• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli Bağıran Sinir Küpü Sözlü

Sirf bu lafi ayrilik sebebi

Doğru diyorsunuz aslında. Ben hiç anlamadim ya başta böyle ılımlı, sakin zihnen uyuşan insanlar olduğumuza inandırmıştı beni. Zamanla öyle değişti ki bana da her şey normal gelmeye başladı. Hiç olmadığım bir insan oldum. Mutsuz oldum ya.

Oy oy oy evlerden irak. Dünyadaki tek erkek o degil canim benim yakma kendini

Sağ olun...

Evet öyle gerçekten doğru diyorsunuz. Beni bırakın bütün sülâlesini yönetiyor. Seviyor yani bunu.
Ayrılmayı kabul etmiyor kesinlikle. Arkadaşım takıntısısın onun diyor. Seninle evlenecek ki ailem onu istemediği için savaşı kazanacak. Ben her istediğimi alırım kafasında.
Bu da olmadi intihar ederimler başlıyor zaten. Psikolojik olarak sağlıklı biri değil. Beni de mahvetti, tüketti.

Maalesef daha önce de karsilastim boyle bir durumla arkadasim intihar ederse diye korkuyorum ayrilamiyorum diyordu.
Psikolojiden biraz anlayan biri olarak sunu soyleyeyin.Gercekten intihari dusunen biri ben intihar edecegim demez.Yani ima edebiliyorlar ama direk soylemezler.Tabi allah korusun ama direk intihar ederler.Resmen duygu somurusu yaptigi.İleride bunu cocuklariniza falan da yaptigini dusunun.
Ayrilmak istemiyorsaniz sunu dusunun karsinizda sizi sevdigi icin degil de.Sirf egosu icin sizi fethetmeye calisan biri var.Buna yillarca belki 40 50 yil katlanabikir misiniz?

Burada insanlara güzel tavsiyeler veriyorsunuz. Lütfen kendi tavsiyelerinize kendiniz de uyun ve bu adamdan ayrılın. Eski konunuzu da hatırlıyorum. Bile bile ateşe atıyorsunuz kendinizi. Daha iyilerine layık olduğunuzu bilin ve ayrılın. Göz göre göre mahvetmeyin hayatınızı.

Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Burası ile ilgili ben de şaşırıyorum bazen. Başkasına bakinca insan görüyor diyor bak canın yanacak yapma diye. Kendine gelince tıkanıyor. Sayenizde tokat yemiş gibiyim. Kendime geldim.

Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Burası ile ilgili ben de şaşırıyorum bazen. Başkasına bakinca insan görüyor diyor bak canın yanacak yapma diye. Kendine gelince tıkanıyor. Sayenizde tokat yemiş gibiyim. Kendime geldim.

Neyin ne olduğunu gayet iyi biliyorsunuz zaten. Sadece cesarete ihtiyacınız var. Gücünüzü toplayıp bir an önce bitirin bu ilişkiyi bence. Adam normal değil çünkü.

Boynunda kelepceyle mi yaşıyorsun canım bu şekilde ilişki yürütmenin sebebi sevgilim var demek icin mi?yada kendi düsüncene uygun bi insan bulmussun saygısız seviyesiz deger vermeyen kıymet bilmeyen. Çocuk gibi emir altında yaşamıyorsun ama çocuk gibi azarlanarak mı yasıyorsun? Yaşam alanına saygı duyan erkek buldun da kişiligine saygı duyanı bulamadın mı? Mesele onu bulabilecek kapasitede olmak ama dimi azarlanmayı da tercih eden sensin yazık fazla acizsin:)

Yazdiklarinin sonunu zor getirdim. Böyle tipler oluyor toplum içinde erkekleşen, Birimlerini asagilayip büyüklenmeye çalışan. Valla canim kalbimi kirdiktan sonra isterse kurban kessin umrumda degil. Bu simdi boyleyse evlilikte adamin ömrünü yer hakkinda hayirlisi olsun..

Boynunda kelepceyle mi yaşıyorsun canım bu şekilde ilişki yürütmenin sebebi sevgilim var demek icin mi?yada kendi düsüncene uygun bi insan bulmussun saygısız seviyesiz deger vermeyen kıymet bilmeyen. Çocuk gibi emir altında yaşamıyorsun ama çocuk gibi azarlanarak mı yasıyorsun? Yaşam alanına saygı duyan erkek buldun da kişiligine saygı duyanı bulamadın mı? Mesele onu bulabilecek kapasitede olmak ama dimi azarlanmayı da tercih eden sensin yazık fazla acizsin:)

Banlanınca yeni hesap açıp saldırıya geçtiniz herhalde. Komik. Ben hayatımdan memnun değilim, hiçbir zaman da olmadım. Siz yaşadıklarınızdan memnunsunuz. İkimizi ayıran ince çizgi de bu. Bu şekilde sürdürün o halde.

