- 27 Şubat 2017
- 665
- 622
- 23
- 45
- Konu Sahibi Manyetikalan
-
Temizligini nasil yapiyorsunuz dyson anti allerji olana baktim eliniz kesinlikle çöpe degmiyor filtre temizleme derdi de yok philipsde nasil peki?Philips maraton harici supurge tanimiyorum..dyson filan gecin bunlari.Cok arastirmis biri olarak daha onceki supurgemi 10 yil kullandim philipsti hala da çalışmasına ragmen yeni aldim philips marathon inanilmaz bir cihaz.Antialerjik ozelligi olani aldim ben.
3 yildir maraton kullaniyorum cok memnunum filtre temizligi düzgün yapilirsa emis gücü azalmaz. kendi kendini temizleme özelligi olanida var maratonun ben aldigimda yoktu tercih edebilirsiniz.Iki arkadasimda maraton var ikiside memnun degil belirli bi zaman sonra eski emis gucu yok dediler hatta inanmadim kendim denedim ayni markanin 600 tl olani annemde var bin kati iyi
mrhb emiş gücü kaç ve nekadara aldınız bende plips kullanıyorum 6 yıldır maratonun eski bi modeli hala mükemmel çekiş gücü var.bu arada hayırlı olsunZamanla hepsinin emiş gücü azalıyo.filtre bakımlarını iyi yapman gerek.ben dysonla ikisi arasında kalmıştım.çok araştırdım.dysonda emiş gücü azalmıyoMuş ama maratona göre çok sesli çalışıyomuş.bide cam iğne gibi şeyleri çekmemen lazımmış.temizlenmeside zormuş.onun için maraton aldım çok memnunum şimdilik.
Arçelik üretiyor ilk kez duymuş olmaniz ilginc ama olabilir yaniMarkasimi altus ilk defa duydum
Altusu hatirladim bulasik mak. Var k.validemde :)Arçelik üretiyor ilk kez duymuş olmaniz ilginc ama olabilir yani
Cok merak ettimTek kelimeyle kesinlikle tavsiye edecegim marka Miele
7 sene olacak kullanıyorum ilk gününden 1 gram azalmadı çekim gücü de kalitesi de
Bu gidisle sanirim supurge almiycamPhilips kullanan arkadaslar benim supurgemde marathon gecen yil anneler gunu hediyesi almisti esim.1.500 tl civariydi ve iyisi olsun fiyatina bakmadim dedi ancak daha 1 yil olmamasina ragmen cekis gucunden memnun degilim bi yerde yanlis mi yapiyorum acaba? Icindeki filtreyi trmizliyorum ama istedigim gibi cekmiyorsinir oluyorum
Malesef cok pahaliDyson tabi ki.
Diğer süpürgelere göre fiyat farkı var ama ömürlük düşünmelisin,diğer türlü 2 kere para verebilirsin..Malesef cok pahali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?