hayırlı olsun dilerim tutunur bebişin sağlıkla kucağına alırsın :)
ya çok mutlu oluyorum böyle şeyler duyuncaa
Ay çok sevindim
Erken döllenme filan oluyo, 6 haftalık olabilir
Eee doktora koşsana , kalp atışını dinletirler 6 hafta olduğu için artık
İnş çoğul gebeliktir birde yüksek değerlerde mol gebelik olabiliyor hemen bir dr A görünmekte fayda var inş sizinki çoğul gebeliktir :)
Onu burdan bilemeyiz maalesefya kalp atışını duyamazsam kese canlanmaz sa??
Onu burdan bilemeyiz maalesef
Ama inşallah gönlünden geçen olur ve hamilesindir
Netlik kazanmak için doktora git diyorum zaten, kalp atışı varsa için rahatlar. Değilse de üzülme, nasibi ne zamansa o zaman yine olur inşallah[/QUOTE
devlet hastanelerinin mesaileri ne zaman bitiyor acaba bugün yetişebilir miyim diye düşündüm de
devlet hastanelerinin mesaileri ne zaman bitiyor?
belki bugün yetişirim
merhabalar
bir buçuk yıldır gebelik tedavisi görüyorum. iki aşılama oldum. iki ay ara verdim. bu ay adet tüp bebeğe karar vermiştim.
adetim çok düzensizleşti. geçen ay ilaç kullanarak adet olabilmiştim. bu ayda öyle yapmam gerekti. adetim yine üç hafta geçmişti çünkü. ilaç kullamadan önce emin olmak için test yaptırdım sağlık ocağında.
15000.00 çıktı sonuç.
hamilesin dedi bana aile hekimi. şaşırdım kaldım. altı haftalık olduğunu söyledi. buna kafam takıldı. adetim geçeli üç hafta olmamıştır daha. altı hafta olabilir mi budurumda sizce?
çok şaşkınım.
birde ablam da hamile oldu ancak kese canlanmadı düşük yaptı. acaba bu sonuçlara göre bende öyle bir risk taşıma durumum var mıdır?
şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?