Mal paylaşımı degil amac. Bu yeni beyaz esyalar mobilyaların akıbeti ne olur? borçları ödeniyor suan.Siz nasıl anlaşırsınız öyle olur sanırım.gerci bir kredi borcu varsa kanunen birşey var mı bilmiyorum
Mal paylaşımı degil amac. Bu yeni beyaz esyalar mobilyaların akıbeti ne olur? borçları ödeniyor suan.
Hayır ben degil. uzerine cekilen kisi mi odemek zorunda krediyi?Krediyi siz mi cektiniz? Eger anlasmali bosanirsaniz ortak odenmesi gerek. Cekilen para dugun icin kullanildiysa tabi. Bir kac aylik yeni evlilik biterken anlasma olur mu bilemedim?
eşyalar kimde kalacaksa o öder mantıklısı bu.
ikinci el diye satılır kalan borçta ortak ödenirIki taraf ta istemezse ama krediyi karşı taraf cektiyse ne olur?
Borc odememek gibi bi talebi olamaz mi davayı açan tarafın? yani krediyi uzerine çekmeyen taraf illa odemek zorunda mi o borcu?ikinci el diye satılır kalan borçta ortak ödenir
bu konuda kesin bilgilere sahip değilim ama mal paylaşımı söz konusudur evlilikte yaşanan mal paylaşımı boşanma sürecindede devam eder edinilen mallar ortak olacağı gibi borçlarında ödeyebilecek durumda ise ortak olması gerekir kanımcaBorc odememek gibi bi talebi olamaz mi davayı açan tarafın? yani krediyi uzerine çekmeyen taraf illa odemek zorunda mi o borcu?
Eşyalar satılır büyük ihtimal ama kredinin hepsini karşılamaz. Kalan borç ne olur onu soruyorumEşyalar kimde kalacaksa o ödemeye devam etsin
Eşyalar satılır büyük ihtimal ama kredinin hepsini karşılamaz. Kalan borç ne olur onu soruyorumEşyalar kimde kalacaksa o ödemeye devam etsin
Ben olsam kredi cektim esyalari aldim. Ayriliyorum.Hayır ben degil. uzerine cekilen kisi mi odemek zorunda krediyi?
Kalan borc varsa esyalara harcanmamis kismi yani. Onemli olan o para nereye harcandi? O paranin akibeti neEşyalar satılır büyük ihtimal ama kredinin hepsini karşılamaz. Kalan borç ne olur onu soruyorum
Mal paylaşımı degil amac. Bu yeni beyaz esyalar mobilyaların akıbeti ne olur? borçları ödeniyor suan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?