Yazdiklarinin sonunu zor getirdim. Böyle tipler oluyor toplum içinde erkekleşen, Birimlerini asagilayip büyüklenmeye çalışan. Valla canim kalbimi kirdiktan sonra isterse kurban kessin umrumda degil. Bu simdi boyleyse evlilikte adamin ömrünü yer hakkinda hayirlisi olsun..

Öyle gerçekten de ben de umursamıyorum artık. Çektim fişi ışığın sönmesini bekliyorum. Sağ olun.

Sevginize inanmışsınız demek ki. Allah mutlu etsin şu saatten sonra geçmişe bakılmaz.
Dediğinizi yaptım. Artı ve eksi konusunda çünkü ilişki ilerledikçe ben kendi benliğimi kaybetmişim. Bu insanla napiyorsun Beliş dedim.
Dün konuşmak için buluşacaktık beni takip etti. Yürüyüşüm komikmiş penguen gibi yürüyormuşum öyle dedi. Canım sıkıldı durduk yere :KK43:
Penguen gibimi tövbe ya bu da denirmi alay eder gibi madem begenmyon ne alcam diye ugrasyon.siz tamamen sogumussunuz kalpten degilde beyninizde bitirdiyseniz bi dakka bile arkaniza ne bakar ne uzulur ne dusunursunuz. Hayat sizin iyive dusunmussunuz hat mi degistirirsiniz baska sehremi gidersiniz u utur gider o un derdi korkutmak korkutarak istedigoni yaptrmak belli oldu

Okuyanlara teşekkür ederim şimdiden..

Sevgiliyken sakin, kibar olsa da aylar içinde çok değişti hayatım. Ben kızıp, bağırarak yetiştirilen bir çocuk değilim. Tartışmayı da sevmem. Sözlüm sürekli bana bağırıyor, kızıyor. O kadar saçma sebepler ki bunlar. Telefonu geç açmam, konuşurken 1 kelimeyi anlamamam, uyuyakalmam vs. Azarlanmaya onunla alıştım. Biz ayda birkaç saat görüşüyoruz onun dışı hep telefonda. Beraberken bağırmıyor ama insan evlenip de sürekli görünce acaba yapar mı yine diye düşünüyor. Telefonda sürekli iletişimdeyiz kötü davranıyor zira.

Akşam sesini duymak istedim sözlümün duygu yoğunluğu olur ya insanda. Aradım. Onu dinliyorum 1 saniye geçti neden cevap vermiyorsun diye bağırmaya başladı. Gayet sakince dedim ki bağırma ama anlamadı devam etti azarlamaya. Bu arada ailesi de duyuyor depodalar. Siz konuşun dedim azarlamasını dinlememek için telefonu kapattım. Sonra çıkınca benden özür diledi ama o an herkes duydu. Açtım, sinirim bozuktu sana patladım sen de hak ettin filan dedi. Hak etme sebebim de geç cevap verecek olmammış. Ben soğuk davranınca da trip yapıyorsun dedi. Kimse bizi duymamış ama beni inandırmak zorunda da değilmiş. Küçücük depoda nasil duymuyorlar anlamadim?

Daha önce de ikimizin ailesinin olduğu anlarda bağırmıştı. Bu ilk değildi. Yine saçma sapan sebeplerdi ne olduğunu bile unuttum. Yine kırıldım yine özür diledi konu kapandı. Bu insan bana hep tartışma aile içinde kalmalı dışarıda yapilmamali diyen biriydi. Şimdi gayet rahat kızıp, bağırıyor. Buna engel olmam mümkün mü? Nerede hata yapıyorum ben?

Daha önce de çok uyardım. Telefonda konuşmayacağım bile dedim ama olmadi.
"Telefonda yapiyor, yuzyuze yapmiyor" cumlesi hic rahatlatici degil..
Sana kendini suclu hissettiren, seni surekli tedirgin eden biriyle ne işin olur ki?

İnsanlar yalnızken tartışabilir bence. Başkasının yanında olmamalı. Anne baba arkadaş vs. Bunu sevmiyorum :KK43:
Zit fikirlerde olmak, tartismak normal; tabii edeplice, saygili sekilde.. Bu sahis bildigin (biraz kaba bi tabir olacak, kusura bakma) fırça atiyor, azarliyor ve hizaya getirmeye calisiyor.. Bu cok cirkin..

Bir şey soracagim sevgiloiyken daha mi sık yuzyuze gorustunuz ?
Sizi görememenin öfkesi gibi hissettim ben .
Bakin yalnız kalınca yapmıyor . Ya başkaları olunca ya da telefon vs

Back
X