Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimHakkınızda hayırlısı olsun üzülmeyin bazılarımız kürtajı yaşadık korkulacak bir şey değil. Uyutuyorlar. Bir şey hissetmiyorsunuz.
Perşembe tekrar çağırdı . Ondan sonra başja bi yer daha düşünüyorum zatebBaşka doktorlarada gidin lütfen
Perşembe tekrar çağırdı inş öyledir ama şuan böyle kocaman bi boşluk içimBelki geç döllenme filandır 1 hafta daha bekleyin acele etmeyin
Tamam perşembeye kadar görünür inşallahPerşembe tekrar çağırdı inş öyledir ama şuan böyle kocaman bi boşluk içim
Benimde öyleydi kürtaj oldum hemde tüp bebekte hamile kalmıştım6+3 haftalık hamileydim bugün doktora gittik kese var ama bebek yok dedi
Yüksek ihtimalle boş gebelik dedi
Duyduğumdan beri ağlıyorum kendime engel olamıyorum çok üzülüyorum
Doktor öyle kesin konuşunca insanın moreli bozuluyor ister istemez . İnş görünürBizim 7.haftada yolk sac göründü minnacık da kese göründü. 9 a kadar bekleyin lütfen. Sakin olun daha çok yeni. Boşuna ağlamayın Allahın izniyle bi dahaki kontrolde görünür.
Çok üzüldüm . Eğer yoksa inş en kısa sürede tekrar çocuğunuz olurBenimde öyleydi kürtaj oldum hemde tüp bebekte hamile kalmıştım![]()