- 10 Ekim 2018
- 1.061
- 1.482
- 133
- Konu Sahibi booksmoney
-
Böyle bir derdim olacağını hiç düşünmemiştim ama evet derdim başlıkta bahsettiğim gibi. Gün içinde zaten telefonda çok fazla konuştuğum için akşamları birini aramak ya da konuşmak pek istemiyorum.
Arkadaşlarımla bile mesajla konuşuruz ya da ses atarız. Eltimde bunu biliyor aslında ama ikide bir beni aramıyor deyip duruyor ve ben bundan rahatsız olduğum için bayramda da aramadım. Akranı değilim bir şeyi değilim ikide bir arayıp muhabbet mi edeceğim yani anlamıyorum. Bu yaptığımla araya komple mesafe koymuş oldum sanırım. Aslında rahatsız olmuyorum bu durumdan ama konusu geçerse ne demeliyim bilmiyorum bu hafta düğün var muhtemelen bir araya geleceğiz
Kaynanam bu duruma hiç takmıyor cidden ayda bir konuşuyoruz eltim kaynanalık yapıyor sanırım büyük diye hürmet mi istiyor anlamadımYorgun oluyorum telefonla konuşmak istemiyorum diyeceksiniz. Evlendiniz diye elalemin kadinini niye aramak zorunda olasiniz. Hadi kaynana arada sizlaniyor aramiyor diye anliyoruz da elti kim oluyor.Ben kaynanamla bile telefonda sohbet etmiyorum. Kimseyi zorla arayamam.
Hayır zaten defalarca konusu geçti bunun ve yine aynı yere döndük aramıyorsun diye çevreye de böyle söylüyorAçık sözlü olun yeter.
" telde konuşmayı, pek aramayı sevmiyorum. Yapım bu sekilde "
Bitti
Konu kapandı. Niye devlet meselesi haline getirdiniz ki?
Hoşunuza mi gidiyor yoksa bu sekilde davranışlar
Söylerse söylesin. Niye takılıyorsunuz bu kadar? Bu ayıplanacak bir şey miHayır zaten defalarca konusu geçti bunun ve yine aynı yere döndük aramıyorsun diye çevreye de böyle söylüyor
Bu tipe ne dersiniz deyin anlamaz bildiğini söylemeye devam eder. Bir şey demeyeceksiniz aramayıp arada mesaj atmaya devam edeceksiniz. Onun istediğinin değil sizin istediğinizin olduğunu yaşayarak anlayacak.Hayır zaten defalarca konusu geçti bunun ve yine aynı yere döndük aramıyorsun diye çevreye de böyle söylüyor
Ben aramiyorsam sen ara konuşmak istiyorsa canın de kibarca .Anlar bence .Bir daha da böyle bir şey söylemez .Aramaz da .Böyle bir derdim olacağını hiç düşünmemiştim ama evet derdim başlıkta bahsettiğim gibi. Gün içinde zaten telefonda çok fazla konuştuğum için akşamları birini aramak ya da konuşmak pek istemiyorum.
Arkadaşlarımla bile mesajla konuşuruz ya da ses atarız. Eltimde bunu biliyor aslında ama ikide bir beni aramıyor deyip duruyor ve ben bundan rahatsız olduğum için bayramda da aramadım. Akranı değilim bir şeyi değilim ikide bir arayıp muhabbet mi edeceğim yani anlamıyorum. Bu yaptığımla araya komple mesafe koymuş oldum sanırım. Aslında rahatsız olmuyorum bu durumdan ama konusu geçerse ne demeliyim bilmiyorum bu hafta düğün var muhtemelen bir araya geleceğiz
Beynim ısınıyor deyin. Cidden bbenim hissim buBöyle bir derdim olacağını hiç düşünmemiştim ama evet derdim başlıkta bahsettiğim gibi. Gün içinde zaten telefonda çok fazla konuştuğum için akşamları birini aramak ya da konuşmak pek istemiyorum.
Burada yazdıklarınızın aynısını deyin.Böyle bir derdim olacağını hiç düşünmemiştim ama evet derdim başlıkta bahsettiğim gibi. Gün içinde zaten telefonda çok fazla konuştuğum için akşamları birini aramak ya da konuşmak pek istemiyorum.
Beni aramıyor diye kime diyo?Böyle bir derdim olacağını hiç düşünmemiştim ama evet derdim başlıkta bahsettiğim gibi. Gün içinde zaten telefonda çok fazla konuştuğum için akşamları birini aramak ya da konuşmak pek istemiyorum.
Annemi görüyor bazen ona bazen kayınvalideme falan. Annemde hatta şey demiş çok konuşmayı sevmez o yanlış anlama senEltiniz bu sitemi kime yapıyor? Nasıl haberiniz oluyor söylediklerinden ?
Annenize kadar sizi şikayet eden eltinin zekasından da şüphe ederim ben.Resmen kayınvalidelerin /kayınpederlerin gelinlerine yönelik girdikleri "sen benim gelinimsin ..beni hoş tut ki evliliğinizde huzurunuz olsun" psikolojisine girmiş eltiniz.Annemi görüyor bazen ona bazen kayınvalideme falan. Annemde hatta şey demiş çok konuşmayı sevmez o yanlış anlama sen
Hayır zaten defalarca konusu geçti bunun ve yine aynı yere döndük aramıyorsun diye çevreye de böyle söylüyor
Wattsap durumum bile sade yaz aramaBöyle bir derdim olacağını hiç düşünmemiştim ama evet derdim başlıkta bahsettiğim gibi. Gün içinde zaten telefonda çok fazla konuştuğum için akşamları birini aramak ya da konuşmak pek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?