Rüya Yorumları sürekli aynı rüya! :(

hytr

Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
89
0
6
35
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,burası ruya yorumlama kısmı değil ama sürekli üst üste görünce yazmak istedim.
ben rüyamda yakın bi arkadaşımla video izliyodum,videoda bi anda rüyamda kendimi nişanlıkla gördüm.(sözlüyüm)
saçımın rengi koyu olmuş,cikolata kahve gibi..normal rengim kızıla bakıyo.
ve nişanlığın üst kısmı siyah straplez,altı toz pembe ve çok kabarık.
Ayy ne kadar güzel olmuşsun faln diyo arkaadasım,bende aynı seyı düşünüyorum o anda.
Video ama karsıda oturyorum faln rüya işte.
Sadece bu kadar görüyorum:26:
yorumlarsanız sevinirim,teşekkür ederim şimdiden.

uc vakte kadar evleniceksiniz bence:)))))))))))))))))))))))

hayırlara vesile olsun..
sen bu nişanlına sara sara rüyalarında nişandan ibaret olmaya başladı
bilinç altı

Sözlünle ilgili ikilemde kalabilirsin. Ya da evlilik fikri seni bilinçaltında ürkütüyor olabilir.
Üst üste aynı rüyaları görmek bilinç altının çözemediği bir sorunun varlığını gösterir.
Pek de takılacak şey değil.

kafana takıp üzüldüğün çevresel olarak etkilendiğin konularda,yakın zaman da bir feraha çıkacağını gösteriyor.

aaa çok sevindim varmı bi gelişme

evetttt evt senın dedgın gibi yapıyorum
amann nazarlardan korusn dilimi ısırym
resti çektim ben böyke bi ilişki istemıyorum,birbrmizden haberımız yok bu ne dedim.(nasıl dedim gel bana sor )
bı bosvermıslık var, sonra ben soyleyınce dır dır yapıyrm ama bu boyle gitmez ya düzel yada bitsin dedim,alttan almadım bu defa.
görüşelim dedi işim var dedim görüşmedim,gitmedim hemen.(içim eridi tabi)
'ben msj yazamıyrm sureklı,bi yere haber veriyorum giderken bide gelirken ,o saatler içinde naptıgımı yazamam dedi başta,yazamazsan yapıcak bişe yok,ben nasıl senın ıstedgını yapıyosam sende yapmak zorundasın yada sen bilirsin dedim.''ne demek bu ayrılcakmısın ,,ayrılamazsın ''dedi.
hiç aramayan msj atmayn insan 10 defa aramaya basladı,msjlar haber vermeler

valla Allah ne muradın varsa versin. umarım bu sekılde devam eder,eskiye dönerse fena halde hayal kırıklıgına uygrycam:26:

o düşüncelerle uyuduğundan o rüyaları görüyorsun bu kadar basit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…