Surat Asma..

Esinize soyleyin, yarin onun da cocugu olacak. O ortamlara girmeye devam ettiginiz surece kendi cocugunuz da bunlara sahit olacak. Ona gore hala normalse siz gorusmeyin, kendi ne yapiyorsa yapsin. Dusunmesi gereken once kendi ailesi. Sen nasil bizim icimize oyle ipsiz sapsiz insanlari sokarsin diye abisine kizacagina gelmis karisina surat asma diyor. Saka gibi ya

Anlıyorum haklısın. Empati kurunca anlıyorum. Ama elimden geleni de yapıyorum inan onlarla alakalı olmayan bir şey olduğunda.
Daha evliligin baslarindasiniz.zamanla onlari kusurlariyla gariplikleriyle kabulleneceksiniz siz de. kolay bir durum olmadigini biliyorum.ben ilk yillarda cok dedim icimden esimin ailesine baktikca “benim bunlarin icinde ne isim var” diye.

Valla haklısın tabiki gerekiyorsa suratta asarım lafta söylerim hiç normal bişey değil bunlar kime niye güveneyim elalemin adamınla aynı ortamda durmak zorunda değilimki

Uzerlerinde madde bulunan kişileri nasıl aynı gün içinde saldilar ?

Aynı apartmandaysaniz kp hangi eve gelip gitti ?

Gelmeyin demiş ya size , çözüm aramadan önce bir süre gitmeyin yukarıya.
Zamana bırakın.

Konuşmak istediklerinde de , " bana ters bir şey olduğunda suratım istemsiz düşüyor ki sebebini de size söyledim. Buna rağmen hala yüzüme takılmak yerine , ortamı daha sadelestirebilirsiniz. " diyebilirsiniz.

Elin madde kullanan erkekleriyle aynı ortamda olmak zorunda değilsiniz ki ,önce buna eşiniz şiddetle karşı çıkmalı.

Kayınpederim değil kayınbiraderim evine uğrayıp gelecek olan yanlış anlaşılmasın. Polislerle konuşmuşlar ifade falan verilmiş. Bilmiyorum detayını da açıkçası sormadım nasıl bıraktılar diye.

Mantıklı . Söyleyeceğim bu şekilde.

Yok artık , yani genç ve madde kullanan bir kaç kişiyle birlikte bağ evine gittiniz. Arabada konustuklar.
Kimse de bir şey demedi.
Ne işleri var aile ortamında ?

Gerçekten soruyorum , eşinize normal mi geliyor ?

Arabada gittiğimiz yerde kayınbiraderimin arkadaşı anlatıyor böyle açık açık. Kayınbiraderim dedi arkada hakim adayı var bu kadar rahat olmasan diyorum dedi. Dönmüş bana diyor ki sen bize kıyar mısın ki? Dedim böyle şeylerin affı yok benim için gerisini sen düşün. Sustular ondan sonra

Yok artık , yani genç ve madde kullanan bir kaç kişiyle birlikte bağ evine gittiniz. Arabada konustuklar.
Kimse de bir şey demedi.
Ne işleri var aile ortamında ?

Gerçekten soruyorum , eşinize normal mi geliyor ?

bugün telefonda tartışıyoruz konu hakkında aynısını soruyorum bu gerçekten normal mi geliyor diye hayır ama ne yapabilirim uyarımı yaptım anlamazlarsa diyor.

SEvgili konu sahbi kusura bakmayin ama esininiz ailesi ve esinizde ne kadar rahat insanlar. Degisik bir ortamlari var. Herkezede normal gelmesi korkutucu. Kayninizda madde kullaniyormu peki?

Kaynınızın arkadaşlarıyla madde kullanmıyor olsa bile aynı ortamda takılmak zorunda değilsiniz. Ki elin keş barzolarını aile içine sokacak kadar genişlerse bunu garipsemeniz, modunuzun düşmesi de çok doğal. Eşinizin rahatlığı da takdire şayan doğrusu. Ne yapacaktınız, tanımadığınız adama trip mi atacaktınız?

Keşke şöyle bütün kadınlar kulübü üyeleri bir konsey kursa da çat çat suratlarına vurulsa gerekli kişilerin. Yani onlarında okumasını duymasını isterdim yazdıklarınızı. Herşey normal surat asmam kabahat.

Kuzum eşine bence tam durumu anlat ne bu ya bağımlı insanlar o esnada kriz gelse Allah korusun neler yapabilir hiç biliyor mu durumu
Birde çocukların yanında anlatılması ben olsam dayanamaz lafı carpardim adama bagimliya ``pişkin misin nesin sen die'

bugün telefonda tartışıyoruz konu hakkında aynısını soruyorum bu gerçekten normal mi geliyor diye hayır ama ne yapabilirim uyarımı yaptım anlamazlarsa diyor.

Eşinizle bu yüZden kavga etmeyin sakın . Herkes hayatına bakıyor , olan sizlere oluyor.

"Bundan sonra böyle durumlarda çınar gibi ol, gölge ol. Koru , beni ve yavrunu.

Mesela indir arabadan, işimiz çıktı de, ya da başka konularda kendini ortaya at ve çek çıkar beni o ortamdan , sana çok güveniyorum , kollarını hep aç bize v.s şeklinde onu gururlandiran şekilde konuşun :)

Güzelmiş bu. Hemende gaza gelir canımın içi. :) Tamam bunu da deneyeceğim :) teşekkür ederim

Eltinizle aranızda ki sorun nedir bilmem ama bu durumu rahatsızlığınızi dile getirin ona o çocuklar için duyduğunuz endişeyi falan sebebini bilirlerse anlar sizi ins
Eşinizle tekrar konuyu baştan izah edin rahatsız olduğunuz durumu haa anlamazsa bir daha gitmeyin k valide yada elti ile yapışık gezmeye bence hiç gerek bile yok özellikle bu zihniyette iseler

O apartmanda simdi bile olmaz ise, sonradan tüfek olur. Esrar, eroin alan tipler giriyor.
Sorun sadece es ailesi degil, bizzat esin kendiside.

Hamile karisi ile esrarci arkadasi ayni arabada gitmesine bisey demiyor.

Böyle bir es ve aileyi nasil buldun? Cok yanlis bir evlilik yapmissin canim.

Ne yap, ne et o evden tasinin. Cocugun o ortamda büyümesin. Ve kendine para sakla. Ilerde bosanma olabilir. Bunlar saglam insanlar degil. Aklini basina al, herseyden önce cocugun icin.

Tüfek, polis, madde kullanımı, sakıncalı sohbetler..

Eşinizin ailesinin tüm bunları normal karşılayıp, sizin surat asmanızı yadırgaması!.. ve üstelik hamilesiniz..

'kızım neden canın sıkıldı deyip, mahcup olacakları yerde, bu ne umursamazlık.

Değerlerinizden, kişiliğinizden taviz vermeyin lütfen..

Hayır 'o çocuklarla muhabbetin dibine vurup kaş göz yapsan ' pek hoşlarına gidecekmiş gibi geldi bana.

Eşinize de bunları güzellikle dile getirin.
Gençlerin yanlış hareket yapmasından tedirgin oldum, filan deyin. ve lütfen her zaman dikkatli olun !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…