Bende gitmistim cildiyeye benzamiyn vermisti ama ise yaramadi. Tesekkur ederim :)Hiç gitmedim cnm valla ama düzenli olarak cildiyeciye gidiyorum ilaçlarımı değiştiriyor benim yüzümde problemli iltihaplı sivilceler var fayda var şuan gören herkes düzelme var diyor sende bi arastir menmun kalan varsa bir dene insallah fayda görürsün
çok fazla birşey beklemeMerhaba arkadaslar. Aranızda cilt bakımına gidenler veya cevresinde giden kisiler var mı? Memnunlar mı memnunmusunuz? Lazer epilasyona gittigim güzellik merkezinde cilt bakimi yapildigini duydum 2 saat 80 tl. Epilasyon sırası beklerken bi bayanla tanistim cilt bakimi sirasini bekliyorum dedi ve 3.kez gelisim dedi. Yüzü iyiydi yani gidenler bilgi verirse sevinirim
Yüzümde sivilceden cok artık izleri kalmaya basladi bundan cok rahatsizim ve burnumda siyah noktalarım cok var ama dermatologa gidicem tesekkur ederimBence önce bir dermatologa gidip çözümler hakkında bilgi alın, artık sivilce izleri için de yöntemler var, sonra da yine bir dermatoloğun çalıştığı bir merkeze gidin. Bu işin eğitimini almış birine emanet edin cildinizi, herkesin cildi, ihtiyacı olan tedavisi farklıdır, basit bir cilt bakımı diye bakmayın olaya
Sivilce çıkıyor hic ellemiyorum ama 3 gün sonra izi kaliyo suan suratim kahverengi sivilce izleri ile doluCildin akneye meyilli ise ne yaparsan yap çıkıyor gene de. Benim cildim akneye meyilli, yetmezmiş gibi roaccutane kullandığım dönemin hatırası bir ton çukurum var. Her gün temizlesem, nemlendirsem vs vs gene de çıkıyor sivilceler. 60 yaşıma geleceğim ama hala ergen gibi olacağım derim hep. :))
Maalesef kaldigim yerden dolayi surekli disardan yemek durumundayim . Ondan da olabilirBen cilt bakimina gittim 150 tlydi cilt ,buhar temizleme, sonra sivilce siyah nokta temizlenmesi maske, tabi aydınlanıyor... sonrasında sivilce lekeleri ve cil için cilt soyma yapıldı geçen hafta suanda guzel görünüyor çiller cogunlukla gitti ama burnumun üstünde kaldı 5 seans yapilmasi gerekirmis ama ben 2 seans yaptırdım mevsimden dolayi...
Valla dermapen iyi oluyormus ama epilasyon yaptırilirken olmuyormuş ben ondan yaptıramadim... tabiki soyulma olurken sürekli güneş kremk ve bepanten kullandim bi tane çıktı.. bence anlik çözümler bunlar... beslenme duzenini degistirince belki düzelir
Evet 2 saatlik bi islem yapiliyor ama memnun olanlar cok var cunku cilt bakiminda sıra bekleyenler cok vardi80 tlye cilt bakımı çok az geldi bana. İyi ürünler kullandıklarını düşünmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?