Surat Asma..

Bende 2buçuk yıldır fala cok sık gorusmuyorum hamileligimde bazı sıkıntılar yaşamıstık eşimde arkamda durudu gitmeme kararı aldım bazen eşim kızimda alip gidiyo annesini ziyarete geliyo
Anca bende bayramda gidip bir el öpuyorum okadar.
Sana tavsiyem benim gibi yap .
Önceden kv dem yuzunden esimle tartisiyoduk boyle yaptigimizdan beri birbirimize daha cok baglandik

Bence taşınmanız gerekiyor. Eşiniz muhtemelen kendi ailesine alışık, gerginlikten de kaçınıyor fakat artık evli üstelik çocuğu da olacak, bu duruma bir dur demeli bence artık.
Surat asma meselesinde ben de sizin gibiyim maalesef, ruh halim iyi-kötü kolay yansıyor yüzüme ve değiştiremiyorum genellikle.

Keş insanlar tehlikeli,seninde başını belaya sokar an gelip....gerekirse aile ile görüşme,esin hangi arada kalirsa kalsin
Çocuğundan onemli degil

Evet değil ama bazı erkekler uyaniktir , bazı erkekler ise uyandirilmayi bekliyor.Dürte dürte çalışıyorlar bazıları.

Hemen boşanma lafı geçmemeli.

onlar zaten sana gıcık oluyorlarmış, bunu da bahane etmişler, seviyenizi koruyun, zaten hamileymişsiniz, agrim var yatcam falan diyip gecistirin, cocuk olunca zaten esiniz de hangi ortama cocukla girilip girilmeyecegini daha iyi anlar.

Konuda belki haklı olabilirsiniz ama surat asmayın yahu

Sizin gibi bir gelinimiz var, kocasına küser ortamdaki herkese surat yapar gereksiz yere gerer ortamı vs vs

İnan’ın aşırı saçma ve gereksiz bir hareket. Belki elinizde değil ama biraz rol yapın yada surat asacagınıza uzaklaşın ortamdan

Hakim adayı siz misiniz ve adam size mi soruyor "Sen bize kıyar mısın?" diye.

Sorun da bu. Sebebini söyledim o adam burada olduğu için diye.

Uzaklaşıyorum elbette. Mutfakta birşeylerle uğraşayım bulaşık falan eşim izin vermiyor illa gel otur diye ısrarcı. Ama ben söyledim sordular neyin var diye bende hem hastayım hemde durum böyle o adamın burada bulunmasına kızgınım dedim buna rağmen anlayışsızlık olması haksızlık

Valla tavrınızı koyun Çok önemli sebepleriniz var .
Gelmedi dediler madem çok güzel fırsata çevirin gitmeyin eşinizde anlar zamanla sonuçta meraket meyin
bir çocuk yetiştireceksiniz siz yeri gelince siz olmayacaksınız hadi çocuk oraya indi ve yine kaynınızın bir arkadaşı oldu diyelim orda yine çocuğun duymaması gereken konular oldu siz tavrınızı koyarsanız onlarda eğer sizin ve çocuğun gitmesini istiyorlarsa sizin uygun gördüğünüz ortamı sağlamak zorundalar onlar uysun size siz değil.
Ben kayınvalidemlere yakınken hep ben taviz verdim çalışan bir bayanım hamileydim 4. katta otuyorlardı asansörde yoktu yinede 9 aylık karnımla bile gittim eşim için allah var eşim çok iyi bir insan çocuk doğana kadar kapımı açmadılar çocuk doğdu 3 defa felan geldiler ama diğer eltilere durum böyle değildi 2 yıl ücretsiz izin aldım yine de hep tektim kimse gelmedi gelmeyi boşverin telefon bile etmezlerdi kendimi sorguladım Çok mu kötüyüm diye ama zaten görüşmeye vaktimiz yok ki bir söz söyleyip kırayım onları diye ama eşimde bu tavırlarını görünce bana hiç bişi diyemedi hatta cok mahcup oldu neyse bende bundan sonra mesafe koydum gitmedim zaten tayinimizde çıktı şimdi daha da uzağım onlara
Bayramda kandilde ararım eşim 4 beş ayda bir gider ben belki bayramda giderim oda cok kalmam 2 gün 3 gün ama tek bir bayramda yılda bir bayramda. sizde mesefe koyun onlar demiş madem gitmeyin.

Arabada silah var esrarkeşler var küçük çocuklar var bağ evine gidiliyor,müge anlı lık bir olay çıkmasın dikkat edin... Bu anlattıklarınız hiç normal değil

Keşke o insanı o anda arabada tersleyip sustursaydınız da haklı tepkiniz daha büyük olay olsaydı. Hepsinin beyni uyuşturucu içmeden uyuşmuş..

Kaynınızın arkadaş profili kendisinin de pek sağlam ayakkabı olmadığını gösteriyor.
Eşinizi bu konuda uyarın. Yapabildiğiniz kadar mesafe koyun ki anlasınlar..

Arabada silah var esrarkeşler var küçük çocuklar var bağ evine gidiliyor,müge anlı lık bir olay çıkmasın dikkat edin... Bu anlattıklarınız hiç normal değil

Yorumunuz için teşekkürler ama korkutmayın beni bu kadar ya. :) Zaten elim yüreğimde düşünerek hareket etmem lazım. Malum eşler arası iletişim önemli sağlam kararlı cümleleri bulamazsam yine elime bişey geçmeyecek. Eşimin abisi olduğu için çok fazla sıkboğaz edemiyorum. Sanki abartıyorum sanıyor erkek aklı. Ama yukarıda da dedikleri gibi yumuşak yumuşak yaklaşıp öyle uyaracağım aksi takdirde elime bişey geçmez sürekli surat asmaktan başka .

Bag evine gitmek zorunda miydiniz?
Gitmeyeydiniz,eşinizle başka plan yapıp biz şuraya gircez surda işimiz var deseydiniz keşke.bu insanlarla bahsetme yolu surat asmadan sahte davranıp herkes kendi pisliğinde boğulsun mantığı ile uzak kalmak. Ha size sorarlarsa "ben hoşlanmıyorum o adamdan. Madde kullanıyor. Sonuçta herkesin kendi tercihi siz gidebilirsiniz ama ben gelmiyorum" bitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…