Suratsız kasiyer!

Eline aldığı bozuk paraların insanların elinden daha temiz olduğunu sanmıyorum. Tezgaha koymak ayrı, saatte 180 km hızla tezgaha yapıştırmak ayrı. Ayrıca konu benim beklentilerim değil.
tezgaha fırlattıysa hoş değil tabi

ama nerdeyse hiçbir kasiyer hoşgeldiniz güle güle demez ve fazla gülmez
bir daha bir tersliği olursa sert hareketler gibi belirtirsiniz

Arkadaşlar dert sayılmaz ama fikir almak istiyorum. Bugün markete gittim ufak tefek eksiklerim vardı. Kasada parayı uzattım kasiyer hanımefendiye, zaten yüzüme bile bakmadı suratı asıktı. Neyse para üstünü kasadan çıkardı ve tezgaha bi yapıştırdı.
Neye uğradığımı şaşırdım bi an. Yüksek sesle bağırasım geldi o an “kafama atsaydın” diye. Fakat kasada çok sıra vardı kalabalıktı, bende diğer çalışana dedim (beni tanır sık sık alışveriş yaptığım için), parayı az daha kafama fırlatıyordu hayırdır diye. Kız da ne diyeceğini bilemedi özür diledi.
Keşke o an ağzımı açıp haddini bildirseydim diyorum kendi kendime. Evime en yakın market olduğu için en çok oraya giderim. Mutlaka yine o kıza denk geleceğim. Aynı hareketi bir daha yapsın direk müdürle görüşmeyi düşünüyorum.
Tamam suratı asık morali bozuk olabilir onu anlarım da o parayı o tezgaha yapıştırmak nedir. Zaten ne bir hoşgeldiniz ne bir güle güle. Bir daha tekrarlanırsa ne yapmalıyım sizce hanımlar?
Bence tartışmayın ya da tepki vermeyin belki kişiliği öyledir belki de morali bozuktur sizde birdahaki alışverişte o kasiyere gidin yine ve parayi sert binsekilde kasaya koyun .

Cok hos karsilayan marketler de var. Semtinizde varsa macrocentera gidebilirsiniz.

Diger bir cok markette temizlik kasa sevkiyat depo duzeni raf duzeni hepsi ayni kisiye bakiyor bi de ustune asgari ucret aliyorlar. Gulmesini pek beklemeyin.

Hayatımda bi markette yarım gün kasiyerlik yaptım, daha o kasaya yanaşmam tövbe. Bizim de marketimiz var, eşim kasadan kalkınca müşteri gelirse gene eşimi çağırırım kendim bulaşmam. Fobi oldu resmen o iş bende. Kredi kartından çektiğim ödemede bir de nakit para bekleyecek kadar kafam dönmüştü o 4-5 saatte.

Cok hos karsilayan marketler de var. Semtinizde varsa macrocentera gidebilirsiniz.

Diger bir cok markette temizlik kasa sevkiyat depo duzeni raf duzeni hepsi ayni kisiye bakiyor bi de ustune asgari ucret aliyorlar. Gulmesini pek beklemeyin.
A101 bimde falan kasada kimse yokken raflara koşuyorlar hemen iş yapmak için. El hoşgeldin bekler, ben yazık işini bitirsin der ses etmem kasada beklerim seslenmem hiç.

Çoğu çalışan mutsuz suratsız ve işini sevmiyor. Bende bunu anlamıyorum o işe muhtaçsan hakkıyla yapacaksın. Ben seni o işe muhtaç eden kişi değilim

misafirliğe mi gidiyorsunuz
neden kasiyer size hoşgeldiniz güle gü,le desin
beklentiniz çok acayip
madem memnun kalmadınız marketinizi değişin

Evinin yakininda diye degistirmiyormus yani kendisi rahatsiz oldugu seyi degisirmiyor kendi ugrasmamak icin mudure soyleyip kasiyeri ugrastiracak. Yazik ya zaten 3 kurus icin insanlar calisiyor iyice hayattan sogutmayin. Kasiyerin tanimadigi birine ne kasti olacak. Bir de paramla rezil oluyorumcular var belki yazmislardir gormedim ama para verince her sey istedigim gibi olsuncular

A101 bimde falan kasada kimse yokken raflara koşuyorlar hemen iş yapmak için. El hoşgeldin bekler, ben yazık işini bitirsin der ses etmem kasada beklerim seslenmem hiç.

Aynen ben de sessizce bekliyorum zaten gorur gormez kosturarak geliyor bir de hg bile diyorlar ben de tesekkur ediyorum cikarken kolay gelsin su bu deyip cikiyorum

Herkes yorumlarda belki cani sikkindir felan yazmis ama, bende kasiyerlik yaptim oturmadan hemde.. kimse kimseden cikaramaz ofkesini. Hadi bakalim madem para atacak kadar ofkeli. Gitsin mudurune patronuna bisi desin diyemez cunku gucu yetmez :) ben olsam hayirdir derdim yaaa! Iyi bi bozardim onu orda. Oyle bi hayat yok

Egolarınızı kasiyerler üzerinde tatmin etmeyin. Kim bilir ne problemi var? Hiç böyle düşündünüz mü? Belki de sizden hemen önceki müşteri ona ters bir şey söyledi ve modu düştü olamaz mı? Şefinden azar işitti belki. Ya da belki daha farklı bi sorunu var. Ya belki de regl oldu ağrısı var. Hemen kişiselleştirmeyin yani. İşini düzgün yapsın yeter.

