Elektrikli Süpürgeler Süpürge önerisi

Philips maraton harici supurge tanimiyorum..dyson filan gecin bunlari.Cok arastirmis biri olarak daha onceki supurgemi 10 yil kullandim philipsti hala da çalışmasına ragmen yeni aldim philips marathon inanilmaz bir cihaz.Antialerjik ozelligi olani aldim ben.

Temizligini nasil yapiyorsunuz dyson anti allerji olana baktim eliniz kesinlikle çöpe degmiyor filtre temizleme derdi de yok philipsde nasil peki?

Iki arkadasimda maraton var ikiside memnun degil belirli bi zaman sonra eski emis gucu yok dediler hatta inanmadim kendim denedim ayni markanin 600 tl olani annemde var bin kati iyi
3 yildir maraton kullaniyorum cok memnunum filtre temizligi düzgün yapilirsa emis gücü azalmaz. kendi kendini temizleme özelligi olanida var maratonun ben aldigimda yoktu tercih edebilirsiniz.

Valla ben philips marathon kullanıyorum 2 sene oldu ama emis gücü o kadar düştü ki anlatamam başlarda çok iyiydi her yeri temizliyorum en az 2 saat temiliğiyle uğraşıyorum ama emis gücü düzelmedi bende sırf bu yüzden değiştirmek istiyorum rowenta almadıģıma o kadar pismanım ki anlatamam ..
Gerci birazda şans işi olduğunu düşünüyorum ayni süpürgeyi annem 3 yıldır kullaniyor ilk günki gibi ama benimki kafayı yedi ve yedirtti ..

mrhb emiş gücü kaç ve nekadara aldınız bende plips kullanıyorum 6 yıldır maratonun eski bi modeli hala mükemmel çekiş gücü var.bu arada hayırlı olsun

Güzelim benim supurgemde arcelik 7 yıldır kullanıyorum emiş gücünde hiç birsey olmadi senede bir defa filtresini değiştiriyorum masallah canavar gibi hala altus ilk defa duyan arkadaslara diyorum arcelik uretiyor

Bende philips maraton son modelini kullanıyorum çok memnunum. Filtresi düzenli temizlendiğinde çekiş gücü düşeceğini sanmıyorum. Alırken birde electrolux zucdelukse çok beğenmiştim. Hatta boruları falan philipsten daha kaliteliydi. Ödeme seceneklerinden dolayı alamamıştım. Ama çekişini falan denemiştim. Gözüm kalmıştı açıkcası ondada.

Philips kullanan arkadaslar benim supurgemde marathon gecen yil anneler gunu hediyesi almisti esim.1.500 tl civariydi ve iyisi olsun fiyatina bakmadim dedi ancak daha 1 yil olmamasina ragmen cekis gucunden memnun degilim bi yerde yanlis mi yapiyorum acaba? Icindeki filtreyi trmizliyorum ama istedigim gibi cekmiyorsinir oluyorum

Bu gidisle sanirim supurge almiycam

Dyson. Medi markt gibi buyuk elektronik firmalarında çok temiz, kutusundan yeni çıkmış teşhir ürünler çok daha ucuza satılabiliyor. Ben öyle aldım, pisman olmadım:)

Fakirin halı yıkamalısını kullanıyorum büyük ama çok çok çok memnunum. Toz torbalı olması büyük kolaylık.

Marathon hariç demişsiniz ama Philips'in en başarılı süpürgesi o bence.
Epey süredir kullanıyorum ben emişinde hiçbir azalma olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…