süpriz hakkında endişelerim

Cinselligi aciklamak istedim cunku direk onu aklina getirecek kullanicalar olabilir dogru diyorsunuz o benimle erkek arkdasim arasinda bisey ama oyle bi konu yok o yuzden aciklamak istedim. Yorum icin tesekkur ederim insallah guzel olur

Yok cnm mesele 27 ya da 30 değil...yaş itibari ile daha masumane, tatlı bir ilişki yaşayın zaten yaş ilerledikçe bu tarz şeyler yetmeyecek ondan sonra da evlenirsiniz:) havuz için mayıs ayı erken olur yazın havuza , denize ayrıca gidersiniz bir günde herşey olmaz öyle zaten..
Ben eşime d.gününde evde yiyecek hazırlamış pikniğe gitmiştik öyle tatlı olmuştu ki hem de 30yaşında idim o zaman:)ö
Aklına ne gelir diye düşünmeden çok güzel bir gündü ..bu tarz şeyleri tavsiye ederim..
Hem boş yere oda paradı filan falan ödeme yazık yani..

O değil de ben tesisi merak ettim

Piknikte cok mantikli aslinda daha once hic birlikte piknik yapmadik guzel bi yerde piknikte cok tatli olabilir piknik icin onerebilcegn bi yer varmi canim ?

Bu yorumun aynısını ben yazıcaktım, tamamen katılıyorum.

Yaşlarınız küçük, plan çok abartılı. Ve Polenezköy kafasında farklı şeyler çağrıştırabilir, onun aklına gelmese bile etrafındaki arkadaşları acaba mı ki diye bir heyecan düşürebilir. Zoe'nin önerileri gayet mantıklı.

Polenezköyün nesi var yanlış anlaşılacak istanbulda yaşamadığım için ben mi anlamadım :44::44:

Ne gbi seyler cagristirBilir daha once orayla ilgili kotu bisey duymamistim ? Karakoyu fln duydumda orayi hic duymadim

Karaköy, Laleli gibi değil Ama hem şehre yakın hem gözden ırak, anla işte kaçamak yapan çiftlerin gözde mekanları diye hep söylenir. Adalardaki oteller de aynı nama sahip.

eger kalmayı planlamıyorsanız bence hiç gitmeyin polenezköye... günün sonunda bişeyler yarım kalmış gibi olur...
şehir içinde yine güzel bir plan yapılabilir....
mesela ilk fırsatta çengelköyde çınarltına gidicem

Madem kalmayacaksınız odaya ne gerek var1 ?
Polonezköy diyince akla hiç masumane şeyler gelmiyor2
Ben erkek arkadasının yerinde olsam yanlış anlarım3
Yaşa göre çok plan yapmışsın 4

Kesinlikle aynı fikirdeyim.
Polonezköy deyince hele oda tutunca yanlış anlamaması imkansız.

Polonezköy kaçamak mekanı olarak nam salmış durumda.
Kaliteli aile otelleri de var ama yine de Polonezköy deyince herkes bir bıyık altından güler.

Tüm günü kapsayan bir program düşünüyorsan adaya gitmek daha uygun olabilir.
Fayton,bisiklet,yemek,çay derken zaman geçer.

Bende yanlis dusunulebilir diye korkuyorum erkek arkdasim beni bliyor ama cevresi ne der ne dusunur bilmiyorum cunku dusunce bu. Adalarida dusunucem kalmicaz zaten bir gun dolu doku gecsin diye oyle bisey dusunmustum ama hala kararsizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…