Suratsız kasiyer!

Bende insanların para veriyor diye kendilerini ayrıcalıklı sanmalarina hastayım :KK70:
Her yerde oluyorlar cafede ,markette,hastanede,restaurantta..
Ben böylesine gülüp geçiyorum .
He canim bi tek sen para veriyon
Biz takas usulü yaşıyoruz ya
Sana hizmet etmek zorunda :KK70:
Haha en komik olanları kuaförlerdeki ya da güzellik salonlarındaki hanımlarımız. Pedikür yapılınca filan nasıl kendilerini prenses zannediyorlar.
Gidip yanlarına kendinize hizmet ettirebileceğiniz tek insanlar bunlar zaten neyin havası bu diyeceğim ama sonra eve gidip ağlayacaklar :P

Yahu ben kızı kovdurtacağım işten atılsın falan mı dedim? Nerelere çekiyorsunuz konuyu hayret birşey gerçekten. Yok popomu evde yaymak yerine çalışmalıymışım yok mis gibi evdeyim onları anlayamazmışım. Ben de yıllarca çalıştım gayet de iyi anlıyorum. Kolay gelsin demeden çıkmam o kapıdan her yerde herkese karşı öyleyim. Siz ne çirkin insanlarsınız ya gerçekten ağzım açık okudum bazı yorumları. Bu kadar çirkinlik bu kadar öfke. Saldırmak için pusuda bekleyen vahşi yaratıklar gibisiniz.
Saldırmak için pusuda siz beklemişsiniz ki, üşenmeden gidip kızı orda çalışan bir baskasına şikayet etmişsiniz
bir de müdürüyle de konusacagım demişsiniz
bence pusuda olan sizsiniz, biraz empati yapın

Arkadaşlar dert sayılmaz ama fikir almak istiyorum. Bugün markete gittim ufak tefek eksiklerim vardı. Kasada parayı uzattım kasiyer hanımefendiye, zaten yüzüme bile bakmadı suratı asıktı. Neyse para üstünü kasadan çıkardı ve tezgaha bi yapıştırdı.
Neye uğradığımı şaşırdım bi an. Yüksek sesle bağırasım geldi o an “kafama atsaydın” diye. Fakat kasada çok sıra vardı kalabalıktı, bende diğer çalışana dedim (beni tanır sık sık alışveriş yaptığım için), parayı az daha kafama fırlatıyordu hayırdır diye. Kız da ne diyeceğini bilemedi özür diledi.
Keşke o an ağzımı açıp haddini bildirseydim diyorum kendi kendime. Evime en yakın market olduğu için en çok oraya giderim. Mutlaka yine o kıza denk geleceğim. Aynı hareketi bir daha yapsın direk müdürle görüşmeyi düşünüyorum.
Tamam suratı asık morali bozuk olabilir onu anlarım da o parayı o tezgaha yapıştırmak nedir. Zaten ne bir hoşgeldiniz ne bir güle güle. Bir daha tekrarlanırsa ne yapmalıyım sizce hanımlar?
Niye bu kadar tahammülsüz olduk.
O an yorgun olabilir cani sıkkın olabilir bi yakini hasta olabilir bir suru ihtimal var.
Gülümsemek zorunda mi her an insanlar?
Calismanin ve günün yorgunlugu ile surati istemsiz dusemez mi?
Hakaret etmemis size. Belki parayi hızlı koydugunum farkinda bile degil yogunluktan hizli hizli iş yapma derdinde ki sirada insanlar varmis.

Ikincisi olursa gidin tabi mudurle konusun ekmegiyle oynayin nolcak ki kalsin işsiz ekmek parasinin derdine ne düşüyorsa .

kasiyer konusunda tek şanslı benmişim kızla kanka olduk beraber diyete girdik başka marketten alışveriş yapınca kapıda görüyo trip bile yiyorum niye buraya gelmedin diye :KK48: suratsızlarına da çattım dagınık bozuk paraları masadan topladıgım oldu öyle fırlatıyodu ki ama çok kalabalıktı hak vermiştim takılma bence boşver.

İnsanlar çeşit çeşittir beklentileri de öyle kimisi ayağını uzatmaktan haya eder pedikür yaptırmaz
Kimisi de karşısındaki elemanın iş tanımından fazlasını bekler
Sizi anlıyorum darılmışsınız ama bu kadar içselleştirmeyin seri çalışmak zorunda olan bir hanımı inanın kolaya değil

Arkadaşlar dert sayılmaz ama fikir almak istiyorum. Bugün markete gittim ufak tefek eksiklerim vardı. Kasada parayı uzattım kasiyer hanımefendiye, zaten yüzüme bile bakmadı suratı asıktı. Neyse para üstünü kasadan çıkardı ve tezgaha bi yapıştırdı.
Neye uğradığımı şaşırdım bi an. Yüksek sesle bağırasım geldi o an “kafama atsaydın” diye. Fakat kasada çok sıra vardı kalabalıktı, bende diğer çalışana dedim (beni tanır sık sık alışveriş yaptığım için), parayı az daha kafama fırlatıyordu hayırdır diye. Kız da ne diyeceğini bilemedi özür diledi.
Keşke o an ağzımı açıp haddini bildirseydim diyorum kendi kendime. Evime en yakın market olduğu için en çok oraya giderim. Mutlaka yine o kıza denk geleceğim. Aynı hareketi bir daha yapsın direk müdürle görüşmeyi düşünüyorum.
Tamam suratı asık morali bozuk olabilir onu anlarım da o parayı o tezgaha yapıştırmak nedir. Zaten ne bir hoşgeldiniz ne bir güle güle. Bir daha tekrarlanırsa ne yapmalıyım sizce hanımlar?

