Elektrikli Süpürgeler Süpürge önerisi

Süpürge için iyi bir meblağ ödeyecekseniz dyson alın mutlaka derim. Süpürürken kesinlikle yormuyor temizlemesi kullanması çok kolay. Çekiş gücü hiç düşmüyor. İlk gün nasılsa bir yıl sonra da aynı.

Merhabalar bende bi süredir supurgemi degistirmek istiyorum eşim arastirmis iste bu cekim gucuyle alakali duz zeminde cekim gucu A, puruzlu yuzeyde cekim gucu B filan yaziyormus arnika sulu düşünüyorduk ( suan fakir veryon turbo kullanıyoruz ) duz yuzey A ama halilarda ki cekim kalitesi D veya E diyince vazgectik Philips maratonun her yuzeyde cekim kalitesi A kaliteymis azicik borclar bitsin maraton yada burdaki üyelerin sayesinde Dyson a baktim ikisinden birini düşünüyorum. Evde pratik olsun hemen temizleyeyim diye fakir darky i aldik ayakli olandan isimi görüyor genel temizlik icinde diger supurgeyi kullaniyorum ama degisecek o supurge gicik ediyor beni

Torbalı istersen altus un bir modeli var nette 250 tl ama harika ablama aldık yeni supururken ayarını düşürmeden hayatta supuremezsin supurge de suna dikkat edin arkadaşlar emiş gucu ben bunu çok araştırdım 500 tl lik supurge nin emiş gucu 250.ama 250 tl lik supurge nin 335 altus un 335 ve cok iyi supururken halıya kaldırıyor sor emiş gucu 300 altında alma watt değil arkadaşlar emiş gucu farklı şey ayrıca o Dyson o kadar para niye verecek 1.500 tl yazık

Ya ben hep sunu merak ediyorum bu dyson yormuyormu biz marathon kullaniyoruz mesela emis gucu yuksek e bazi yerlerdede iyi ceksin diye yuksek kullaniyorum ayari
supurge bitince bende bitiyorum yoruyor beni birde ana aparati agir sap falan hafifte ana baslik agir oda etkiliyor nane molla ben miyim genelde boylemi?
Dyson dahada emis gucu olarak iyi o yormuyor mu?

En uygunu ikibin kusur yanlis gormediysem bin tl yi gecemem malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…