- 6 Temmuz 2014
- 557
- 969
- 408
Yarın da benim doğumgünüm ve nişanlım bisey de yapamadim uzaktayiz dedi ben inanmadım zaten bikac saat önce zil çaldı kargo geldi :)) surpriz yapmis. Sizin nisanlinizin da öyle bir plani olabilir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ay hic çekilmez bunlar
Benimki de boyle.
Tam dayakliklar vallahi..
Benim ki özel günleri unutur ama arada alir sürekli ufak birşeyler.
Gümüş kolyeydi bileklikti.
Sizin nisanliniz yapıyor mu boyle birşey ?
genelde üst baş bişiler alır ama yanında ben varken yani ben alırım o öder bazen o kadar kendiliğinden bişe almaz hiç
5 yıldır beraberiz ve nişan yüzüğümü alırken bile surat ede ede aldı.
öğrenciyken nişanlandık tektaşımı beraber aldık almayacaktı aslında ama ben bizim taraf laf eder ucuzundan bişey alalım dedim alana kadar bişey demedi aldıktan sonra bin surat etti aldığıma alacağıma pişman oldum.
ve evet kendisi ben zorlamasam asla bişey alıp süpriz yapmaz yapmadı bi kere ayrılmıştık gecenin bi yarısı yanıma geldi beni şok eden tek olayı budur.
resmen insanlık yaramıyo.
ayrıca nişanımda hiç bişey istemedim kendisini de ailesini de zor duruma sokmamak için ben olsam sırf bunun için bile minnet duyardım resmen kendimi mal gibi hissediyorum.
bazı insanlar böyle şeylere pek önem vermezler, açıkçası ben de hediye vb şeylerin çok da önemli olduğunu düşünmüyorum...ama sizin asıl taktığınız şey sürekli sizi bir şeyler için heveslendirip sonra yapmamasıymış, adamın huyu bu demekki, sonradan düzeleceğini sanmıyorum.
cevaplarınızdan dolayı teşekkür ederim.
kendisiyle sabah 1 den beri görüşmedik ve az önce aradı projesiyle ilgilenirken bilgisayarı bozulmuş çok sinirliymiş ve onu neden aramadığı sordu bende çok kırıldığımı söyledim o da doğum gününde iş yüzünden gelemiycem ama bi hafta sonrasına bilet aldım hediyenide o zaman getirecektim dedi bende istemez falan dedim sinirlendi ikimizde bozuk atıyoruz..
yani size söylediğim gibi bi planı falan yok hatta bi hafta sonrası bile bana hala yalan gibi geliyo artık inanmıyorum sözlerine.
haklıymışsınız gerçekten geliyomuş.
tanıdığımı zannetmişim demek ki gelmez diyodum o kadar ciddi konuşmuştu ki aaz önce kaynanam aradı heyecanlı mısın dedi niye ki dedim eee nişanlın geliyo dedi ben şok oldum meğer süpriz yapacakmıış anlamayayım diyede üzülüp ağladığımı bile bile susmuş üstelik başka bi süprizi daha varmış annemin söylediğine göree ayy çok heyecanlıyıım
bu kadar memnun değildin de neden nişanlandın? yada neden devam ediyorsun? belki gerçekten parası yok projeyle ilgilenmesi gerekiyor. ama sana büyük bir sürpriz geliyor .bildiğiniz gibi nişanlıyım.
yaklaşık 1 senedir nişanlımdan ben söylemediğim sürece hiç bir incelik görmedim desem yeridir.
daha önceki konularımda yazmıştım ben söylemediğim sürece hediye almaz onu da alsa bile gönülsüzce olduğu için bi anlamı kalmaz.
son olarak ben geçen hafta bunun yanındaydım farklı şehirlerdeyız bu arada.
sürekli kendisine bana süpriz yapmasını istediğimi falan söylüyodum uzun zamandır da söylemeyi kestim doğum günüm için bişeyler planladığını ama sorma bana falan dedi geçen hafta onun ailesinin yanındaydık annesine de bahsetmiş bu durumdan falan bende uzun zamandır beklediğim için heyecanlandım doğal olarak kuyumculara girdik baktık dolaştık çok güzel şekilde uğurladı beni yanından.gel gör ki dün aradı ve ya bende hiç para kalmadı sana hediye alamadım kusura bakma falan dedi bende çok bozuldum 1 senedir resmen yıldönümü geçti mezuniyet geçti eline para geçtiği zamanlarda oldu öğrenci diye üstüne fazla gittiğimi düşündüm hatta bazen kendime kızdım sonunda doğum günümde alır diye ümit ettim hep.
gece düşündüm taşındım olsun doğum günümde yanımda olacak nasılda dedim mesaj attım kendisine önemli değil hediye falan işe girdiğinde alırsın dert etme dedim.
bugün de arayıp ben doğum gününde gelemiycem bi işe başvurdum adam proje istedi çok zor senin yanında çalışamam daha sonraki hafta gelirim yanına dedi.
iş yerindeyim ağladım ağlayacağım yani.
bu sene içinde gitmek istediğim bi kaç yer vardı söz vermişti gidemedik zaten ne zaman bi yere gidelim desem korkarak söylüyorum artık ya kaza olursa yok arabasına ceza yazılırsa sonra bana bağırığ çağıracak diye.
1 senedir bekliyorum adam gibi bişey yapsın diye artık süprziden hediyeden vazgeçtim kendimi salak gibi hissediyorum verdiği sözleri tutmuyor.
ben bu adamla evlencem bir sene sonra insanlar nişanlıyken bişeyler yapıyo sevgilisine evlendikten sonra sana herşeyin en iyisini yapcam vs diyo siz olsanız inanır mısınız?
resmen inancımı yitirdim kendimi salak gibi hissediyorum resmen beni oyalayıp duruyo.
arkadaşlarıma bakıyorum kendileri söylemiyo kesinlikle sevgilileri onları düşübüp sürekli bişeyler yapıyo bende bozuluyorum artık ilal kötü mü davranmam lazım trip atıncada he başladın yine milleti ne kıskanıyosun deyip duruyo.
resmen sinir krizi geçircem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?