sürekli bahaneleri var nişanlımın

Daha once de ayni durum olmus, olmasaydi ben de surpriz derdim ama.. Eger surprizse ne ala. Degilse bas tekmeyi Boyle hayat gecmez emin ol.. Gercekten de bahaneleri var nisanlinin, yoksa donem donem para sikintisi, is, baska sorunlar vb olabilir, ama telafi denen bir sey de var. Ornegin ssana dogum gunu hediyeni dogum gununde vermek zorunda mi? Hayir! Incelik yapacak insan her zaman yapar, dogum gununu kacirdiysa musait oldugu ilk firsatta telafi eder, keza diger onemli ozel gunler icin de bu boyle..

bazı erkekler böyle işte:)
ya arkadaşların dediği gibi sürpriz yapıcak size yada gerçekten ilgisiz
ama hediye almak için illa çok paraya gerek yokki
ben eminimki siz duygu dolu bi mektupla bile mutlu olabilirsiniz
çünkü bende böyleyim yani herkes böyle
nişanlınız size hiç böyle şeyler yapmaz mı yani hediye almasa da bi mektup ne biliyim romantik sözler falan söylemez mi

cevaplarınızdan dolayı teşekkür ederim.
kendisiyle sabah 1 den beri görüşmedik ve az önce aradı projesiyle ilgilenirken bilgisayarı bozulmuş çok sinirliymiş ve onu neden aramadığı sordu bende çok kırıldığımı söyledim o da doğum gününde iş yüzünden gelemiycem ama bi hafta sonrasına bilet aldım hediyenide o zaman getirecektim dedi bende istemez falan dedim sinirlendi ikimizde bozuk atıyoruz..
yani size söylediğim gibi bi planı falan yok hatta bi hafta sonrası bile bana hala yalan gibi geliyo artık inanmıyorum sözlerine.

Yarın da benim doğumgünüm ve nişanlım bisey de yapamadim uzaktayiz dedi ben inanmadım zaten bikac saat önce zil çaldı kargo geldi :)) surpriz yapmis. Sizin nisanlinizin da öyle bir plani olabilir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ay hic çekilmez bunlar
Benimki de boyle.
Tam dayakliklar vallahi..
Benim ki özel günleri unutur ama arada alir sürekli ufak birşeyler.
Gümüş kolyeydi bileklikti.
Sizin nisanliniz yapıyor mu boyle birşey ?

konuştuk az önce çok abartmışım öyle dedi.
ne güzel sevindim sizin adınıza :)

Ay hic çekilmez bunlar
Benimki de boyle.
Tam dayakliklar vallahi..
Benim ki özel günleri unutur ama arada alir sürekli ufak birşeyler.
Gümüş kolyeydi bileklikti.
Sizin nisanliniz yapıyor mu boyle birşey ?

genelde üst baş bişiler alır ama yanında ben varken yani ben alırım o öder bazen o kadar kendiliğinden bişe almaz hiç

genelde üst baş bişiler alır ama yanında ben varken yani ben alırım o öder bazen o kadar kendiliğinden bişe almaz hiç

Anladim..
Zor yaa.
Doğumggününden bir hafta sonrada bsy yapmazsa bir güzel posta koy bence.

canım kızma ama bu da bildiğimiz tam odun cinsinden.İnşallah hayırlısı nasılsa Allah onu yaşatsın sana.

bazı insanlar böyle şeylere pek önem vermezler, açıkçası ben de hediye vb şeylerin çok da önemli olduğunu düşünmüyorum...ama sizin asıl taktığınız şey sürekli sizi bir şeyler için heveslendirip sonra yapmamasıymış, adamın huyu bu demekki, sonradan düzeleceğini sanmıyorum.

Bu yazdiklarinizdan dolayi artik bu sahisin seni sevmedigini düsünüyorum. Burda konu sadece basitçe "benim sevgilim bana hediye almiyor degil". Adam resmen sana saygi duymuyor, seni dinlemiyor. Seven insan, sevdigi insanin hoslandigi seyleri yapar. Böylece sana deger verdigini gösterir. En odun erkek bile sevgilisini dogum gününde yalniz birakmaz, hele hele sevgilisi bunu kaç defa vurgulamis ise.

Su yukarda yazdigin sey için çok üzüldüm. Keske bu kadar kendini alçatmasaydin. Ne demek zor ile yüzük almak? Nasil oluyorda o yüzügün lafini bile ediyor? Bence bu adamdan ayrilin, sadece laflarina bakmayin. Yaptigi seylerden sana deger vermedigi (ve mühtemelen sevmedigi) apacik ortada, üzgünüm.

Katiliyorum! Cok dogru diyorsunuz...

Konu sahibi,
Ben de bu tip seylere onem vermeyen biriyim...
Fakat ilk defa bu yil sevgiliyle dogumgunumde sizin gibi tartistim.
Cunku hicbir beklentim yokken umitlendirip sonra hastayim bahanesiyle gelmemisti.suslenip tum gun onu bekledim, bu durum o kadar agirima gitmisti ki...
O an anladim ki "fazla" anlayisli olunca suyunu cikariyorlar...

