- 1 Nisan 2022
- 2.862
- 1.671
- 83
- 38
Kızlar selam ocaktan beri bir şirkette çalışıyorum . Yönetici ile sıkıntılar olmuştu baya. Çıkmak istemiştim işten ama yöneticim benimle konuşunca kaldım . Şimdi onlar beni çıkarıyorlar yani ilanı gördüm söylenen pek bir şey yok bana .. bu da ayrı rahatsız etti ben onları mağdur etmemiştim yerime eleman bulana kdr onlar bana söylemiyorlar bile neyse söylerim zamanı gelince neyse ; aslında söylemek istediğim şu burada ki iş arkadaşlarım iyi severim hepsini yardımseverler konuşkan sıcak vs yanımda çalıştığım abla da öyle . Ama gelin görün ki sürekli benden önce ki kızdan bahsediyolar her konuşmada konu hep ona geliyor bi şekilde öyle iyi böyle iyi çok özledim şuan ne yapıyor işi iyi eşi iyi bende öyle dinliyorum sadece. Konu muhabbetten nasıl kıza geliyor anlamıyorum bazen . Sormadım kıskançlık anlaşılır diye rahatsızım oluyorum aslında evet kıskançlık olarak değilde ne anlatılmaya çalışılıyor anlamıyorum. Yada nasıl söylenir bilmiyorum
sürekli o kızın adı onunla şunu yapardık bunu yapardık bende sürekli aaa ne güzel fln bizde yapalım diyorum inş diyorlar fln yani pek anlamıyorum aslında amaç ne ? Pek bi dert değil sadece anlam veremediğim için merak ediyorum..