süpriz sonuç

merallde

Guru
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2014
316
83
298
İstanbul
merhabalar
bir buçuk yıldır gebelik tedavisi görüyorum. iki aşılama oldum. iki ay ara verdim. bu ay adet tüp bebeğe karar vermiştim.
adetim çok düzensizleşti. geçen ay ilaç kullanarak adet olabilmiştim. bu ayda öyle yapmam gerekti. adetim yine üç hafta geçmişti çünkü. ilaç kullamadan önce emin olmak için test yaptırdım sağlık ocağında.
15000.00 çıktı sonuç.
hamilesin dedi bana aile hekimi. şaşırdım kaldım. altı haftalık olduğunu söyledi. buna kafam takıldı. adetim geçeli üç hafta olmamıştır daha. altı hafta olabilir mi budurumda sizce?
çok şaşkınım.

birde ablam da hamile oldu ancak kese canlanmadı düşük yaptı. acaba bu sonuçlara göre bende öyle bir risk taşıma durumum var mıdır?

şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için...

İnş çoğul gebeliktir birde yüksek değerlerde mol gebelik olabiliyor hemen bir dr A görünmekte fayda var inş sizinki çoğul gebeliktir :)

hayırlı olsun dilerim tutunur bebişin sağlıkla kucağına alırsın :)

ya çok mutlu oluyorum böyle şeyler duyuncaa

Ay çok sevindim
Erken döllenme filan oluyo, 6 haftalık olabilir
Eee doktora koşsana , kalp atışını dinletirler 6 hafta olduğu için artık

adet 4-5 gün geçince 4 haftalık diyorlar.. onların hesap yöntemi farklı...
o yüzden 6 haftalık olur aşağı yukarı.
tebrik ederim. hatta hesaplama sayfaları var. en son adet tarihini girince ortalama kaç haftalık hamilesiniz söylüyor..

ya kalp atışını duyamazsam kese canlanmaz sa??
Onu burdan bilemeyiz maalesef
Ama inşallah gönlünden geçen olur ve hamilesindir
Netlik kazanmak için doktora git diyorum zaten, kalp atışı varsa için rahatlar. Değilse de üzülme, nasibi ne zamansa o zaman yine olur inşallah

hemen doktora gidin ve aklınızdan hiç kötü şeyler geçirmeyim
sağlıkla kucağına alırsın insallahh

hamilelik süresi son adet tarihinden başlatılır.

yani daha döllenme olduğu gün 2 haftalık hamileymişmisiniz gibi düşünülür, çünkü sizin yumurtanız 2 hafta önce oluşmaya başlamıştı.

muhakkak geciktirmeden doktora gidin.

Bugün devlet hastanesine gitseniz de sıra gelmez bence
Ama yarın git mutlaka

Sat a gore 6 hafta hesaplanir, regliniz 28 gunde 1 oluyorsa yaklasik 2 haftalik gecikmede bebek 6 haftaliktir.

Anladigim kadariyla hamile kalabilmek için tüp bebek tedavisine karar vermek gerekiyormuş
Tup bebege karar veren hamile kaliyoooo
Hayirli olsun saglikla kucaginiza alin inşalllaaah

Yengemde tüp bebeğe karar verdiği ay kendiliğinden hamile kalmıştı.Değeriniz çok yüksek bencede çoğul gebelik olabilir hayırlısı olsun, inşallah hayırlı sağlıklı bebişle kucağınız dolsun...

Allah sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin inşallah hasretle bekleyen bizlerede nasip olur bigün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…