Tesekkur ederim okudugum icin firsat bulamiyorum ama sinavlardan sonra ilk is tahlil yaptirmam olucakEğer sivilce problemin varsa önce tahlil yaptır karaciğerini kontrol ettir. Problem yoksa ve ilaçlarda geçmiyorsa dermapen mükemmel bişey 6 seans akne leke siyah nokta herşeyden arındırıyor parlayan ışıltılı bir cilt
Aslinda cogu insanda var onlarda kalici olarak geciremiyolar makyajla kapatiyolar ah bi cözümünü bulsaydikbende de sıyah nokta var nasıl gidicek bılmıyorum
Olabilir çünkü onlarin ne yağ kullandığını bilmiyoruz peki kilo var mi ?cilt bakimi yapan kiz dediki sivilce çıkınca içini boşaltın sikin yani sonra limon ardından sarimsak sürün dedi. Bende ellemiyorum benimde kuruyor leke kaliyor sıkmak mi iyi bilemedimMaalesef kaldigim yerden dolayi surekli disardan yemek durumundayim . Ondan da olabilir
1.65 boya 50 kiloyum ve herkes zayif oldugumu söylüyor bu durumada cok sinirleniyorum ama gercekten sigara icmeden önce yüzüm sisti suan oyle deil cökmüs durumda kiloda alamiyorum. Bi ara bende sivilce ve izlerine her aksam elma sirkesi sürdüm ama olmuyo yaOlabilir çünkü onlarin ne yağ kullandığını bilmiyoruz peki kilo var mi ?cilt bakimi yapan kiz dediki sivilce çıkınca içini boşaltın sikin yani sonra limon ardından sarimsak sürün dedi. Bende ellemiyorum benimde kuruyor leke kaliyor sıkmak mi iyi bilemedim
Gercekten 2 saat sürüyor dediler. Aslinda bi yandanda ögrenci olmasaydim durumum iyi olsaydi bi kerede olsa gidip hevesimi almak isterdim neyin ne oldugunu ögrenirdimher cilde yapılacak bakım farklı, ayrıca cilt bakımı benim bildigim 2 saat surmez 2 saat cok fazla. cildiniz yıpranır
Olabilir çünkü onlarin ne yağ kullandığını bilmiyoruz peki kilo var mi ?cilt bakimi yapan kiz dediki sivilce çıkınca içini boşaltın sikin yani sonra limon ardından sarimsak sürün dedi. Bende ellemiyorum benimde kuruyor leke kaliyor sıkmak mi iyi bilemedim
Evet ya aynen benim adet dönemi kabaran sönen ve orasi hep şişti yani sadece soruyordu.. hatta birini yag bezesine benzetti doktora git dedi ama birazda oynamisti bakim yaparken bikac gun sonra iltihap olmuş kendiliğinden atti icini boşalttım bende geçti.Kistik sivilcelere erken müdahale gerekiyor gerçekten. Yüzeysel sivilcelere hiç dokunmadığınız zaman birkaç güne kendi kendine geçiyor ama iltihaplı kistik sivilceyi kendi haline bırakmak iyi değil. Çünkü öyle yüzeysel sivilce gibi birkaç güne kendi kendine geçmiyor, kuruması 1-2 ay gibi zaman alıyor. O 1-2 aylık zaman içerisinde de sivilce oraya yerleştiği için kan oturuyor, sivilce kuruyunca da bu sefer mor gibi lekeler oluyor, daha da derin olursa çukur tarzı izlere de sebep olabiliyor.
Bana da dermatologum iltihaplı sivilce kendi haline bırakılmaz demişti. Ya doktor müdahalesi ile içi boşaltılır ya da iltihabı içten kurutmak için kısa süreli-1-2 aylık-retinoid grubu ilaçlar kullanılır demişti.
Aslinda bende sivilce izlerinden cok bakim amacli gitmek istiyodum. Planimda sigarayi birakip cilde önem verme vardi ama vazgectim vize haftamdan sonra dermatologa gidicem. Cildiyeye gitmistim azeltin ve benzamiycn vermislerdi ise yaramadiGüzellik merkezlerinde cilt bakımına sıcak bakmıyorum ben. Hani problemli bir cildiniz yoksa cildim biraz ışıldasın, parlasın diye buhara tutma, peeling, maske, nemlendirici kombininden oluşan klasik cilt bakımı için gidecekseniz neyse ama leke tedavisi vb. gibi ciddi problemler için güzellik merkezlerine güvenmiyorum ben. Onun yerine özel muayenehanesi olan bir dermatologa gitmeniz daha faydalı olacaktır. Probleminize yönelik gerekiyorsa ilaç, jel tedavisi uygular ve şayet gerekiyorsa tedavi sonrası bakım seansı da uygular zaten.
