Eş kişisi elin adamı deriz de bi nebze... ailenize ne demeli Bilemiyorum o caninin Allah korusun canınıza bir zarar gelmesini mi bekliyorlar. Çalışıyor musunuz tabi kendi kendinizi geçindirebilecek ekonomik gücünüz varmı? Ayrıca çekişmeli boşanma durumunu bıktığınız için istemiyorsunuz anlıyorum sizi ama anlaşmalı boşanma durumunda haklarınızı verecek mi? Ortak çocuğunuz var 10 yıl sonra ben babayım deyip ortaya çıkınca inanın daha çok canınız yanacak herşeyi ile maddi manevi ben savaştım diye. O yüzden çekilmeli yorucu toprağını olur ama lehinize olur.Merhabalar eşimle 4 aydır ayrıyız anlaşmalı boşanacağız.Bu süreç yeterince yıpratıcı idi benim için kilo verdim psikolojik olarak yıprandım.Karakolluk bile olduk(annesinin evin önünde darp etti).Yani anlaşmalı bitirip bir an önce kurtulmak istiyorum eş kişisi çok cimri idi ekonomik şiddet psikolojik şiddet hepsi vardı.Şimdi anlaşmalı boşanıyorum diye ailem senin hayatında biri mi var diyor bu çok kırıcı.Yani çekişmeli olsun istiyorlar süründür süründürsem ne olacak elime ne geçecek ben yıpranacağım diyorum olsun diyorlar bir an önce emeline kavuşacak adam özgür olacak diyorlar.Ben bir an önce boşanmak istiyorum eş kişisi maddi faydası sıfır çocuğun bayram parasını bile elinden alan kişi.çocuğu pedagoga götürdüm hiç sürece dahil olmadı.cebinden para çıkmasın modunda hep.bir yandan da ailem benim sağlığımda evlenemezsin diyor resmen hakkımı helal etmem diyor.Yani eş kişisi gününü gün edecek olan niye kadına oluyor toplumdan önce ailen etiketi vuruyor.İşte en ufak şeyde de ne halin varsa gör başının çaresine bak yolda da kalsan bizi arama diyorlar sırf onların dediğine evet demedim diye.bi cafeye bile gitsem kız arkadaşımla babam sorun yapıyor yanlarında yaşamadığım halde
apart artı ev alıyorum onda kendi arabası artı ev kalıyorÇekişmeli açtıgınızda kazanabileceginiz ev, araba, altın, tazminat vb seyler varmı?
devlet memuruyum ama çocuğum için bazen onlara muhtaç oluyorum ya da bazı durumlarda arabam arıza falan yapıncaeşinize diyecek lafım yok inşallah yolunuzdan dönmezsiniz. Çocuğunuzun da yıpranmaması için anlaşmalı boşanmak en doğrusu. Ailenize ne desem bilemedim bazı aileler destek bazıları köstek işte. Çalışıyor musunuz ekonomik durumunuz nasıl bir evi tek başına çevirebilir misiniz? eğer öyleyse ailenize de resti çekin derim.
Nafaka ?apart artı ev alıyorum onda kendi arabası artı ev kalıyor
3 bin tl emekli olduğu için(malul emekli)Nafaka ?
ona 3 artı bir ev kalıyor onun kalma sebebi ise miras ile alınmış olması ben ziynet eşyam yerine apart alıyorumNafaka ?
1 tane mi cocugunuz var3 bin tl emekli olduğu için(malul emekli)
devlet memuruyum ama çocuğum için bazen onlara muhtaç oluyorum ya da bazı durumlarda arabam arıza falan yapınca
evet1 tane mi cocugunuz var
Alacaklarınızı adil bir sekilde alıyorsaniz çekismeli acmaya gerek yok bence yillar süruyor hem, hemde çekişecek birsey yok gibi duruyor anlasmissiniz zaten
çok adil olmasa da alıyorum işte ama çekişmeli ne faydama olacak sürünecek olan benim mahkeme koridorlarındaAlacaklarınızı adil bir sekilde alıyorsaniz çekismeli acmaya gerek yok bence yillar süruyor hem, hemde çekişecek birsey yok gibi duruyor anlasmissiniz zaten
devlet memuruyum ama çocuğum için bazen onlara muhtaç oluyorum ya da bazı durumlarda arabam arıza falan yapınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?