Sürekli bahseden iş arkadaşlarım

she86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2022
2.862
1.671
83
38
Kızlar selam ocaktan beri bir şirkette çalışıyorum . Yönetici ile sıkıntılar olmuştu baya. Çıkmak istemiştim işten ama yöneticim benimle konuşunca kaldım . Şimdi onlar beni çıkarıyorlar yani ilanı gördüm söylenen pek bir şey yok bana .. bu da ayrı rahatsız etti ben onları mağdur etmemiştim yerime eleman bulana kdr onlar bana söylemiyorlar bile neyse söylerim zamanı gelince neyse ; aslında söylemek istediğim şu burada ki iş arkadaşlarım iyi severim hepsini yardımseverler konuşkan sıcak vs yanımda çalıştığım abla da öyle . Ama gelin görün ki sürekli benden önce ki kızdan bahsediyolar her konuşmada konu hep ona geliyor bi şekilde öyle iyi böyle iyi çok özledim şuan ne yapıyor işi iyi eşi iyi bende öyle dinliyorum sadece. Konu muhabbetten nasıl kıza geliyor anlamıyorum bazen . Sormadım kıskançlık anlaşılır diye rahatsızım oluyorum aslında evet kıskançlık olarak değilde ne anlatılmaya çalışılıyor anlamıyorum. Yada nasıl söylenir bilmiyorum 🤷‍♀️ sürekli o kızın adı onunla şunu yapardık bunu yapardık bende sürekli aaa ne güzel fln bizde yapalım diyorum inş diyorlar fln yani pek anlamıyorum aslında amaç ne ? Pek bi dert değil sadece anlam veremediğim için merak ediyorum..

Uzun süre o kızla çalışmışlarsa
Özlemiştir
Arada ister istemez bir bağ oluyor.
Gereksiz bir kompleks yapmışsınız
Bana saçma geldi
Çalışmaları 7 ay çalışmış kız yani doğrudur sürekli her 2 kelimeden biri o olunca . İşle alakalı bir şey soruyorum o böyle yapardı o böyle çay içerdi fln belki ben kompleks yaptım doğrudur

Öküz altinda buzagi aramayin yahu bahsetseler nolur 🙄
Bir şey olmaz ama her saniye olunca düşündürdü açıkçası o böyle çay içerdi böyle yapardı bir şey soruyorum o böyle yapardı şunu yapalım mı diyorum o her 2 kelimeden biri olunca şaşırıyorumaçıkçası

Çalışmaları 7 ay çalışmış kız yani doğrudur sürekli her 2 kelimeden biri o olunca . İşle alakalı bir şey soruyorum o böyle yapardı o böyle çay içerdi fln belki ben kompleks yaptım doğrudur
Abartmışlar onlar da
Ben 5-6 sene çalıştılar diye düşündüm soruya bakınca
Bence boşverin işe odaklanın
İş hayatında kimse kimsenin dostu değildir

Olabilir. Onunla enerjileri tutmuş yada eskiden beri tanıyorlar birlikte vakit geçirmişlerdir. İş yerimde benden önce aynı pozisyonda çalışan arkadaşlarını çok sevdikleri için, iş arkadaşlarımla birlikte yıllarca oturduk hiç de kötü hissetmedim.

Olabilir. Onunla enerjileri tutmuş yada eskiden beri tanıyorlar birlikte vakit geçirmişlerdir. İş yerimde benden önce aynı pozisyonda çalışan arkadaşlarını çok sevdikleri için, iş arkadaşlarımla birlikte yıllarca oturduk hiç de kötü hissetmedim.
Topu topu 7 ay çalışmışlar . Bildiğin aşk bütün şirkettekiler hepsi kıza aşık olmuş ayrılmışlar gibi 😂 bir şey sormama gelmiyor sürekli ondan bahsediliyor . Çayı tek şekerli kahveyi şekersiz içiyormuş her yarım saatte WC’ye gidiyormuş 😂 ayrıntıları ile biliyorum

Valla ben anladım sizi. Hiç de diğer arkadaşların dediği gibi masumca şeyler olmuyor bu tepkiler. Dost acı söylermiş. Büyük ihtimal önceki kadın çok güzel bir kadınmış. Dünyanın en esprili uyumlu insanı olsa bu kadar bahsedilmezdi.hele de erkekler bahsediyorsa geçmiş olsun.kabullenmekten başka şans yok.buradaki arkadaşlar da basbaya biliyor neyin ne olduğunu da morallerini bozmamak için masum bakmaya çalışıyorlar.yapacak birşey yok.aynı zamanda çalışmak zorunda kalmadığın için dua edeceksin.insanın gerçekten psikolojisi altüst oluyor.ben de yaşamıştım bu durumu.arkadaşların başında olmayınca bilmiyorlar. Özgüvenlerine toz kondurmazlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla bem anladım sizi. Hiç de diğer arkadaşların dediği gibi masumca şeyler olmuyor bu tepkiler. Dost acı söylermiş. Büyük ihtimal önceki kadın çok güzel bir kadınmış. Dünyanın en esprili uyumlu insanı olsa bu kadar bahsedilmezdi.hele de erkekler bahsediyorsa geçmiş olsun.kabullenmekten başka şans yok.buraxaki arkadaşlar da basbaya biliyor neyin ne olduğunu da morallerini bizmamak için masum bakmaya çalışıyorlar.
Sen de eviriyon çeviriyon çaktırmadan gonuyu güzelliğe getiriyon🤣

