Sürekli acıkmak ve doymamak

susuleta

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2012
3.046
5.534
158
Ben normal zamanlarda fazla yemek yiyemeyen özellikle yazın bir poğaçayı zor bitiren biriydim..Ama artık doymuyorum...
Sabah mesela bir yumurta ve poğaça yedim ekmek de tabi..sonra tepeleme 2 tabak makarna yedim..12 civarı..şu an açım..açlıkk halim de tuhaf nasıl desem...

kıl kurdu var bende..ondan olabilir mi?
gittikçe kilo alıyorum...

benim bildiğim kadarıyla şeker hastaları devamlı acıkıyormuş :26:

bir tahlillerini yaptır bence

benim bildiğim kadarıyla şeker hastaları devamlı acıkıyormuş :26:

bir tahlillerini yaptır bence

annem ve babam şeker hastası..korktum şimdi..annem tiroidlerin çok çalışıyo olabilir dedi ben de kurda bağlıyorum...

dahiliye uzmanına görüneyim o zaman ben...

annem ve babam şeker hastası..korktum şimdi..annem tiroidlerin çok çalışıyo olabilir dedi ben de kurda bağlıyorum...

dahiliye uzmanına görüneyim o zaman ben...

bence en doğrusu bu... tiroid'te olabilir ama madem ailende şeker hastasıda var bence hiç ihmal etmeden baktır.
inşallah önemli birşey değildir

bence en doğrusu bu... tiroid'te olabilir ama madem ailende şeker hastasıda var bence hiç ihmal etmeden baktır.
inşallah önemli birşey değildir

inşallah canım...aldığım kilolar da cabası...

Psikolojikte olabilir. Son günlerde duygusal bir travma, ayrilik, stres, üzüntü vs. yasadiysaniz
duygularinizi bastirmak icin yiyor olabilirsiniz.

Son düzenleme:
Bende aynen öyleyim. Ne yesem diye şaşırıyorum artık. Öğlen mesela ne yesem diye düşündüm aklıma 5 çeşit yiyecek geldi. Akşama kadar beşinden de yerim kesin :)

Kıl kurdu oladuğu için sürekli acıkıyorsundur.Bunun için ilaç kullanmıyormusun?Tedavisi çok uzun birşey değil diye biliyorum.Bir dönem yiğnemidede olmuştu.5 yaşlarındayken.Bir şurup kullanmıştı geçmişti.Bence bununla ilgili acilen bir dışkı tahlili yaptır ve ilacını kullan.Birde beyaz kabak çekirdeğide iyi geliyormuş ilacın yanı sıra onuda kullanırsın.

Salam sisis dardanel gibi ürünleri bir dönem tüketmeyi bırak hatta mümkün olduğunca uzak dur.

kendine dur de bence bak bende almışım 3-4 kilo vermeye çalışıyorum şu an .kilo almaya başlarsın böle gidersen .dikkat t.kafanı başka şeylerle doldur .ama yinede bir doktora git bakalım .

hayatım kıl kurdu olsa çok yer ama kilo almazsın, şeker daha mantıklı göründü gözüme. hiç vakit kaybetmeden git doktora bence.

reaktif hipoglisemi olabilir
ben de aynen sen gibiyim bende de çıktı tahmin ettiğim gibi
dahiliyeciye git

canım ya walla ben de sürekli ıvır zıvır yiyorum :19:
sadece yemek yesem kilo verirdim, çünkü yazın hareketli oluyorum, ama yemekten çok çikolata, dondurma, çekirdek off offff.

benimki pisboğazlık tabi, sende kılkurdu varsa tedaviye başvur. bu arada bi arkadaşımda da kurt vardı, aşırıı yemek yiyip incecikti, kilo alamıyodu. keşke bende de o kurttan olsa :27:

reaktif hipoglisemi

bu hastalığın belirtilerine baktım uyuyor...

Ya bu reaktif hipoglisemi nasil anlasiliyor. Kan testinden evet ama ne zaman. Burda aksamdan 8 den sonra yemiyorsun sonra sabah kan testine. Boyle mi. Gerci guvenmiyorum burdakilere. Bir cozemedim gitti.

Bol bol şekersiz kahve iç yemek aralarında tok tutar. Birde tahıllı mısır gevrekleri ye oda acıktırmaz

Kıl kurdu acıkmanı sağlar mı bilemeyeceğim..
Fakat kıl kurdu, yaşın küçükse kilo almayı engeller.
Özellikle çocuklarda.

annemin şeker ölçme cihazıyla şekerimi ölçeceğim....

Back
X