sürekli bahaneleri var nişanlımın

dediklerinize bakılırsa sürpriz falan yapmayacak.
zaten bu kadar üzüp kırdıktan sonra sürpriz yapsa bile bi anlamı olur mu?
zorla yaptırıyosan evlendikten sonra da aynen böyle devam eder malesef.
evlenince değişicem sana en güzellerini yapıcam falan bunları geçsin o, artık yemiyoruz erkeklerin bu laflarını.
şimdi nasıl davranıyosa evlenince biraz daha rehavete kapılmış olarak devam edecek davranışları haberin olsun...

işe daha girmedi adam buna bi proje verdi evde onu yapacak 10 gün içinde eğer begenirse patron ole işe alacak kendisini yani gelip burdada çalışabilir.
bu bahane değil bence.

bilmiyorum
sen daha tanıdıgın icin bilirsin ..

zaten ben mutluluğumu buna bağlamıyoum bana sürekli söz verip heveslendirip sonra bunların hiç birini yapmaması zoruma gidiyor.
bana kendimi değersiz hissettiriyor.
önce hediye almadım dedi bugünde arayıp gelemiycem dedi taviz verdikçe tepeme çıkıyo bende kendimi çok kötü hissediyorum.

zor boyle ılıskı..
hep hayatımız baskalarını kıskanmak ımrenmeklemı geccek
aynısı bendede var tam bı odun ama ısıne boyle gelıyo bunların ne de olsa para harcasamda benle harcamasamda

tatlım hep böleyse bi sorun var demektir ilişkinizde belki de iş koliktir belki güzel bir işinin olmasını her şeyden çok istiyordur belki de ilişkiden sıkılmıştır sürekli tartışma yaşıyorsanız hele ki

ben inanmam evlenınce herseyın ıyısını yaparım yok guzel gunlerımız olcak diyenlerine...sonuçta nişanlılık dönemi bunların yasanması içindir biribirinizi tanımanız içindir...bunların hepsi boş laf şimdi yapmayan evlenınce hiç yapmaz..bu romantıklık düşünceli insan olması sonradan kazanılmazkı.. o düşüncede olan insan her şartta yapar herşey para degılkı farklı seylerle seni mutlu edebilir..

ama sen bunu sürekli söylüyorsun o da yapacağım diyor ama o anki şartlarıyla yapamıyor benim eşimde çok kapsamlı bi evlilik teklifi hayali vardı hep düşünüyordu bunu ama buna şartlarımız el vermedi o an ki aniden oldu herşey ve maddi sıkışıklık yaşadı ve çok farklı oldu ama bunu hiç üzüntü kaynağı etmedim ki sonuçta evlilik teklifi her kız için önemli anlardan biri. sen hediye konusunu dile getirme bakalım o zaman neler olcak

nişanlınız düpedüz oyalıyor gibi geldi bana eğer ki size doğum gününde sana bir sürprizim var ve yanında olacağım demeseydi sizde hediye gibi bir beklenti içine girmezdiniz ... onca zaman demiş demiş şimdi de param yok bişey alamam ! çocuk mu bu ? paras yoksa ailesinden alabilir pekala... sonra da gelemiycem o gün yok bilmem ne kusura bakkmayın ama palavra gibi geldi bana

aklıma ilk gelen siz sürekli hediye den sürprizden bahsetmeyin diye sana sürpriz yapıcam diye bi yalan atmış ortaya sırf sizi bu konuda susturmak için , şimdi zamanı yaklaşınca da param yok vs diyor yaptığı çok ayıp gerçekten ne yaparsınız bilemem ama hiç hoş değil baya da cimri sanırım tektaşı aldıktan sonra surat yapmalar falan da ne demek oluyor yahu bu ne

Son düzenleyen: Moderatör:
paraya değer veriyor mu pinti mi biraz

hayır cimri değildir benimleyken istediğim şeyleri alır sadece süpriz yapmaz ve eğer altın vs bişi aldıysa konuşur surat eder onun dışında hesap öder vs hhiç para lafnı yapmadı şimdiye kadar.

hayır cimri değildir benimleyken istediğim şeyleri alır sadece süpriz yapmaz ve eğer altın vs bişi aldıysa konuşur surat eder onun dışında hesap öder vs hhiç para lafnı yapmadı şimdiye kadar.

bu işaretlediğim kısım çok saçma değil mi :44:

hani pintiyse sürpriz yapmak ona para tuzağı gibi gelebilir sen fazla mı dırdır yapıyosun acaba haklısındır haksızsındır hani ikinizde tnımıyorumda acaba sen fazla konuşunca bezdimi çnkü bunu ben istemesemde yapıyorum erkek arkadaşıma:26:

kafasına gecirseydin tek taşını...
ben kendime alırım. sende gez nişanlım var diye deseydin...
adama bak yaaaa....
parasızlık degil... bu kıza ne almazsam o kardır bana düşüncesinde...
calışmıyor ama projeler peşindede koşturuyor... az bi projesinide boşversinde senin yanına gelsin. hediye gibi olur sana

bu adamdan hayır gelmez

dışardan bir göz olarak şunu söyleyebilkirim ki
seni resmen kandırıyor

Aynı benim odun yaa valla hepsi aynı bunların.
2 yıldır sadece 3 defa çiçek aldı.
Bende sürekli başının etini yiyorum millet neler yapıyor diye! Oda her şey "tam" olsun istiyormuş falan filan bahane yani bildiğin.
Artık bir şey yapacağı zaman hevesini kursağında bırakıyorum surat yapıyorum. Gene de yapmaya calışıyor.(!)
Bazı erkekler böyle onlara detay zor geliyor.
Doğum günün belli bir tarih para biriktirseymiş o zaman:26::26:
Erkeğim diye gezerler orta da birde ayy gıcık oldum hiç ilgilenme.
Bir de patlıcaksın çiçek bile yollamadım diye" diyor. E be adam yollayıver o zaman!

masraf yaptırmayınca iyi olmuyorsun malesef aksine böyle tipler oh enayi buldum sömüreyim sonra da oh ucuza geldi gözüyle bakıyor. karakterinden emin değilsen ucuza kaçma hiç bişeyde. gerçi doğumgününde de yanına gelmezse bidaha düşün bu işi sen. aynı benim durum çünkü.

tektaş aldı evlenme teklifi etti doğumgünme hediye almadı, tektaş aldm ya dedi. en önemli günlerimde hiç yanımda olmadı. ailesinden birinin bişeyi olunca koştu ama. böylesi insanın ömründen ömür götürüyor. kolay gelsin..

Param yok demesi bahane bence.1-2 ay önce para biriktirmeye başlasa eminim sizi mutlu edecek bir hediye alabilirdi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…