Oncelikle tavsiyem mutlulugunuzu mumkun oldugunca baskalarina baglamamaya calisin ve beklentilerinizi azaltin.
Sonra nisanlinizla saglam bir konusma yapmaniz gerek.
Sorunun dogumgununde proje cikmasindan ziyade surekli bu tip bahanelerin arkasina siginmasi oldugunu ve artik guveninizi sarsmaya basladigni ona anlatin.
Bu sefer gercekten elinde olmayan nedenlerle sorun cikmis olabilir fakat surekli benzer seyler yasadigniz icin tahammulunuz azaldiysa bunu onunla acikca paylasin.

Eger sapkasini onune alip dusunmek yerine hala uzatiyorsa... uzgunum ben de arkadaslar gibi dusunuyorum.
Bu kisi ne degisir, ne de o sevdigini soylese bile onun israr ettigi bu sevme bicimi sizi tatmin eder...

Son düzenleme:

İşaretlediğim kısım çok ciddi bir sorun. Sözlerine inanmıyorsanız, arada güven problemi var demektir. Güvenmediğiniz biri ile evlenmek ne bileyim...

Canim benim de nisanlim oyle hediyeler falan almayi sevmez ozel gunleri de oyle bi yemege gider kutlariz hediye alma olaylarimiz yok. Bugun doğum gunu mesela guzel bi kavanoza cikolata seker doldurdum bide mektup yazdım onu vericem mesela onemli olan hediyenin büyüklüğü degil nisanlin bence ufak bir not yazip bir gul bile alsa seni mutlu eder ama erkekler biraz boyle iste. Benim nisanlim da yıldönümünde tektas aldi sonra yilbasinda kendine telefon alirken yaninda benimki uygun fiyata geliyordu bana da aldi parfum aldi bi kezde iki bucuk sene boyunca 3 kez hediye aldi ama benim aldiklarimi sayamam bile biz halimizden boyle memnunuz şimdilerde evimiz veya benim ceyizim icin bisiler alip bana getiriyor gecen gun iki tane nevresim takimi almis cok hosuma gitti mesela:))

içinden gelipte şimdi yapmıyorsa sonra hiç yapmazlar. Evlendikten sonra hepten salıyorlar zaten.
Benim Sözlüm doğum günümü kutlamayı bile unutmuştu ne kadar agrıma gitmişti, yıllarca görüşmediğim eski okul arkadaşlarım bile hatırlamıştı. Aynı senin anlattığın gb hiç bir hediye bi mutlu edeyim çabası yoktu. Neticesinde diğer sorunlarda eklenince ayrıldım. Böyle daha iyiyim en azından mutlu etmeyi bilmeyen birini düşünmüyorum.
Bence ciddi ciddi bi konuş nişanlınla.

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

hediyeyle paranın ne alakası var
bugüne kadar sevgilime 20 tlyi aşan hediye almadım özel günlerde ben
Ellerimle yaptım ne yapacaksam.
bunca yıldır ayrı ayrı sevgililerimden bissürü hediye aldım ama kazağa-eteğe hiç sevinmedim.Boş hediyeler bana göre.Ama benim için kitap çeviren-resim çizen sevgilimin hediyesini dünyalara değişmem.
yani para falan,bahane bunlar.
Bence arkadaşların dediği gibi süpriz yapmayacak.Çünkü seni daha önce de hayal kırıklığına uğratmış.
duygularını önemsemeyen bir erkeği koca diye koluna takma bence
yol daha yakınken senin sevgini hakedecek birini bul...
yoksa meşe ağacını yontmaya çalışmakla geçecek bütün ömrün...

Simdiden boyleyseeeeeee....oooooo.....isin var senin onunla.... Evlenince hic almaz...kibarlik baska sey.. ince ruhlu biri olsa napar eder seni mutlu ederdi arada bi surprise falan...

haklıymışsınız gerçekten geliyomuş.
tanıdığımı zannetmişim demek ki gelmez diyodum o kadar ciddi konuşmuştu ki aaz önce kaynanam aradı heyecanlı mısın dedi niye ki dedim eee nişanlın geliyo dedi ben şok oldum meğer süpriz yapacakmıış anlamayayım diyede üzülüp ağladığımı bile bile susmuş üstelik başka bi süprizi daha varmış annemin söylediğine göree ayy çok heyecanlıyıım

Kıız Allah seni
Adam'ı ne biçim gömdük burada meğerse süpriz yapacakmış
Hadi bakalım için rahat etsin artık
Mutlu yıllar bu arada

bu kadar memnun değildin de neden nişanlandın? yada neden devam ediyorsun? belki gerçekten parası yok projeyle ilgilenmesi gerekiyor. ama sana büyük bir sürpriz geliyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…