. Gun meselesi her zmn uymuyor.. mesela bu ay 14. Gun yumurtlayan biri bi sonraki ay 20. Gun yumurtlayabilir:)Yumurtlama gunum hep degisti ama hic 12 14 olmadi
Amin ,çok teşekkür ederim.Adamida bosuna hirpalamissin
Allah bagislasin
Zaten hep o 10 gune dikkat ettimBuarada jinekologum kendisi demisti:) bir kadinin hic bir ayi ayni olmayabilir diye.. hani su 14. Gun meselesi her zmn uymuyor.. mesela bu ay 14. Gun yumurtlayan biri bi sonraki ay 20. Gun yumurtlayabilir:)
Takvim yöntemi korunma yöntemi sayılmıyor. Yani siz korunmazken hamile kalmışsınız .Yumurtlama gunum hep degisti ama hic 12 14 olmadi
Ona bende şaşırdımNasil oldu bu bacim anlativer hele
Bende sürpriz bebekmişim annem beni ilk duyduğunda o kadar ağlamış ki doktor gelip eşin falan mı öldü neden hamile olduğuna bu kadar üzüldün demiş. Öğrendiklerinde 3 aylıkmışım doktor kıza benziyo diyince aldırmaktan vazgeçmişler. Büyütürken çok zorlanmış ama şimdi iyi ki doğurdum falan der. Hiç sizin gibi düşünmemiştim.. Bence anneler babalar evlat sevgisi ayıramaz. Belki siz sorunlarınızla baş edebiliyorsunuz diye size bu şekilde davranıyordur. Çekene yüklerler hesabı.Arkadaşlar supriz gebelik olduğunda hiç ama hiç bebek dusunmediniz tedbirde aldınız ama takdir edilen farklı oldu ve bir bebeğiniz oldu..asla ama asla diordunuz hatta başka küçük bebeklerinizde var ama aldırmanin vebalini düşünüp doğum yaptınız..sonrasında bu bebeğe karşı o istememenin bir duygusu bir duvarı oluyormu?? Neden sordum supriz bebekmisim..annem hiç istememis kendini çaresiz ve yetersiz hissetmiş ama severekte bakti.fakat kaç yaşında kadınım aramızda bir duvar var.bzen bu duvarın beni istemeden doğurması ile ilgisi varmı diye düşünüyorum.ablam olsun abim olsun onların sorunları ile yeterince ilgileniyor ama bana gelince kendi başıma halletmemi istiyor tükeniyor.bir tokadını dahi yemedim çok severdi ama aşırı ilgisizdi hala da ilgisiz.aslinda annemin limiti iki çocukmuş diorum bazen.ona ağır gelmişim.en uysal çocuk olmama rağmen yinede zorlandı.ablam her istediğini yaptırır ama ben bunu dile getiremem hep olgun olmalıyım.hep daima ona ihtiyaç duymamaliyim.duyarsam hoşlanmıyor.ama ablama öyle değil.
Olay anlasildi sonraki yorumlara bak :)Ona bende şaşırdım
6 yasında oğlum ve 14 aylık kızım vardı. Artık bebek düşünmüyorduk. Sonra bır ogrendım kı hamıleyım. 1 hafta kendıme gelemedım gerçekten. Çünkü kızımı emzırıyordum. Çünkü hamılelıgım zor gecıyordu. Çünkü erken Doğum yapıyordum. Çünkü 3. Çocuğa hazır degıldım aklımın ucundan dahı gecmıyorken hamıle kaldığımı öğrenmek büyük hayal kırıklığı yarattı bende.Arkadaşlar supriz gebelik olduğunda hiç ama hiç bebek dusunmediniz tedbirde aldınız ama takdir edilen farklı oldu ve bir bebeğiniz oldu..asla ama asla diordunuz hatta başka küçük bebeklerinizde var ama aldırmanin vebalini düşünüp doğum yaptınız..sonrasında bu bebeğe karşı o istememenin bir duygusu bir duvarı oluyormu?? Neden sordum supriz bebekmisim..annem hiç istememis kendini çaresiz ve yetersiz hissetmiş ama severekte bakti.fakat kaç yaşında kadınım aramızda bir duvar var.bzen bu duvarın beni istemeden doğurması ile ilgisi varmı diye düşünüyorum.ablam olsun abim olsun onların sorunları ile yeterince ilgileniyor ama bana gelince kendi başıma halletmemi istiyor tükeniyor.bir tokadını dahi yemedim çok severdi ama aşırı ilgisizdi hala da ilgisiz.aslinda annemin limiti iki çocukmuş diorum bazen.ona ağır gelmişim.en uysal çocuk olmama rağmen yinede zorlandı.ablam her istediğini yaptırır ama ben bunu dile getiremem hep olgun olmalıyım.hep daima ona ihtiyaç duymamaliyim.duyarsam hoşlanmıyor.ama ablama öyle değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?