- Konu Sahibi zombimilena
-
Normal karsilamasaydi esini o adam ile ayni arabaya bindirmezdi. Hadi bindirdi, gidip esinin surat asmasina birsey demezdi, diyemezdi.
Bunlar ufak tefek tartismalar degil. Esrar, silah gibi agir konular. Sevgi ile sabir ile cözülecek seyler degil benim nezdimde.
Adam abisi icin, hamile karisini kiriyor. Hic düsünmüyor böyle bir ortamda nasil cocuk büyütecem? Umarim konu sahibi tasinir. Cekilecek bir aile ve ortam degil cünkü.
Hakim adayı siz misiniz ve adam size mi soruyor "Sen bize kıyar mısın?" diye.Arabada gittiğimiz yerde kayınbiraderimin arkadaşı anlatıyor böyle açık açık. Kayınbiraderim dedi arkada hakim adayı var bu kadar rahat olmasan diyorum dedi. Dönmüş bana diyor ki sen bize kıyar mısın ki? Dedim böyle şeylerin affı yok benim için gerisini sen düşün. Sustular ondan sonra
Bu nasıl bir aile yapısı yahu? Arabaya madde bağımlıları alınıyor sorun yok, gelin surat asınca sorun. Ne tuhaf kv ve görümcen var senin öyle. Eşin demedi mi elin herifini ne munasebet karımla aynı arabaya alırsınız?
Surat asma meselesine gelince de , sorunlarını surat asarak çözemezsin, tam tersi insanları daha soğutursun kendinden. Açık açık o an aklında ne varsa söylemekte fayda var..insanlar sadece surat astığını görür çünkü, neden astığını görmezler.
Konuda belki haklı olabilirsiniz ama surat asmayın yahu
Sizin gibi bir gelinimiz var, kocasına küser ortamdaki herkese surat yapar gereksiz yere gerer ortamı vs vs
İnan’ın aşırı saçma ve gereksiz bir hareket. Belki elinizde değil ama biraz rol yapın yada surat asacagınıza uzaklaşın ortamdan
Arabada silah var esrarkeşler var küçük çocuklar var bağ evine gidiliyor,müge anlı lık bir olay çıkmasın dikkat edin... Bu anlattıklarınız hiç normal değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?