Sürekli aşeriyorum

Tok nefisle ilgisi yok arkadasim bunun. Yoksunluktur yoksulluktur ve kendini esirgemeyi bilen icin gorgudur. Sen hayatinda bir seye ulasamamazlik yasadin mi? Yasadiysan anlarsin bu durumu. Misal et urunu yemek isteyipte cebinde paran olmadigi icin yiyemedigin oldu mu? Bir haftada bahsetmiyorum. Aylar belki yillarla bazi urunlere dokunamayan tuketemeyen insanlar var.

Market niye kapansin? Insanlarin temel ihtiyaclarini giderecekleri yerler oralar..
Sen olaya baska yerden bakiyorsun ve bende senin dusunceni itici buluyorum. Ekmek yoksa pasta yesinler canim gibi bir bakis acin var. Anlasamayacagiz sanirim.

çok yokluk çektim hem de çok fazla.. ben ve 2 kardeşim çok tok nefisliydik. dönüp bakmazdık bile o yüzden bana itici geliyor.

dışarıda çıkmasın o zaman canı çeker diye.. abartmayın lütfen.. işinize geldiği için anlıyorsunuz çünkü..

çok yokluk çektim hem de çok fazla.. ben ve 2 kardeşim çok tok nefisliydik. dönüp bakmazdık bile o yüzden bana itici geliyor.

dışarıda çıkmasın o zaman canı çeker diye.. abartmayın lütfen.. işinize geldiği için anlıyorsunuz çünkü..
Bence siz isinize geldigi anliyorsunuz. Hatta anlamiyorsunuz. Kendi fikrinizi delicesine savunuyorsunuz. Ne dusuncemiz ne uslubumuz bir.. Selametle

Şuan ofisteyim. Konunu okumaz olaydım .
Zaten fazlasıyla açım ! Mideme kramplar giriyor açlıktan. Sigara da içemiyorum :KK14:
Ne diyim ki ben şimdi..

hamileyseniz yiyeceniz,emziriyorsanız yine yiyeceniz yeyin ya nolacak,kilo bu alınır verilir

Herkesin dusuncesi farkli tabi... diyecek sozum yok sadece biraz saygi. Normalde aseren biri degilim ama hamilelikte cok sevdigim biseyden nasilki tiksinebiliyorsam hayatim boyunca agzima sokmadigim kirmizi eti deli gibi istiyorum. Tum degerlerim dusukmus demir ilaclarinla takviyr yapmaya calisiyorum ama nafile ne kadar istesemde şu eti malum hayat sartlari ayda 1 kilo alirda ailecek yersen ne ala. Asermek yokmus diyorlar dr lar...tabi olabilr asermeyen insanlarda olabilir. Asermenin simarmaktan oldugu durumlarda vardir tabi konuyu acan kisi gibi. Eksiklikten olsa bu denli cok asermezdi 5 dk da bi o yuzden vitamin degerlerini gecin bu acgozluluk. Uslubuda pek duzgun deil belli. Konu acip arkadaslar as eriyorum nappmaliyim dese sadece bizde diyecegizki kan degerlerine baktir belki vardir bi eksiklik ama bunu dedirtecek sey birakmamis bile..neyse canimi cektirdi gece gece su eti yine..

BENİM HİC OLMAYAN SEYLER ISTIYO CANIMM 10 HAFTALIK HAMILEYIMM BNDE CAGLA İSTİYO HEP GUVENEMIYRMM BİRYERDEN GETİRTMEYE VALLA İÇİMDE KALIYO HEP

Back
X