Surat Asma..

yerinizde olsam polise bir ihbar da ben yapmıştım.başlarım bağ evine yani yuh konya ovası.çocuklu ortama bak bir de.

Eşi normal karşılamiyor ama nasıl davranacağını bilmiyor.

Sevgiyle sabırla çözer konu sahibi isini.

Aile bireylerini kendimiz secemiyoruz . Onlarla nasıl yaşanır yaşanmaz bunları çözmek lazım.

Bu nasıl bir aile yapısı yahu? Arabaya madde bağımlıları alınıyor sorun yok, gelin surat asınca sorun. Ne tuhaf kv ve görümcen var senin öyle. Eşin demedi mi elin herifini ne munasebet karımla aynı arabaya alırsınız?
Surat asma meselesine gelince de , sorunlarını surat asarak çözemezsin, tam tersi insanları daha soğutursun kendinden. Açık açık o an aklında ne varsa söylemekte fayda var..insanlar sadece surat astığını görür çünkü, neden astığını görmezler.

Eşi normal karşılamiyor ama nasıl davranacağını bilmiyor.

Sevgiyle sabırla çözer konu sahibi isini.

Aile bireylerini kendimiz secemiyoruz . Onlarla nasıl yaşanır yaşanmaz bunları çözmek lazım.

Normal karsilamasaydi esini o adam ile ayni arabaya bindirmezdi. Hadi bindirdi, gidip esinin surat asmasina birsey demezdi, diyemezdi.

Bunlar ufak tefek tartismalar degil. Esrar, silah gibi agir konular. Sevgi ile sabir ile cözülecek seyler degil benim nezdimde.

Adam abisi icin, hamile karisini kiriyor. Hic düsünmüyor böyle bir ortamda nasil cocuk büyütecem? Umarim konu sahibi tasinir. Cekilecek bir aile ve ortam degil cünkü.

Eşinizde gerçekten hiç iş yok. Bu ne rezillik ya diyip resti çekmesi gerekiyor. Sizde surat asacaksınız kaynınıza ve kocanıza asacaksınız. Geri kalanlar ne yapabilir ki, sonuçta sizde hiçbir şey söylememişsiniz.

Hastayken bağ evine gitmeyide anlayamadım, orası ayrı bi mevzu. Hem anlaşamıyorsunuz hem sürekli dip dibesniz.

yuh. o konuda haklısınız. muhtemelen kayınvalidenize eltinize vs de kızıyorsunuz müdahale etmedikleri için adama. ondan onlara da surat asıyorsunuz. onlar da salmışlar muhtemelen kayınbirader de ondan öyle bi tip olmuş zaten.

ben sizi haklı buldum. kendi arabamda tüfek bulunacak vs polislik iş olacak bi daha arabamı o şahsa asla vermem belki arabanız mimlendi artık her çevirmede çevirecekler yani bir ton huzursuzluk.

bence az görüşmeye çalışın. kafa yapılarınız uymuyor. hastayım kolum kalkmıyor, yok hamileyim ayaklarım şişti abartın bişey gitmeyin arabanızı da vermeyin hamileyim lazım olur acil bişey olursa falan diye.

Tüfek, uyuşturucu madde normal, senin surat asman sıkıntı.
Bırak boşver, eşine yakın ol diğer insanlara saygını koruduktan sonra neşe dağıtmak zorunda değilsin.

Surat asacaginiza dusuncelerinizi konusarak ifade etseniz daha kolay degil mi? Siz surat asinca neden astiginiz alninizda yazmiyor zira ve dolayisiyla kimse nedenini anlamiyor.

Ruhsatsiz silah tasiyanla,madde bagimlisi esrarkesle ayni arabaya binmeyiversin esiniz de. Her biriniz ayri tuhafsiniz

Bu kadar anormal bir ortama soktukları için öyle bir söylenirdim ki, onlara fırsat vermez bi daha bi yere gitmem derdim.

Kayınvalideniz kendi oğlunun keş arkadaş bulmasını sorun etmiyor da sizin surat asmanız mı batıyor ? Ne biçim insanlar var ya.

Okuduklarima inanamiyorum. Evlerine gitmem hicccc sorun degil hatta cok iyi olur. Dogrularin icini bosalttilar. Benim gelinim bana omur boyu surat assin ama oglum kullanmasa demek yerine birde sikayet ediyor. Kizim bende istemem icmesini bu duruma uzuluyorum diye konusmasi beklenirdi. Kocanizda kalirsa kalsin.

Sizi de çocukları da Allah korumuş, tekinsiz insanlarla muhattap olacağınıza gitmeyin daha iyi . Bu arada hamilelikten dolayı yasal olarak tüm gün çalıştırılamazsınız, 1,5 saat önce çıkmanız gerekiyor, işyerinizle konuştunuz mu , bu konudaki haklarınızı biliyor musunuz

Telefonda kayınvalideme beni savunmuş. Öyle olması gerek zaten. Ama dönüp bana bidaha surat asma demesine kızıyorum. İlk defa böyle bişey yaşıyorum eşimle.

O zaman gorusmeyin cocugunuzu ole bir amcanin ve esinin tarafina normal gelen insanlarin yaninda ,nasil buyutmeyi dusunuorsunuz ?

O insanlar arabaniza madde biraksa yada arabada dusurse sizin basinizda belaya girer.Sonuna kadar haklisiniz.Sizin suratinizdan once ogullarinin tutum ve davranislarina dikkat etselermis keske. Ayrica gorumcelerinizinde yukari cikmasin oraya gelmesin demek gibi haklari yok.Gerci bunu firsata cevirmekde guzel olur.

Evet biliyorum fakat patronum çok iyi ve destekçi yani baba gibi olduğundan hesaplamıyorum onları izini sorun etmiyor istediğim zaman ondan hiç gündeme getirmedim. Teşekkür ederim :)

Aynen bende öyle yapacağım artık. Çünkü çocuğuma da kendime eziyet etmeyeceğim artık.

Anasının babasının çocuğunun yanında, insana her anlamda zarar veren ve üstelik kanunen suç olan bir şeyden nasıl bahsedebiliyor? Çocuğun doğduktan sonra bunlarla görüşmesen yeridir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…