Sen de napıyon ediyon gonuyu güzelliğe getiriyon🤣
Çok güzel kadın dedin mi akan sular durur bu hayatta.kimse kimseye de kolay kolay kafayı takmaz. Kimler gelip kimler geçer.tek o güzel kadın hatırlanır. Neden gerçekleri kabul edecek gücünüz yok.basbaya doğru söylüyorum.hayran olmuşlar kıza.bu normal.bir bahsetme değil.arkadaşın dediği gibi koca ofisi kendine aşık etmiş.benim tecrübeler yalan onunki de mi yalan.

Çok güzel kadın dedin mi akan sular durur bu hayatta.kimse kimseye de kolay kolay kafayı takmaz. Kimler gelip kimler geçer.tek o güzel kadın hatırlanır. Neden gerçekleei kabul edecek gücünüz yok.basbaya doğru söylüyorum.hayran opmuşlar kıza.bu normal.bir bahsetme değil.arkadaşın dediği gibi koca ofisi kendine aşık etmiş.benim tecrübeler yalan onunki de mi yalan.
Hiç kimseyi güzel olduğu için extra sevmedim, hiç kimseyi güzel diye hatırlamıyorum, gerçekten sizin durum değişik. Ayrıca konu sahibi diğer arkadaşın güzelliğinden bahsetmemiş. Dur bi bahsetsin , belki ortak paydada buluşursunuz, ne diyim

Çok güzel kadın dedin mi akan sular durur bu hayatta.kimse kimseye de kolay kolay kafayı takmaz. Kimler gelip kimler geçer.tek o güzel kadın hatırlanır. Neden gerçekleri kabul edecek gücünüz yok.basbaya doğru söylüyorum.hayran olmuşlar kıza.bu normal.bir bahsetme değil.arkadaşın dediği gibi koca ofisi kendine aşık etmiş.benim tecrübeler yalan onunki de mi yalan.
Ağzım açık okuyorum sizi her seferinde.

Hiç kimseyi güzel olduğu için extra sevmedim, hiç kimseyi güzel diye hatırlamıyorum, gerçekten sizin durum değişik. Ayrıca konu sahibi diğer arkadaşın güzelliğinden bahsetmemiş. Dur bi bahsetsin , belki ortak paydada buluşursunuz, ne diyim
Kimse açık açık kimse için ne afet hatundu demez ki. Arkadaşın durumu bilmem ama bizim durumda kadın 2 ay çalıştı.10, 15 senelik abileri, kadınları tanımayanlar, "Yeşim, Yeşim" diye ortalıkta dolanmaya başladılar. Adını bilmeyenler bile hani orada sarı saçlı, çok güzel bir kadın vardı ya kimdi o diye soruyorlardı kaç ay sonra bile. Gerçi bir daha da o kadın kadar güzelinin geleceğini düşünmüyorum.koca hastanenin işini bir telefonla hallediyordu kadın.işi düşen onu arardı.Psikolojimin bozulmasında haklı olduğumu düşünüyorum.taş olsa çatlardı.çeken bilir.bir kadın olarak buna maruz kaldığınızı düşünün 5 senede senin ismini, yüzünü hatırlamayan adamlar iki günde "Yeşim" fanı olmuştu.nereden bu kadın hayatıma girdi lanet ediyorum.

Ağzım açık okuyorum sizi her seferinde.
Canlısını görme imkanın olsaydı keşke.görme alanına giren herkes bakakalıyor, hatta geçip gittikten sonra bile millet o neydi öyle diye birbirlerine falan bakıyor 5 dakika.geçen yine denk geldim.sanki insanüstü bir canlı gibi.

Canlısını görme imkanın olsaydı keşke.görme alanına giren herkes bakakalıyor, hatta geçip gittikten sonra bile millet o neydi öyle diye birbirlerine falan bakıyor 5 dakika.geçen yine denk geldim.sanki insanüstü bir canlı gibi.
Romanlarda anlatılsa ben de sizin gibi hadi len ordan derdim.ama gerçeğini yaşıyorum.buradaki 100 kadının 100 ünün de dediğin kadar varmış diyeceğini düşünüyorum.çelik gibi sinirleri olan ilaki çıkar ama kaç tane.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X