Cildin akneye meyilli ise ne yaparsan yap çıkıyor gene de. Benim cildim akneye meyilli, yetmezmiş gibi roaccutane kullandığım dönemin hatırası bir ton çukurum var. Her gün temizlesem, nemlendirsem vs vs gene de çıkıyor sivilceler. 60 yaşıma geleceğim ama hala ergen gibi olacağım derim hep. :))
Ben cilt bakimina gittim 150 tlydi cilt ,buhar temizleme, sonra sivilce siyah nokta temizlenmesi maske, tabi aydınlanıyor... sonrasında sivilce lekeleri ve cil için cilt soyma yapıldı geçen hafta suanda guzel görünüyor çiller cogunlukla gitti ama burnumun üstünde kaldı 5 seans yapilmasi gerekirmis ama ben 2 seans yaptırdım mevsimden dolayi...
Valla dermapen iyi oluyormus ama epilasyon yaptırilirken olmuyormuş ben ondan yaptıramadim... tabiki soyulma olurken sürekli güneş kremk ve bepanten kullandim bi tane çıktı.. bence anlik çözümler bunlar... beslenme duzenini degistirince belki düzelir
Dermapen ve prp sivilce skarları için etkili bir yöntem evet ama dermaroller kadar değil.Benim skarlarım vardı, hatta bunla ilgili bi sürü paylaşımlarım var.Önce dermapen yaptırdım, sonra kendim dermaroller yaptım.Bilseydim dermarollerda ısrar ederdim.Şimdi 5. seansı uygulayacağım.Şöyle söyleyeyim, dermarollerin 1 seansı, dermapenin 3 seansına bedel.Ben bunu bilir, bunu söylerim.Yüzümde sivilceden cok artık izleri kalmaya basladi bundan cok rahatsizim ve burnumda siyah noktalarım cok var ama dermatologa gidicem tesekkur ederim
Dermarolleri kendiniz nasil yapıyorsunuz?Dermapen ve prp sivilce skarları için etkili bir yöntem evet ama dermaroller kadar değil.Benim skarlarım vardı, hatta bunla ilgili bi sürü paylaşımlarım var.Önce dermapen yaptırdım, sonra kendim dermaroller yaptım.Bilseydim dermarollerda ısrar ederdim.Şimdi 5. seansı uygulayacağım.Şöyle söyleyeyim, dermarollerin 1 seansı, dermapenin 3 seansına bedel.Ben bunu bilir, bunu söylerim.
http://urun.n11.com/anti-aging-kiri...ller-3lu-set-derma-roller-dermacild-P79017587Dermarolleri kendiniz nasil yapıyorsunuz?
Ucunu filan nerden aldiniz... tahribat nasil.oldu bırakıyor ilk yapinca roller daha acıtıcı demislerdi
Dermapen ve prp sivilce skarları için etkili bir yöntem evet ama dermaroller kadar değil.Benim skarlarım vardı, hatta bunla ilgili bi sürü paylaşımlarım var.Önce dermapen yaptırdım, sonra kendim dermaroller yaptım.Bilseydim dermarollerda ısrar ederdim.Şimdi 5. seansı uygulayacağım.Şöyle söyleyeyim, dermarollerin 1 seansı, dermapenin 3 seansına bedel.Ben bunu bilir, bunu söylerim.
Sivilce çıkıyor hic ellemiyorum ama 3 gün sonra izi kaliyo suan suratim kahverengi sivilce izleri ile dolu
Bende sorun olmadı.Ben de kendim yapmayı düşünüyorum ama şu an hamileyim, nolur nolmaz göze alamıyorum. Mikrop falan kaparsa sıkıntı sonra. :) ama onda da çok derin iğne kullanmamak lazımmış yoksa problem oluyormuş,hep o tarzda yorum vardı.
http://urun.n11.com/anti-aging-kiri...ller-3lu-set-derma-roller-dermacild-P79017587
burdan aldım, 3 baslık ucuza geldi.
Eger bütün yüzüne yapacaksaniz, 1 tüp emla kremi bolca bütün yüzünüze sürüyorsunuz.Strecleyip 1 saat bekletiyorsunuz ve ardından dermaroller 3 mm igne. 1 tüp emla kullanınca bisey hissetmiyorsunuz.
gibi yapıyorum ben.Ama tabii hijyen cok önemli.Rolleri oncesinde ve sonrasında kolonya yada etil alkol ile dezenfekte etmeniz lazım.
Sonra buz ve sudo krem.Ohh mis
Ya tam olarak anliyamadim ne demek istediginizi özelden yada burdan daha aciklayici söyleyebilirmisiniz dermapen ne demekDermapen ve prp sivilce skarları için etkili bir yöntem evet ama dermaroller kadar değil.Benim skarlarım vardı, hatta bunla ilgili bi sürü paylaşımlarım var.Önce dermapen yaptırdım, sonra kendim dermaroller yaptım.Bilseydim dermarollerda ısrar ederdim.Şimdi 5. seansı uygulayacağım.Şöyle söyleyeyim, dermarollerin 1 seansı, dermapenin 3 seansına bedel.Ben bunu bilir, bunu söylerim.
Bal tüy cikartiyomus diye duydum ama bu konu ile ilgili arastirma yapacagimBal aspirn maskesini denedin mi? O izleri falan hafifletiyor aspirin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?