hormonsuz olup ne kullansak ki.kocama o kadar güvenmiyorum korunma konusunda.nasıl olsa tüp bebek 2.ye transfer olmadan olmaz desem belki böyle dediğim için daha çabuk hamile kalma ihtimalim bile var.Spiral hakkindaki seyler dogru degil.. kanama cok oluyo kendim test ettim onayladim.. cikarttrdim bende.. gecen hafta cikarttrdigim spiral hala kanamam var.. nerden baksan 1 aydr adet oluyorum.. korkunc
Kelin merhemi olsa kendine surer:) benim cocuklarda tedaviyle ama korunma yontemi zor valla..heran hamile kalabilirim gibi geliyo.. condom ama o da delik cikiyomus burdakiler ole diyo.. cift koruma iyi gibi ama hepsi hormon hepsi..hormonsuz olup ne kullansak ki.kocama o kadar güvenmiyorum korunma konusunda.nasıl olsa tüp bebek 2.ye transfer olmadan olmaz desem belki böyle dediğim için daha çabuk hamile kalma ihtimalim bile var.
hormon=kanser hemen olmasa bile eleği duvarı asınca bile olabilir.Kelin merhemi olsa kendine surer:) benim cocuklarda tedaviyle ama korunma yontemi zor valla..heran hamile kalabilirim gibi geliyo.. condom ama o da delik cikiyomus burdakiler ole diyo.. cift koruma iyi gibi ama hepsi hormon hepsi..
Haklisin ya tum baglattircan.. ama onuda istemiyo insanhormon=kanser hemen olmasa bile eleği duvarı asınca bile olabilir.
bebeğiniz sağlıkla gelsin kaç yaş ver diğer çocuğunuzla ben çalıştığım için açıkçası hiç hoş süpriz olmazdı.tabi nasip olan bir şeyi de geri çevirip kanına da girilmez.erkeklere kalsa hemen oluveriyor. anneye bakımda katkısı olan koca vardır fakat azdır.Spiralle kaldım. Önce ağladım istemiyorum diye , kardeşiyle aralarında üç yaşa yakın olacak şuan günüm yaklaştı...
Üçüncü bebeğim ama kalp atışlarını duyduktan sonra Allah tarafından verilen bir duyguyla koruma içgüdüm hemen gelişti...
Doktorum doğumhane de sordu bana baglayalim mi diye?Sanki birseyimi kaybedicekmisim gibi geldi.Kabul etmedim.Spiral taktirayim diyordum.Sizin yasadiklariniz gözümü korkutuyorHaklisin ya tum baglattircan.. ama onuda istemiyo insan
Hayırlısı olsun bebeğiniz.Spirali özel bir yerde mi taktirmistiniz,toplum sağlığı merkezinde mi? Kadın doğum doktorum Spiral çok riskli bir korunma yöntemi değil diyor ama burda bakıyorum herkes spiralle hamile kalmisSpiralle kaldım. Önce ağladım istemiyorum diye , kardeşiyle aralarında üç yaşa yakın olacak şuan günüm yaklaştı...
Üçüncü bebeğim ama kalp atışlarını duyduktan sonra Allah tarafından verilen bir duyguyla koruma içgüdüm hemen gelişti...
Tşk ederim sağolun...Doktorum doğumhane de sordu bana baglayalim mi diye?Sanki birseyimi kaybedicekmisim gibi geldi.Kabul etmedim.Spiral taktirayim diyordum.Sizin yasadiklariniz gözümü korkutuyor
Hayırlısı olsun bebeğiniz.Spirali özel bir yerde mi taktirmistiniz,toplum sağlığı merkezinde mi? Kadın doğum doktorum Spiral çok riskli bir korunma yöntemi değil diyor ama burda bakıyorum herkes spiralle hamile kalmis
Amin tşk ederim. Büyük 7 küçük 3 yaşında olacak.bebeğiniz sağlıkla gelsin kaç yaş ver diğer çocuğunuzla ben çalıştığım için açıkçası hiç hoş süpriz olmazdı.tabi nasip olan bir şeyi de geri çevirip kanına da girilmez.erkeklere kalsa hemen oluveriyor. anneye bakımda katkısı olan koca vardır fakat azdır.
Canım annem ablamlardan 6 sene sonra bile isteye hamile kalmış babamdan gizli babam 2 tane yeter diyormuş. Ama annem de erkek olacak sevdası ile bana hamile kalmış. Tabi önceden cinsiyet falan bilinmiyor Doğum olmadan. Annem ben doğunca kızın oldu demişler 6 saat bayılmış. 3 gün yüzüme bakmamış. Eve çıkınca görmüş beni şuan benden kıymetlisi yok. Bence önceki duyguların hiçbir önemi yok.Arkadaşlar supriz gebelik olduğunda hiç ama hiç bebek dusunmediniz tedbirde aldınız ama takdir edilen farklı oldu ve bir bebeğiniz oldu..asla ama asla diordunuz hatta başka küçük bebeklerinizde var ama aldırmanin vebalini düşünüp doğum yaptınız..sonrasında bu bebeğe karşı o istememenin bir duygusu bir duvarı oluyormu?? Neden sordum supriz bebekmisim..annem hiç istememis kendini çaresiz ve yetersiz hissetmiş ama severekte bakti.fakat kaç yaşında kadınım aramızda bir duvar var.bzen bu duvarın beni istemeden doğurması ile ilgisi varmı diye düşünüyorum.ablam olsun abim olsun onların sorunları ile yeterince ilgileniyor ama bana gelince kendi başıma halletmemi istiyor tükeniyor.bir tokadını dahi yemedim çok severdi ama aşırı ilgisizdi hala da ilgisiz.aslinda annemin limiti iki çocukmuş diorum bazen.ona ağır gelmişim.en uysal çocuk olmama rağmen yinede zorlandı.ablam her istediğini yaptırır ama ben bunu dile getiremem hep olgun olmalıyım.hep daima ona ihtiyaç duymamaliyim.duyarsam hoşlanmıyor.ama ablama öyle değil.
Arkadaşlar supriz gebelik olduğunda hiç ama hiç bebek dusunmediniz tedbirde aldınız ama takdir edilen farklı oldu ve bir bebeğiniz oldu..asla ama asla diordunuz hatta başka küçük bebeklerinizde var ama aldırmanin vebalini düşünüp doğum yaptınız..sonrasında bu bebeğe karşı o istememenin bir duygusu bir duvarı oluyormu?? Neden sordum supriz bebekmisim..annem hiç istememis kendini çaresiz ve yetersiz hissetmiş ama severekte bakti.fakat kaç yaşında kadınım aramızda bir duvar var.bzen bu duvarın beni istemeden doğurması ile ilgisi varmı diye düşünüyorum.ablam olsun abim olsun onların sorunları ile yeterince ilgileniyor ama bana gelince kendi başıma halletmemi istiyor tükeniyor.bir tokadını dahi yemedim çok severdi ama aşırı ilgisizdi hala da ilgisiz.aslinda annemin limiti iki çocukmuş diorum bazen.ona ağır gelmişim.en uysal çocuk olmama rağmen yinede zorlandı.ablam her istediğini yaptırır ama ben bunu dile getiremem hep olgun olmalıyım.hep daima ona ihtiyaç duymamaliyim.duyarsam hoşlanmıyor.ama ablama öyle değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?