genel olarak haklısınız. hoşgeldin güle güle demesi bence saçma çok mu lazım yani. kasiyerlerin mutsuz olması işverenler yüzünden asgari ücretle çoğusunun oturmasına dahi izin verilmiyor. iş saatleri berbat çoğusunun seçenegi yok mühendis olanlar bile kasiyerlik yapıyor iş bulamıyorlar. bir daha aynı davranışı yaaprsa müdürüne şikayet edin muhattap olmayın derim sinirlerinizi bozmayın
sevgilerimle

ne bu tavır neyaptık düzgünce müsait degil surdan devam edin deseydiniz bidaha yaparsada ortayı ayaga kaldırın saygısız
Herkes kulunuz , köleniz olacak demi orda çalışıyor diye!!!!! Ne bu tahammülsüzlük?? Aksatmamış, işini görmüş, parasını eksiksiz vermiş eee ? Morali bozuk olamazmi robot mu o ?

Yahu ben kızı kovdurtacağım işten atılsın falan mı dedim? Nerelere çekiyorsunuz konuyu hayret birşey gerçekten. Yok popomu evde yaymak yerine çalışmalıymışım yok mis gibi evdeyim onları anlayamazmışım. Ben de yıllarca çalıştım gayet de iyi anlıyorum. Kolay gelsin demeden çıkmam o kapıdan her yerde herkese karşı öyleyim. Siz ne çirkin insanlarsınız ya gerçekten ağzım açık okudum bazı yorumları. Bu kadar çirkinlik bu kadar öfke. Saldırmak için pusuda bekleyen vahşi yaratıklar gibisiniz.
Sırf egonu okşamadı sana güler yüz göstermedi diye kızı işinden etme planları yaparsan burdaki insanlar da sana saldırır hiccccc kusura bakma . Haksızsın işte kabul et . 2 kuruşluk alış veriş yaptın diye kimse sana kul köle olmaz .

İnsanlik halidir
Onlara da anlayışli olmak lazim
Insanlarla uğraşmak zor
Ikinci defa yaparsa tatli dille uyarin
Üçüncü de şikayetinizi yaparsiniz
Ama kasitli yapmis olabilecegini düşünmüyorum

2 Sene boyunca kasiyerlik yaptım yerel bir markette iş hiç kolay değil çok stresli en basiti wc ihtiyacı vardır yemek yememiştir gergindir iş yerinde problem olmuştur o an suratı asıktır çok normal bunlar biz bazen ödeme yaparken jasiyerlerin yüzüne bile bakmıyoruz telaşımızdan aman alayım da hemen eve çkayım dediğimizden dimi .. böyle küçük birşeyden hatta ortada da birşey yok bir çalışanı işinden etmeyin şubeden biri gıcık oluyordur bunu kullanarak direk çıkış verirler ve siz sorumlu olursunuz ... ayrıca parayı herkes elden almak istemediği için kasiyerler genelde tezgaha bırakır parayı bir çok yerde bu böyledir ..

Sen tam da öyle bi insan olduğun için bu kadar tepki çektin.

Fazladan paramı veriyorsunda gönlümü hoş etsinler beklentisine giriyorsun. Bende bunu anlamıyorum. İşini yapıyor insanlar niye gülsün yahu, neden hoşgeldin güle güle falan desin. Senin işin maksimum 10 dk orada onun önünden günde kaç kişi geçiyor. Saçma sapan beklentiler içine girmenin ne anlamı var. Marketteki kasiyer bana gülümsedi diye günümmü aydınlanacak ya da yüzüme bakmadı diye kararacakmı. Bence eliniz fazlasıyla boş

Haha en komik olanları kuaförlerdeki ya da güzellik salonlarındaki hanımlarımız. Pedikür yapılınca filan nasıl kendilerini prenses zannediyorlar.
Gidip yanlarına kendinize hizmet ettirebileceğiniz tek insanlar bunlar zaten neyin havası bu diyeceğim ama sonra eve gidip ağlayacaklar :p

Hahaha kafasındaki yagi 5 gün yıkamaz
Havlu tek kullanımlık değil mi diye afra tafra yapar bunlar :D

O gün morali bozuktur, biriyle kavga etmiştir, hastadır, çok kötü bit gün geçirmiştir, onu çok üzen birşey olmuştur, istem dışı yapmıştır. Yani böyle şeylere neden takılıyorsunuz ki anlamadım. Bir daha yaparsa siz de onun anladığı dilden konuşun yani bu kadar basit. Küfretse, hakaret etse, bağırsa azarlasa anlayacağım.

Benim esim markette calisiyor hosgeldiniz gule gule demesi gerekiyor.magazalarin prosodurudur bu. Sikayet olmasi durumunda uyari alir

Back
X