Suratım cok kötü

Tesekkur ederim okudugum icin firsat bulamiyorum ama sinavlardan sonra ilk is tahlil yaptirmam olucak

Maalesef kaldigim yerden dolayi surekli disardan yemek durumundayim . Ondan da olabilir
Olabilir çünkü onlarin ne yağ kullandığını bilmiyoruz peki kilo var mi ?cilt bakimi yapan kiz dediki sivilce çıkınca içini boşaltın sikin yani sonra limon ardından sarimsak sürün dedi. Bende ellemiyorum benimde kuruyor leke kaliyor sıkmak mi iyi bilemedim

her cilde yapılacak bakım farklı, ayrıca cilt bakımı benim bildigim 2 saat surmez 2 saat cok fazla. cildiniz yıpranır

1.65 boya 50 kiloyum ve herkes zayif oldugumu söylüyor bu durumada cok sinirleniyorum ama gercekten sigara icmeden önce yüzüm sisti suan oyle deil cökmüs durumda kiloda alamiyorum. Bi ara bende sivilce ve izlerine her aksam elma sirkesi sürdüm ama olmuyo ya

her cilde yapılacak bakım farklı, ayrıca cilt bakımı benim bildigim 2 saat surmez 2 saat cok fazla. cildiniz yıpranır
Gercekten 2 saat sürüyor dediler. Aslinda bi yandanda ögrenci olmasaydim durumum iyi olsaydi bi kerede olsa gidip hevesimi almak isterdim neyin ne oldugunu ögrenirdim

Güzellik merkezlerinde cilt bakımına sıcak bakmıyorum ben. Hani problemli bir cildiniz yoksa cildim biraz ışıldasın, parlasın diye buhara tutma, peeling, maske, nemlendirici kombininden oluşan klasik cilt bakımı için gidecekseniz neyse ama leke tedavisi vb. gibi ciddi problemler için güzellik merkezlerine güvenmiyorum ben. Onun yerine özel muayenehanesi olan bir dermatologa gitmeniz daha faydalı olacaktır. Probleminize yönelik gerekiyorsa ilaç, jel tedavisi uygular ve şayet gerekiyorsa tedavi sonrası bakım seansı da uygular zaten.

sakın bakım yaptırmayın
bakım yapcaz diye eline eldiven takıp yüzümdeki şeyleri sıktılar
yüzüm mahvoldu tahriş oldu
sonra doktora gittim ilaç kullandım geçti

Kistik sivilcelere erken müdahale gerekiyor gerçekten. Yüzeysel sivilcelere hiç dokunmadığınız zaman birkaç güne kendi kendine geçiyor ama iltihaplı kistik sivilceyi kendi haline bırakmak iyi değil. Çünkü öyle yüzeysel sivilce gibi birkaç güne kendi kendine geçmiyor, kuruması 1-2 ay gibi zaman alıyor. O 1-2 aylık zaman içerisinde de sivilce oraya yerleştiği için kan oturuyor, sivilce kuruyunca da bu sefer mor gibi lekeler oluyor, daha da derin olursa çukur tarzı izlere de sebep olabiliyor.

Bana da dermatologum iltihaplı sivilce kendi haline bırakılmaz demişti. Ya doktor müdahalesi ile içi boşaltılır ya da iltihabı içten kurutmak için kısa süreli-1-2 aylık-retinoid grubu ilaçlar kullanılır demişti.

Evet ya aynen benim adet dönemi kabaran sönen ve orasi hep şişti yani sadece soruyordu.. hatta birini yag bezesine benzetti doktora git dedi ama birazda oynamisti bakim yaparken bikac gun sonra iltihap olmuş kendiliğinden atti icini boşalttım bende geçti.

Aslinda bende sivilce izlerinden cok bakim amacli gitmek istiyodum. Planimda sigarayi birakip cilde önem verme vardi ama vazgectim vize haftamdan sonra dermatologa gidicem. Cildiyeye gitmistim azeltin ve benzamiycn vermislerdi ise yaramadi

Yüzümde sivilceden cok artık izleri kalmaya basladi bundan cok rahatsizim ve burnumda siyah noktalarım cok var ama dermatologa gidicem tesekkur ederim
Dermapen ve prp sivilce skarları için etkili bir yöntem evet ama dermaroller kadar değil.Benim skarlarım vardı, hatta bunla ilgili bi sürü paylaşımlarım var.Önce dermapen yaptırdım, sonra kendim dermaroller yaptım.Bilseydim dermarollerda ısrar ederdim.Şimdi 5. seansı uygulayacağım.Şöyle söyleyeyim, dermarollerin 1 seansı, dermapenin 3 seansına bedel.Ben bunu bilir, bunu söylerim.

Dermarolleri kendiniz nasil yapıyorsunuz?
Ucunu filan nerden aldiniz... tahribat nasil.oldu bırakıyor ilk yapinca roller daha acıtıcı demislerdi

Dermarolleri kendiniz nasil yapıyorsunuz?
Ucunu filan nerden aldiniz... tahribat nasil.oldu bırakıyor ilk yapinca roller daha acıtıcı demislerdi
http://urun.n11.com/anti-aging-kiri...ller-3lu-set-derma-roller-dermacild-P79017587
burdan aldım, 3 baslık ucuza geldi.
Eger bütün yüzüne yapacaksaniz, 1 tüp emla kremi bolca bütün yüzünüze sürüyorsunuz.Strecleyip 1 saat bekletiyorsunuz ve ardından dermaroller 3 mm igne. 1 tüp emla kullanınca bisey hissetmiyorsunuz.
gibi yapıyorum ben.Ama tabii hijyen cok önemli.Rolleri oncesinde ve sonrasında kolonya yada etil alkol ile dezenfekte etmeniz lazım.
Sonra buz ve sudo krem.Ohh mis

Ben de kendim yapmayı düşünüyorum ama şu an hamileyim, nolur nolmaz göze alamıyorum. Mikrop falan kaparsa sıkıntı sonra. :) ama onda da çok derin iğne kullanmamak lazımmış yoksa problem oluyormuş,hep o tarzda yorum vardı.

Bende sorun olmadı.

Ben cesaret edemem sanirim :) ama gerçekten ucuzmus... ben bir yere sormuştum baslik sadece 500 demişti... valla yapabilsem yapardım bu etkili bisey cilt altina zarar verip hücreleri canlandırıyormus...
Daha önce guzellik merkezinde bir bayana yapildi gerci onda botox serumuda kullandı yapan tek yanagindaki kalkmayı görün demisti... iste insan istiyor ama gerçekten bu sektöre cok para gidiyor:)

Ya tam olarak anliyamadim ne demek istediginizi özelden yada burdan daha aciklayici söyleyebilirmisiniz dermapen ne demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…