Sürekli arayip çağıran eli boş arkadas

hibbo

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2023
191
277
18
Çokta uzak sayilmayacak mesafede arkadaşım oturuyor ders çalışıyorum zink arıyor aciyorum cagiriyo gidiyorum . Nezaketen bende onu çağırıyorum bir yerde durulması lazım her hafta cagirilmaz yani yine arıyor carsiya çıkalım söyle böyle yeni evliyiz sürekli bisiler alıyor ve bana da al diye dayatiyo param yok yani fuzuli harcamak da istemiyorum yine ders calistigim vakit aradı boşver sonra çalış diye bu gün online sınavım olduğunu soyledim online olcaksa başka gelefondan kopya çekip yapabilirmisim öyle dedi bende ben kopya çekmek istemiyorum adam akıllı sınava çalışicam sen öyle yaparsın dedim kızdım kapattık ertesi gün yine aradı yatılı misafirlerimin geleceği günden bir gün önce yarın çarşıya çıkalım dedi yarın misafirlerimin olduğunu biliyorsun dedim bence misafirlerinin gelmesi pek engel olmaz sana zaten aksama anca gelirler dedi bende yemek yapacağım temizlik yapacağım dedim kapattık . hastaneye gidecektim burada yeni olduğum için bilmiyroum hastaneye gidelim mi yarın beraber dedim bir bahane buldu gelemiceni söyledi sonra kendime randevu aldım hastaneden , gitmeden yine beni aradı sırf onun istediği saatte oraya gidemeyecegimiz için randevumu iptal ettirmek istedi sonra gidersin hastaneye gel koltuk takımı bakacağım eve yardım et bana diye bende de film koptu artik onun eşi de benim eşimle arkadaş olunca bir sorun çıksın da istemiyorum ama yeter artık bunaldim kullanıyor alenen nasıl bir tavır sergilemeliyim çok koparip atan bir insan da değilim ama sinir kat sayım yükseliyor bir gün yine böyle tuhaf konuşursa saç baş girisicem artık sinirlerimi kontorl edemiyorum doğru dürüst bir şekilde nasıl iletişimi kesebilirim mesafe koyabilirim

Çokta uzak sayilmayacak mesafede arkadaşım oturuyor ders çalışıyorum zink arıyor aciyorum cagiriyo gidiyorum . Nezaketen bende onu çağırıyorum bir yerde durulması lazım her hafta cagirilmaz yani yine arıyor carsiya çıkalım söyle böyle yeni evliyiz sürekli bisiler alıyor ve bana da al diye dayatiyo param yok yani fuzuli harcamak da istemiyorum yine ders calistigim vakit aradı boşver sonra çalış diye bu gün online sınavım olduğunu soyledim online olcaksa başka gelefondan kopya çekip yapabilirmisim öyle dedi bende ben kopya çekmek istemiyorum adam akıllı sınava çalışicam sen öyle yaparsın dedim kızdım kapattık ertesi gün yine aradı yatılı misafirlerimin geleceği günden bir gün önce yarın çarşıya çıkalım dedi yarın misafirlerimin olduğunu biliyorsun dedim bence misafirlerinin gelmesi pek engel olmaz sana zaten aksama anca gelirler dedi bende yemek yapacağım temizlik yapacağım dedim kapattık . hastaneye gidecektim burada yeni olduğum için bilmiyroum hastaneye gidelim mi yarın beraber dedim bir bahane buldu gelemiceni söyledi sonra kendime randevu aldım hastaneden , gitmeden yine beni aradı sırf onun istediği saatte oraya gidemeyecegimiz için randevumu iptal ettirmek istedi sonra gidersin hastaneye gel koltuk takımı bakacağım eve yardım et bana diye bende de film koptu artik onun eşi de benim eşimle arkadaş olunca bir sorun çıksın da istemiyorum ama yeter artık bunaldim kullanıyor alenen nasıl bir tavır sergilemeliyim çok koparip atan bir insan da değilim ama sinir kat sayım yükseliyor bir gün yine böyle tuhaf konuşursa saç baş girisicem artık sinirlerimi kontorl edemiyorum doğru dürüst bir şekilde nasıl iletişimi kesebilirim mesafe koyabilirim
Görüşmeyin? Kafanıza silah dayayan mı var

hastaneye gidelim mi yarın beraber dedim bir bahane buldu gelemiceni söyledi
Sadece iyi gün dostu demekki. Bana önemli bir anımda bahane bulup gelmeyen birini direkt engelleyip hayatımdan çıkartırım resmen kendi çıkarı için sizi kullanıyor. Her çağırdığında hayır deyin zamanla anlar zaten. Banada sadece dertleri olduğunda yazan arkadaşım vardı. Önce hiç yazmamaya başladım sonra anlattıklarına kısa cevaplar verdim sonra bana hiç yazmiyorsun diye hesap sorduğundada düz cevap verdim böylelikle soğudu siz de soğuk ve mesafeli davranın. Zamanla yazmaz. Eşin kendi konuşuyorsa konuşsun

