Süpriz ?

-DieAnotherDay-

Kalbim Acıyor Sandım ; Sütyen Teliymiş ;)
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2016
320
511
18
Kızlar benim 2 bucuk yıllık ilişkim var.
Sevgilime dogum gunu için süpriz yapicam ama bu sefer değişik bir seyler olmasi istiyorum.
Bu arada Eskişehir'de yaşıyoruz.
Boyle degisik gunu birlik önerileri olan varsa coook memnun olurum sehir dışı da olabilir.

Boyle gezilcek gorulcek yerler de olabilir 1 gunluk yada baska seylee gunu dolu dolu yasamak istiyorum.
Teşekkürler :)

Kızlar benim 2 bucuk yıllık ilişkim var.
Sevgilime dogum gunu için süpriz yapicam ama bu sefer değişik bir seyler olmasi istiyorum.
Bu arada Eskişehir'de yaşıyoruz.
Boyle degisik gunu birlik önerileri olan varsa coook memnun olurum sehir dışı da olabilir.

Boyle gezilcek gorulcek yerler de olabilir 1 gunluk yada baska seylee gunu dolu dolu yasamak istiyorum.
Teşekkürler :)

Eskişehir forması al , sevgilinin adını yazdır ve Eskişehir maçı var ise birlikte maçı izlemeye gidin sevinçten deli olur :KK50:

Eskişehir'de yaşayan arkadaşlar yardımcı olacaktır diye tahmin ediyorum. O sizin için büyük kutlamalar veya sürprizler yapmadıysa siz de kendinizi çok zora sokmayın derim. Bu arada, süpriz değil, sürpriz olmalı.

Sağol canim düzeltmen için dikkat etmemişim telefondan da zor oldu.
O bana neler neler yapar ailesi de oda o kadar iyi insanlar ki yani ben hep derim ne iyilik ettim de böyle şanslı oldum diye.

O bana neler neler yapar ailesi de oda o kadar iyi insanlar ki yani ben hep derim ne iyilik ettim de böyle şanslı oldum diye.
bulursan ne iyilik ettigini haber et bana bende edeyim

Hızlı tren var mı hala Eskişehir'de? Varsa sürpriz 2 bilet alın Ankara'ya... Gençlik parkı, Tunalı, Kuğulu Park vs. gezebilirsiniz. Ankara'da çok güzel mekanlar da var ;)

Ne güzel maşallah. Onun gitmek istediğini bildiğiniz bir yere program yapabilirsiniz. Veya onun hobilerine göre bir şeyler ayarlayabilirsiniz.

Back
X