Supriz gelişen gebeliğe karşı sonrasında tutumunuz nasıl oluyor

Sonuçta doğurmuş büyütmüş herhangi bir aşağılayıcı sözü şiddeti olmamış. Üç çocuğa bakmanın sorumluluğu ağır gelmiş olabilir karşılıklı bir duvar örülmüş olabilir ama uysal bir çocuk olduğunuz için de kendi başınıza birşeylerin altındna kalkabildiğinizi düşünmüş olabilir bundan sonraki ilişkiniz için adımlar atabilirsiniz

Ben bile ayniyim biliyor musunuz. Dusundukce uzulurum bazen ama buyuk oglum cok kucuk abi oldu diye, kiskanmasin diye-ki cok sukur cok iyi anlasiyor iki kardes- buyuge hep daha toleransliydim. Simdi biri 7 ye girecek digeri 5 yasina. Kucuk oglum herseyini kendi yapar buyuk oglumun giydirmesi yedirmesi herseyini ben yapiyorum. Sabahlari okula birakmadan once bile abiyi yedirir giydiririm hazirlanirim ufaklik yavrum ayakkabilarini montunu giyer cantasini alir, bizden once arabanin onune gidrr bekler. Cok cok daha guclu bir cocuk oldu. Aaa ama sevgi derseniz asla ayrim yapamam ikiside canim benim.. ikisininde yeri bambaska..

Spiral hakkindaki seyler dogru degil.. kanama cok oluyo kendim test ettim onayladim.. cikarttrdim bende.. gecen hafta cikarttrdigim spiral hala kanamam var.. nerden baksan 1 aydr adet oluyorum.. korkunc

Üç çocuğuma da kazayla sahip oldum :) birini kaybettim . Üçüncüye hamile olduğumu öğrendiğimde dünya başıma yıkıldı , eşimi evden kovdum, aylarca ağladım ,kıyıp aldiramadim da ..ama şimdi o benim dünyam .. iyi ki var/varlar .. çocuk büyük sorumluluk ,istemeyen bi tarafına sahip olacak ..

Adamida bosuna hirpalamissin
Allah bagislasin

Benim Bir kızım bir oğlum vardı. Supriz ikizlere hamile kaldım. Hepsini çok seviyorum .

Yumurtlama gunum hep degisti ama hic 12 14 olmadi
Hele sonuncu adetime 3 gun kala oldu
Buarada jinekologum kendisi demisti:) bir kadinin hic bir ayi ayni olmayabilir diye.. hani su 14. Gun meselesi her zmn uymuyor.. mesela bu ay 14. Gun yumurtlayan biri bi sonraki ay 20. Gun yumurtlayabilir:)

Buarada jinekologum kendisi demisti:) bir kadinin hic bir ayi ayni olmayabilir diye.. hani su 14. Gun meselesi her zmn uymuyor.. mesela bu ay 14. Gun yumurtlayan biri bi sonraki ay 20. Gun yumurtlayabilir:)
Zaten hep o 10 gune dikkat ettim
Ama hic tutmadi

Bende sürpriz bebekmişim annem beni ilk duyduğunda o kadar ağlamış ki doktor gelip eşin falan mı öldü neden hamile olduğuna bu kadar üzüldün demiş. Öğrendiklerinde 3 aylıkmışım doktor kıza benziyo diyince aldırmaktan vazgeçmişler. Büyütürken çok zorlanmış ama şimdi iyi ki doğurdum falan der. Hiç sizin gibi düşünmemiştim.. Bence anneler babalar evlat sevgisi ayıramaz. Belki siz sorunlarınızla baş edebiliyorsunuz diye size bu şekilde davranıyordur. Çekene yüklerler hesabı.

Ben 2 yıl tedaviden sonra gelmiş çok istenen bir bebektim. Ama annemle aramızda duvar değil çin seddi var. Evlat ayrımını da dibine kadar yaşadım. Eğer sevgi gördüğünüze inanıyorsanız boşverin çok takmayın.

bence yanlış düşünüyorsunuz. kazara hamile kalsam yanımdakinden hiçbir farkı olma. günah diye doğuran bir kadın günah diye de farklı davranmaz zaten. bence de yılların 2 çocuğun yorgunluğu vardır kadıncağızın üzerinde

6 yasında oğlum ve 14 aylık kızım vardı. Artık bebek düşünmüyorduk. Sonra bır ogrendım kı hamıleyım. 1 hafta kendıme gelemedım gerçekten. Çünkü kızımı emzırıyordum. Çünkü hamılelıgım zor gecıyordu. Çünkü erken Doğum yapıyordum. Çünkü 3. Çocuğa hazır degıldım aklımın ucundan dahı gecmıyorken hamıle kaldığımı öğrenmek büyük hayal kırıklığı yarattı bende.
Sonra toparladım kendımı. Bebegı ıstememe gibi bi düşüncem asla olmadı. Aldırmak asla aklımdan gecmedı. Sadece ona alışmak 1 haftamı aldı halıyle.
O Benım canım ben nasıl ısteyemem onu.

Doğumdan sonra 3 çocukla zorlukla elbet oldu ama onlar Benım canım onların bır gülüşü bütün yorgunluğumu alıp gıdıyor.

Eskıden sürpriz gebelıklerde o çocuğu ıstemezlermıs. Benım annemde sürprizmiş ananem annemı bı kaç gün emzırmemıs bıle. Resmen ölsun dıye beklemıs.
Sımdıkı yenı nesıl çocuğun kıymetını bılıyor eskıler gıbı degıl. Allah’ın verdıgı bır nımet bu.

Hepsının yeri ayrı. Allah onlara sağlıklı uzun ömürler nasıp etsın ıns.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…