Sürekli Ayrılmak İsteyen Sevgili!!!

Yarısına kadar okudum.tahammül edemedim. kaç kaç kac....
Zevkleri sana uygun birini bul 2 yıl uğraştın diye bütün hayatını feda etme.
Dedem gibi konuşuyor adam.ve sana saygısı yok

Ve sen hala o adamı mı çekiyorsun tatlım boşver salla gitsin evlenince de boşanır der sana atar suçu soylim bu ne be kız gibi diyecem kızlara kıyamıyorum erkekler daha fena bir hal aldı yeminle bu nya kız mız yok git bullar falan kaç kaç

Yaz yaz yaz diyen kalbin kırılmalara doyamamış sende ki mantığı aya mi fırlatın canım. Şu yazdıklarını birde bizim gözümüzden okusan var ya arkana bakmadan kaçarsın. Bu adam değil 28 38 yaşına bile gelse yine aynı olur hatta birkaç kat fazlası. Daha 21 yaşındasın niye yıpratıyorsun kendini. Bu adam için mi? neden hep kendinden feragat ettin? Niye? Bu adam için mi? Bak uğruna hayallerinden geçtiğin adama senin için gel kapımda yat diyecek nerdeyse. Allah aşkına okuluna odaklan daha çok yol var önünde illaki kafana göre birini bulursun. Kalbini dinleme sakın yazma ve iletişimini ebediyen kes at.

Son düzenleme:
Allah aşkına sakinnn bu adamla evlenme valla ayni evin içine girince katlanilmaz.

Seni kendinden üstün görüyor ve asagiya çekmeye ezme degistirmeye çalışıyor. Saba deger vermiyor saygi duymuyor

bu kadar anlaşamadığın bir insan için bunca kelime dökmeye değmez emin ol.
bu zamana dek ayrılmaman garip.
bitir gitsin. çocuk gibi bir şey karşındaki.
sürekli ayrılık lafını ağzına alabilen bir insanla nasıl evlilik düşünebiliyorsun?
seni bir anda bırakıp gidebilir. yarı yolda kalırsın. bu adam üstüne hayaller kurma.
sana uygun biriyle beraberlik yaşa. bağımlılık mı alışkanlık mı nedir bu? yoksa katlanılacak gibi değil.
zamanına yazık.

İkinizde biraz garipsiniz, ama erkek arkadaşın çekilecek çile değil. Miymiy huysuz çocuklar gibi. Çocuğum olsa çekilmez derler ya oylelerinden işte.

Gidersen emin ol ki rahatlayacak sin bende aynı şekilde terapi aldım ve daha çok rahatladım kesinlikle git sorunlu insanları biz çekiyoruz

Destan yazacak kadar şikayet ettiğiniz bir kişi ile neden hala devam ediyorsunuz ki??

Bebeğim küçük yasinda nasıl olgunsun, o hayvanat ise degil 28 48 olsa ayni kafada gider. Sen kendini geri cek gör bak nasi it gibi o geliyor kapina. Hasta hasta kalkip gitme sakin elin danasi icin kendini heba etme. Kalbini dinleme kisacasi sen bu dusuncelerinle ondan iyisini hak ediosun. Seni surundurmek istio egosunu kabartiosun sevio olabilir ama herkes guzel sevemez kendi stilinde ayı gibi sevio. Önemli olan kirmadan incitmeden sevebilmek. Bana ne faydasi var diye düşün hatta otur yaz. Yolu bile problem eden geldi diye kendini fedakar sayan bi tipin sana ne faydasi olabilir?

esim benden 1 yas kucuk evlendigimizde o 26 ben 27 yasindaydim. borclar ev gecindirme vs sorumluluklarini aldik simdi 30 lu yaslari surduruyoruz bir evladimiz var. dusunuyorum esim bana boyle birsey dese baskasini bul durmam.
21 yasindasin hayatini mahvediyorsun. San deger bile vermiyor. san saygisi yok. sen hala ne yapayim mi diyorsun??? kendini sorgula Sevgi mi aliskanlik mi bu yasadigin???
benc sevecegin baskasini bul... inan cok daha mutlu olursun...

arkana bakmadan kaç derim böyle adam mı olur ya bildiğin rolleri değişmişsiniz siz o kadın siz erkek

Bana hiçte piremses gelmedin.egoist narsist adamı çekmek zorunda değilsin.resmen sana psikolojik şiddet uyguluyor.Ayrıca sana karşı saygısız.bu adamla yoluna devam edersen ileride sinmiş mutsuz bir kadın olursun.

İçeriğini okumadım başlıktan yola çıkarak zaten sürekli sorun yaşadığınız ve sevgilinizin bu sorunlar karşısında sürekli ayrılmak istemesi ve buna yönelik davranışlar yaptığını anladım. Benim bir sorum olacak sizden sürekli ayrılmak isteyen sorun yaşadığın biriyle ayrılmaman için bir sebebin var mı ? Ki bence hiçbir cevap ayrılmaman için yeterli olmayacak soruyu yazarken vazgeçtim ! Ayrıl

Bırak şunu bilki senin hassasiyet duyduğun yerden vurmaya çalışıyor buda ne kadar seni hak etmiyor olduğunu gösterir senin onun için ölüp bittiğini zanneden zavallınin biri sen ne kadar üzülürsen o okadr besleniyor gururu egosu bence artık ilgilenmeye canini uzmeye değmez ruh hastası erkek için ne zaman ondan vagectin o senden vazgeçemez roller değişir bu işler maalesef böyle kim daha cok acıtıyor o kıymetli ....

İkiniz de çok garip geldiniz bana. Ne sevgiliniz ne de sizin gibi birini istemezdim hayatımda. Yani sevgilinizi eleştiriyorsunuz ama siz de pek farklı değilsiniz. İkiniz de fazlasıyla zor insanlarsınız e zaten anlaşamazsınız. Sevgilinizi okuyorum, içim daralıyor. Siz kendinizden bahsediyorsunuz buna da içim daralıyor. Uzaktan böyle görünüyorsunuz yani bana. İlişki konusunda, ben kesin bitirirdim böyle birini hayatta sevemezdim zaten. Çok egoist galiba. Böylelerinin nesli tükensin hatta bana kalırsa, çekilmez.

Bu adamla evlenilir mi??? İntihar mı etmek istiyorsun canım sen? Burnunu sürtmeye bile değmez bildiğin ruh hastası bu adam.

Bir erkek ayrılmayı ağzına bu denli dolamışsa,her sorunda o zaman bunu kabul edecek birini bul a çıkıyorsa yol,yol yakınken geri dön çok net..
Karakteri olan bir adam bu şekilde konusamaz!

İnsanlar ülkenin bir ucundan diğer ucuna ilişki yürütmeye çabalıyor.
Ayrılmamak için direniyor.
Şehir içi km hesabı olan ilişkiden ne kadar hayır gelir bilemedim.

Bir de neden tüm buluşmalar Bahçelievler'de, özel araçla hayat şart mı?
Mis gibi metrobüs varken orta noktada buluşmak zor değil.

Bence ikiniz de bazı konularda bencillik ediyorsunuz ama o daha çok hatalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…