Kiz işini yapmış. Parayi tezgâha koymuş.
Şikayet edilecek bir durum göremedim.
Nekadarda meraklisiniz insanin ekmeğinle oynamaya...
Mecburmu size kihkih yapmakda. Belki kizin anasi kanser, belki bebeği öldü...

Herkes yorumlarda belki cani sikkindir felan yazmis ama, bende kasiyerlik yaptim oturmadan hemde.. kimse kimseden cikaramaz ofkesini. Hadi bakalim madem para atacak kadar ofkeli. Gitsin mudurune patronuna bisi desin diyemez cunku gucu yetmez :) ben olsam hayirdir derdim yaaa! Iyi bi bozardim onu orda. Oyle bi hayat yok

Hanımefendi kasiyer parayı atmamış biraz sert koymuş tezgaha olabilir acelesi vardır o kadar insan bekliyor artık kasiyerlere de mi alınganlık yapıcaz eline vermek için mi bekleyecek poşetleri doldururken müşteri o bekleyemez. Ne demek bozardım ederdim her müşteri her harekete alınacaksa hiçbir kasiyer barınamaz yani bir de gitmiş başka bir çalışana şikayet etmiş hiç durmadan bir daha olursa müdüre şikayet nedir?

konu sahibi mis gibi evde oturuyor tabii o insanları anlamasını beklemek saçma zaten. Nasıl öyle bir hayat yok onlar insan değil mi duyguları yok mu bunalamaz mı olay da biraz sert koyması parayı tezgaha şımarıklık. işten çıkarılsa rahatlar mısınız? biraz vicdan ya..

Yahu ben kızı kovdurtacağım işten atılsın falan mı dedim? Nerelere çekiyorsunuz konuyu hayret birşey gerçekten. Yok popomu evde yaymak yerine çalışmalıymışım yok mis gibi evdeyim onları anlayamazmışım. Ben de yıllarca çalıştım gayet de iyi anlıyorum. Kolay gelsin demeden çıkmam o kapıdan her yerde herkese karşı öyleyim. Siz ne çirkin insanlarsınız ya gerçekten ağzım açık okudum bazı yorumları. Bu kadar çirkinlik bu kadar öfke. Saldırmak için pusuda bekleyen vahşi yaratıklar gibisiniz.

Tezgaha koymak ayrı, saatte 180 km hızla tezgaha yapıştırmak ayrı

he he kesin saatte 180 km hızla tezgaha yapıştırmıştır. biraz daha zorlasan yüzüme tükürdü filan da dersin. valla çok merak ediyorum yani bu duruma takıp konu açacak kadar, müdüre şikayet etmeyi düşünecek kadar ne yaşadınız nasıl şımartıldınız acaba?

Bana da bir magaza da boylesi denk geldi.
Hani magaza kalabalik olur is yetistiremez anlarim.
Oglen gittim aksam veya sabahin koru de degil, uyanamamis veya cok yorgun olsun.
In cin top atiyordu zaten.
Kasaya gectim bekliyorum, oflayarak geldi bu.
Merhaba dedim cvp dahi vermedi.
Odeme yapicam pf of yapiyor.
Baktim.. hayirdir bi sIkinti mi var? odeme almak mi istemiyosun dedim..
Beklemiyordu bnce, orda hanim hanim dikiliyorum ya..
Yok filan laf geveledi.
O zaman bi zahmet oflayip durmayin, odemeyi de rica minnet mi yaptircam ben dedim.
Afedersiniz dedi, aldi odemeyi..
Daha da gitmedim oraya.
Banane onun ozel hayatindan? Ortak olmak zorunda miyim ruhi sIkintisina atarina giderine..

Yahu ben kızı kovdurtacağım işten atılsın falan mı dedim? Nerelere çekiyorsunuz konuyu hayret birşey gerçekten. Yok popomu evde yaymak yerine çalışmalıymışım yok mis gibi evdeyim onları anlayamazmışım. Ben de yıllarca çalıştım gayet de iyi anlıyorum. Kolay gelsin demeden çıkmam o kapıdan her yerde herkese karşı öyleyim. Siz ne çirkin insanlarsınız ya gerçekten ağzım açık okudum bazı yorumları. Bu kadar çirkinlik bu kadar öfke. Saldırmak için pusuda bekleyen vahşi yaratıklar gibisiniz.

Woow,
Müdürüne sikayet etmek istediğin kizda seni saldirmaya yatkin vahşi yaratık gibi görebilir ama...

Kendinizi fazla önemsiyorsunuz bence konudan yaptığım çıkarım bu.

Hoşgeldiniz güle güle desin filan dese ne olacak demese ne olacak yani diyince kendinizi değerli hissedeceksiniz ama demeyince değeriniz mi düşecek nedir bu takıntı?

Back
X