- 14 Mart 2017
- 13
- 6
- 1
- 34
- Konu Sahibi Manyetikalan
-
Canım çeyızımde aldıgım hala bulunan bir model söylıycem sana.arcelık kanguru 10 .yılını bıtırıcek hala muhtesem cekıyor fazla ses cıkarmıyor.o diğer süpürgelere sırf herkes beğendım dıyor dıye tonlarca para veremezdım vermedımde 349 tl ye almıstım inşaat pisliğini bıle cektım ben onla...maşallahSlm kizlar kusura bakmayin konuyu nereye acabilirim bilemedim philips maraton haric (philipsin diger modelleri olabilir) acil elektrikli supurge onerilerinizi bekliyorum
Altus AL 650 G piyasada yalnız fiyatları çok değişiyor 250 ye veren var 350 verene iyi araştır internette 250 mağazada sorduk 350 dediler biz 270 toptan satan bir yerden aldik biz çekiş gücünden çok memnun kaldik öyleki ayarını dusurmezseniz gücünüz yetmiyor ama şunu diyeyim yeni aldım ilerde ne olur bilmem ben arcelik kullanıyorum buda onun ürünü çekiş gücünden 7 senedir birsey kaybetmedi inşallah alırsan memnun kalırsın ablam çok memnunModelini yazarmısınız rica etsem
Arçelik kanguru da şuan satışta değil. Annemde var 6 sene önce almıştım hâlâ canavar gibi makine. Keşke ben de çeyizime alsaymışım. Şimdi o eski makineler yokCanım çeyızımde aldıgım hala bulunan bir model söylıycem sana.arcelık kanguru 10 .yılını bıtırıcek hala muhtesem cekıyor fazla ses cıkarmıyor.o diğer süpürgelere sırf herkes beğendım dıyor dıye tonlarca para veremezdım vermedımde 349 tl ye almıstım inşaat pisliğini bıle cektım ben onla...maşallah
Çok teşekkürlerAltus AL 650 G piyasada yalnız fiyatları çok değişiyor 250 ye veren var 350 verene iyi araştır internette 250 mağazada sorduk 350 dediler biz 270 toptan satan bir yerden aldik biz çekiş gücünden çok memnun kaldik öyleki ayarını dusurmezseniz gücünüz yetmiyor ama şunu diyeyim yeni aldım ilerde ne olur bilmem ben arcelik kullanıyorum buda onun ürünü çekiş gücünden 7 senedir birsey kaybetmedi inşallah alırsan memnun kalırsın ablam çok memnun
Var ben daha dün mağzada gördüm.anneme hedıye alıcam da kırmızısı vardı..evet cok güzellArçelik kanguru da şuan satışta değil. Annemde var 6 sene önce almıştım hâlâ canavar gibi makine. Keşke ben de çeyizime alsaymışım. Şimdi o eski makineler yok
Ya ben size ne zamandır yazacağım hep unuAltus AL 650 G piyasada yalnız fiyatları çok değişiyor 250 ye veren var 350 verene iyi araştır internette 250 mağazada sorduk 350 dediler biz 270 toptan satan bir yerden aldik biz çekiş gücünden çok memnun kaldik öyleki ayarını dusurmezseniz gücünüz yetmiyor ama şunu diyeyim yeni aldım ilerde ne olur bilmem ben arcelik kullanıyorum buda onun ürünü çekiş gücünden 7 senedir birsey kaybetmedi inşallah alırsan memnun kalırsın ablam çok memnun
Ben size güvenerek gözümü kararttım ve aldım. Çok tşk ederim,evi süpürdükçe sizi anıyorum iyi ki almışım. Kargo dahil 250 lira ve canavar gibi makineAltus AL 650 G piyasada yalnız fiyatları çok değişiyor 250 ye veren var 350 verene iyi araştır internette 250 mağazada sorduk 350 dediler biz 270 toptan satan bir yerden aldik biz çekiş gücünden çok memnun kaldik öyleki ayarını dusurmezseniz gücünüz yetmiyor ama şunu diyeyim yeni aldım ilerde ne olur bilmem ben arcelik kullanıyorum buda onun ürünü çekiş gücünden 7 senedir birsey kaybetmedi inşallah alırsan memnun kalırsın ablam çok memnun
Hayırlı olsun sevindim bu siteyi kuranlardan allah razı olsun çünkü bilmediğimiz çoğu şeyi burda öğreniyoruzYa ben size ne zamandır yazacağım hep unu
Ben size güvenerek gözümü kararttım ve aldım. Çok tşk ederim,evi süpürdükçe sizi anıyorum iyi ki almışım. Kargo dahil 250 lira ve canavar gibi makine
İllaki dyson alacaksanız eski modelinin çekim gücü daha iyi onu alın yenilerde düştüArkadaşlar bir sorum olacak.
Dyson Cinetic Ball Parquet ile
Dyson Cinetic Ball Parquet 2 arasında kaldım. Biri yeni model birisi eski modeli. Eski modeli enerji çok tüketiyor ama emiş gücü yüksek, haznesi büyük, 400 tl daha ucuz..vs. Eski modelini almakmı daha mantıklı karar veremiyorum. Bu modelleri kullanan ve tavsiyesi olan varsa lütfen acele bana yazabilirmi. Çünkü, Evdeki toz torbalı süpürgem bozuldu hemen almak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?