Sürekli ağlayan annem

Benim annem de sizinki gibi, yıllardır böyle, sizdeki gibi yeni olan bir olay yüzünden değil.
O kadar yıldırıcı ve rahatsız edici ki... Bıktım artık, ilgilenmiyorum bile.
Benim annem negatiflikten besleniyor, negatiflik istiyor ve çekiyor.
Niye yazıyorum bunu derseniz, sizinkinin geçici bir durum olduğunu düşünüp sevinmeniz için.
Dilerim gönlünüze göre gelişir ilişki durumunuz da.

Birtakım sıkıntılar vardı nişanlımla aramda ikimiz ortak karar alıp ailelere açıkladık düğünü erteledik. Nişanlım ve ben süreci sancılı da olsa rahatlayarak atlattık gelin görün ki annem sürekli ağlıyor o günden beri... Ne yapacağım bilmiyorum artık oturdum konuştum da epey ama işe yaramadı dün psikiyatriste gitmiş ilaç vermiş.. Moralim bozuluyor evden ölü çıkmış gibi bir hal var herkesin suratlar beş karış.. Evden ayrılmak istedim bir süre valiz filan hazırladım yalvar yakar söz verdirdi gidemedim de. Ben iyiyim ama ailem bunalım bunalım gezince evin içinde bana sataşıp durunca iyi hissedemiyorum.
Evlensem boşansam daha mı iyiydi diyorum, en azından anlaşamadılar ayrıldılar derdik böyle daha kötü daha olaylı oldu diyor... Öyle işte dertleşmek istedim. Herkese güzel günler dilerim..
evlilikten donmek mi madde manevi daha az zarar nisandan donmek mi.. aileniz ya da anneniz bunun muhakemesini yapamayacak psikolojide olabilir.. dunyanin sonu degil.. siz nasil mutlu olacaksaniz oyle davranin bu sebeplerle evlenilmez.. alisacak onlarda sizi iyi gorunce bakacaklar uzulecek bir sey yok.

Back
X