bazı insanlar böyle şeylere pek önem vermezler, açıkçası ben de hediye vb şeylerin çok da önemli olduğunu düşünmüyorum...ama sizin asıl taktığınız şey sürekli sizi bir şeyler için heveslendirip sonra yapmamasıymış, adamın huyu bu demekki, sonradan düzeleceğini sanmıyorum.
Katiliyorum! Cok dogru diyorsunuz...
Konu sahibi,
Ben de bu tip seylere onem vermeyen biriyim...
Fakat ilk defa bu yil sevgiliyle dogumgunumde sizin gibi tartistim.
Cunku hicbir beklentim yokken umitlendirip sonra hastayim bahanesiyle gelmemisti.suslenip tum gun onu bekledim, bu durum o kadar agirima gitmisti ki...
O an anladim ki "fazla" anlayisli olunca suyunu cikariyorlar...
Oncelikle tavsiyem mutlulugunuzu mumkun oldugunca baskalarina baglamamaya calisin ve beklentilerinizi azaltin.
Sonra nisanlinizla saglam bir konusma yapmaniz gerek.
Sorunun dogumgununde proje cikmasindan ziyade surekli bu tip bahanelerin arkasina siginmasi oldugunu ve artik guveninizi sarsmaya basladigni ona anlatin.
Bu sefer gercekten elinde olmayan nedenlerle sorun cikmis olabilir fakat surekli benzer seyler yasadigniz icin tahammulunuz azaldiysa bunu onunla acikca paylasin.
Eger sapkasini onune alip dusunmek yerine hala uzatiyorsa... uzgunum ben de arkadaslar gibi dusunuyorum.
Bu kisi ne degisir, ne de o sevdigini soylese bile onun israr ettigi bu sevme bicimi sizi tatmin eder...