Azaltarak bitireceksiniz, madem kesip atabilen biri değilsiniz...
Aradığı zaman açmayın. Ertesi günü arar "dün görmemişim aramanı" dersiniz. Çağırdığı yerlere gitmeyin, bir bahaneniz olsun. Böyle böyle aranıza mesafe koyun. Zaman içinde dadanacağı başka birini bulur 😂

Bence bazen telefonunu açmayın ve ne isterse de kaubl etmeyin. Hiç tartışmasız mesafenizi koruyun çok tehlikeli arkadaş tiplerinden. Sadece kendi isteği, kendi zevki için yaşarlar.

Yani komple kavgaya, silmeye engellemeye hiç gerek yok. Esleriniz arkadaşmış insanın sosyalleşmeye ihtiyacı var çift olarakta.
Eskisi gibi çok mıç mıç olmayın ama sıkılınca bir kahve içeceğiniz arkadaşınız olarak kalsın.
Yalnızlık çokta iyi değil.

Evlat mı edindin ya kafalarımız uyuşmuyor de kes yada hep meşgul olduğunu söyle arayınca açma keser zaten yüzsüz değilse hayır güzel bir sözcük kullan sık sık.

Eşiniz asker mi
Ders çalışacaksanız sık görüşmek istemiyorsanız net olun. Hayır diyemeyip sonradan kendinize kızıyorsunuz biliyorum
O yalnız takılmak isemiyor diye dersinizi aksatmayın ona bir şey olmayacak olan size olacak
Hastane meselesi sinir bozucu gerçekten

Bizim en buyuk sıkıntimiz derdimizi anlatmak yerine mesafe koyup anlamasini beklemek.Ne olursa olsun arkadassiniz eger ozunde iyi biri oldugunu dusunuyorsaniz dilini bilirsiniz kavga/ kirginlik olmadan da derdinizi anlatabilirsiniz ,hem o kendini törpüler hemde siz rahatlamis olursunuz .Sana ihtiyacim vardi gelmemen bana kotu hissettirdi gibi.

Ama iyi biri olmadigini dusunuyorsaniz mesafeli sekilde gorusur merhabalasirsiniz ,kusmenin kimseye bir faydasi yok zaten inanin kusursuz arkadasta yok ,herkesin bi garipligi var

Saç baş girmek yerine görüşmek istemiyorum der engellersin.
Eşinin arkadaşının eşi diye göbeğiniz birmi kesildi. İnsan yeri geliyor ailesini atıyor.

Bence kavga gürültüye gerek yok, böyleleri bi de çirkef olur, baş edemezsin, sinirin busbutun bozulur.
Her aramasini açma, her gel dediginde gitme, her seferinde evine kabul etme, mesajlarina anında dönme, böyle böyle kopar zaten.

Mesafe koymak ya da konuşmayıp onun anlamasını beklemek yerine açıkça söyleyin. Her konuda netlik iyidir. Bir de birine karşı içiniz soğuduysa boşuna değildir. O hissi ciddiye alın. Bir gün bir şekilde canınızı sıkar o kişi.

Sorun arkadaşınızda değil ki sizde. Gitmek istemiyorsanız gitmeyin, görüşmek istemiyorsanız çağırmayın. Yapıp yapıp sonra şikayet ediyorsunuz

Görüşmeyin? Kafanıza silah dayayan mı var
Yapım gereği veya alışkanlıkların yetiştirilis tarzım gereği hayır diyemeyen bir insanım bu yüzden yardım istedim nasıl bir yol izlemeliyim diye size çok basit gelen şey bazıları için zordur

Seni her aradığında telefonunu açma bahane uydur.Actiginda da isim var başka bir arkadaşınla gitsen daha iyi olur kapatmak zorundayım dersin.Bu arkadaş seni işinden hep alıkoyup kendi işini hallettirmeye çalışıyor ve düşününce muhatap olmasan bile yeridir.

O sizi çağırıyor sizde onu. Ne gerek var ki tavırlarından rahatsız olmussunuz. İçli dışlı olmaya gerek yok. Çağırmayın ve kibarca davetlerini reddedin bir yerde o da anlar

Back
X