şurdaki konular yüzünden evlilikten korkuyorum

Biruni

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2016
264
150
18
ya aynı başlıktaki gibi şu sitede yazılanları okudukça biz nasıl evlenicez nasıl ilerde değişmeyen birini bulucaz diye endişelenmeye başladım.bekara boşanmak kolay derler doğruymuş. ama bi yandanda evlilerin yerime kendimi kouyuyorum cok kötü oluyorum ya gerçekten evlilikten çok korkuyorum şuan zaten öyle bir şey yok 22 yaşındayım ama inş günün birinde olucak

"Bir Derdim Var" bölümüne alternatif olarak "Hayat Bana Güzel" bölümü açılsın da, mutlu mesut yaşayıp gidenler döksünler içlerini. Dert forumlarında okuduğu dertlerle dertlenenler, azıcık kendilerine gelsinler. Yönetim duy sesimizi. :KK53:

Son düzenleme:
bence de korkmalısın.
evlilik çok da özenilecek bişi değil zaten ve de değişmeyen adam nerdeyse yok.

Ozaman onceden gorursen etrafi dusunupte aman adim cikar laf ederler diye dusunup uzatma. Kangren hale getirme iliskiyi.

"Bir Derdim Var" bölümüne alternatif olarak "Hayat Bana Güzel" bölümü açılsın da, mutlu mesut yaşayıp gidenler döksünler içini. Dert forumlarında okuduğu dertlerle dertlenenler, azıcık kendilerine gelsinler. Yönetim duy sesimizi. :KK53:
öyle yönetime ses duyurulmaz bak böyle yapcan
Kazen Kazen Mune Mune (munecan emekli mi oldun hayırdır yoksun )
kazen bak ne istiyorlar Evleneceksen Gel Bölümü açta pembe dünyalarda paylaşılsın çocuklar artık korkuyorlar evlilikten.:ıslık:

"Bir Derdim Var" bölümüne alternatif olarak "Hayat Bana Güzel" bölümü açılsın da, mutlu mesut yaşayıp gidenler döksünler içini. Dert forumlarında okuduğu dertlerle dertlenenler, azıcık kendilerine gelsinler. Yönetim duy sesimizi. :KK53:
Aynen...
Belki güzel örnekler okuyunca günümüz ışıldar.
Birbirimizden yeni mutluluklar öğreniriz.

Mesela ben de bazen kocamın bir hareketine deli oluyorum,konu açsam "Allahım dert vermesin" ya da "nispet mi yapıyorsun" derler haklı olarak o kadar sıkıntının arasında.
En azından kocacımı çekiştirebileceğim yer olsa.
Birileri beni uyarsa yok haksızsın adam haklı dese ya da aaa haklısın kardeş,adamın sağ kulağını sola doğru bük dese.
İyi olmaz mı ki?

öyle yönetime ses duyurulmaz bak böyle yapcan
Kazen Kazen Mune Mune (munecan emekli mi oldun hayırdır yoksun )
kazen bak ne istiyorlar Evleneceksen Gel Bölümü açta pembe dünyalarda paylaşılsın çocuklar artık korkuyorlar evlilikten.:ıslık:
Hehe.Forumun alt başlıkları bile hazır; "Kocamı Nasıl Dize Getirdim?", "Elti&Görümce Kıskançlığı Size Zarar mı Veriyor? Hahayt! Onları Kendi Silahlarıyla Vurmanın Altın Kuralları", "Kayınvalideyi Muma Çevirmemin Püf Noktaları", "Erkeği Anasının Evinden Uzak Tutma Sanatı," "Küslük, Kapris, Naz, Kıskançlık Adamı Usandırmadan Nasıl Yapılır?"... ve dahası.

Korkma korkma :D
Benimki degismedi ufak tefek şeyleri saymıyoruz ama:KK53:

al benden de o kadar valla zaten evliliğe karşı soğuğum burda okudukça Allah'ım şükür diyorum iyi ki bekarım :D

Hehe.Forumun alt başlıkları bile hazır; "Kocamı Nasıl Dize Getirdim?", "Elti&Görümce Kıskançlığı Size Zarar mı Veriyor? Hahayt! Onları Kendi Silahlarıyla Vurmanın Altın Kuralları", "Kayınvalideyi Muma Çevirmemin Püf Noktaları", "Erkeği Anasının Evinden Uzak Tutma Sanatı," "Küslük, Kapris, Naz, Kıskançlık Adamı Usandırmadan Nasıl Yapılır?"... ve dahası.
eksiğin var :çok mutluyum köşesi:KK200::KK200::KK200:

Yok yok evlilik öyle korkunç değil. Hatta benim şu hayatta yaptığım en doğru şey diyebilirim. Yani doğru insanı bulduktan sonra her gece uyumadan şükür sebebi olabiliyor.

Konulara yazilan yorumlari dikkatli oku. "Benim gocam on gaplan gucunde. Hep yiyisiyoruz allahima bin sukur" ,"benim gocam yeryuzune inen son goca tanesi. Asiri mutluyum oluyorum mutluluktan" diyen tipler var mesela. Onlar dengeliyor durumu.

Aslında değişik bölümler var ama BDV kadar popüler değiller :)

Ama BDV insanın algılarını bozuyor bu konuda haklısınız,
benim de çok etkilenip kabuslarımda kocamla uğraştığım oluyor, hele üst üste aldatma haberi okumuşsam çekeceği var benden :)

Oooo süpersin!!!!!!:KK68:
Kocacımın bitmez tükenmez hediyeleri.
İşyerimdeki masamdaki çiçekler yüzünden evrak koyamıyorum.
Görümcemin son aldığı pırlanta küpenin 3. taşını kaybettim.
Kaynım beni kuaförden almaya gelirken 7 dakika geç kaldı.

ya aynı başlıktaki gibi şu sitede yazılanları okudukça biz nasıl evlenicez nasıl ilerde değişmeyen birini bulucaz diye endişelenmeye başladım.bekara boşanmak kolay derler doğruymuş. ama bi yandanda evlilerin yerime kendimi kouyuyorum cok kötü oluyorum ya gerçekten evlilikten çok korkuyorum şuan zaten öyle bir şey yok 22 yaşındayım ama inş günün birinde olucak

buradaki kimse haksız demiyorum tabi ama olayları tek bir taraftan dinlediğinizi unutmayın.

kadınlar olarak burada şikayet ediyoruz ama bu evlilikleri bir de erkeklerden dinlemek lazım diye düşünüyorum.

elinize işinizi almadan sakın sakın evlenmeyi düşünmeyin ki yaşınız daha çok gençmiş zaten.

Back
X