- 5 Eylül 2021
- 43
- 23
- 3
- 22
- Konu Sahibi AkrepYukselenKoc
-
Sizde arkadaşlarınızdan rahatsız olunotururken sürekli sol ayağımı sallıyorum bunun psikolojil sebepleri neler olabilirm? arkadaşlarım rahatsız oluyor artık herkes gibi benimde stresli bir hayatım var ama her strese giren ayak sallamıyor değil mibaşka bir sebebi olmalı
Mesela ben strese girince ellerim fukara gibi önümde kilitleniyor titremeye başlıyorum tobe bismillah ama öyleotururken sürekli sol ayağımı sallıyorum bunun psikolojil sebepleri neler olabilirm? arkadaşlarım rahatsız oluyor artık herkes gibi benimde stresli bir hayatım var ama her strese giren ayak sallamıyor değil mibaşka bir sebebi olmalı
Ben de öyleyim bana da annem çok sinirleniyo ama elimde olmadan yapıyorumotururken sürekli sol ayağımı sallıyorum bunun psikolojil sebepleri neler olabilirm? arkadaşlarım rahatsız oluyor artık herkes gibi benimde stresli bir hayatım var ama her strese giren ayak sallamıyor değil mibaşka bir sebebi olmalı
Tırnak yemek saç kopartmak gibi rahatlatan bir eğlem olduğu için vucut endorfin salgılıyor ve rahatlıyor. Yani her strese giren bacak sallamıyor ama her vucudun stresi yönetebilme durumu farklı.Huzursuz bacak sendromu da olabilir. Yani strese girdiğiniz anda vucut stresi yönetebişmek için bacaği sallıyor fakat beyin bunu bilinçli yapmıyor. İleri safhalarda yaşlarda sizin için sorun yaratabilir. Bir psikologa gitmenizde fayda var.otururken sürekli sol ayağımı sallıyorum bunun psikolojil sebepleri neler olabilirm? arkadaşlarım rahatsız oluyor artık herkes gibi benimde stresli bir hayatım var ama her strese giren ayak sallamıyor değil mibaşka bir sebebi olmalı
Maalesef tıptakı adı buay bende de var bu canım sıkılınca sinirlenince falan bacak sallama huyu hiç huzursuz bacak sendromu olarak düşünmemiştim. bence değildir yaa
Maalesef o iş öyle olmuyor işte. Sahsen bende dikkat dağınıklıgı var. Universite sınavında girdiğim sene sürekli bacağını sallayan kız yüzünden dikkatimi toplayamayıp sınavım başarısız geçti o sene. Hakkımı helal etmedim. Yani bazı şeyler düşündüğünüzden daha etkileyici oluyor.Maalesef başkasının özgürlüğü bittiği yerde birininki başlıyor. Camiş gibi yemek yemekle alakalı bir durum değil. İş yerinde okulda yada toplulukta rahatsız edici bir durum varsa birey olmanın gerekliliği sorununu çözmektir.Sizde arkadaşlarınızdan rahatsız olun
Nefesi sesli aliyosun yaapma deyin
Sacinla oynayıp duruyosun huylaniyorym deyin.
Yemeği camışş gibi yiyosun farkında mısın yapma şunu deyin .
Bakalım görsünler nasılmisss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?