Surekli bana danismadan ailesini cagiriyor

Ne ney ? Okudugunu anlamıyor musun ? Boşanacaksa boşanacak boşanmayacaksa suyuna gidecek ne ney ? Sinirlenen adamı sinir edip kapı pencere kırdırıp çocukların psikolojisi bozulmuyor mu ?
Böyle adam mı çekilir be basip gitsin evden gitmiyorsa susacak çocuğu için

Siz kızınızı mahvetmekle meşgulsünüz koca merakınız da son bulmayacak. Bazı kadınlar böyledir bundan dayak yeseniz de oturursunuz. Bıraksanız başka bir pisliğe koşar evlenirsiniz. Keşke kızınızın düzgün bir babası olsaydı da o alsaydı çocukcağızı.

Bu arada neden sana sorsun istiyorsun ? Geldikleri zaman hazırlık mı istiyorlar ? Bir cay bir bisküvi yetmiyor mu yaşlı insanlara ?
Bize cok Yakin oturuyorlar ve esim sürekli olur olmadik zamanda boyle cagiriyor benim kizim kucuk erken uyuyor bunlari biliyor banyo mutfak vs isleri varken cay getir gotur yapacak oturup muhabbet edecek vaktim yoktu daha once geldiklerinde islerimi yapmaya devam ettim onun icinde kavga etti niye yanlarinda oturmamisim diye

Bunu surekli yapiyor ailesi cok yakinda oturuyor zaten daha once guzellikle de soyledim anlamiyor
Ablacım seni yakında haberlerde okumayalım gözünü seveyim suyuna git adamın biraz sus ! Boşanacaksan da susarak boşan yoksa vallahi çocuklar için ben korktum burada !

Uzun suredir problem yasamiyorduk kilo problemim oldugu icin parasini da vermeyi kabul etti onu en azindan cozmek istedim
Şiddet eğilimli bir adam uzun süredir problem yaşatmıyor ama yaşattığı da var diyorsunuz.

Siz kızınızı mahvetmekle meşgulsünüz koca merakınız da son bulmayacak. Bazı kadınlar böyledir bundan dayak yeseniz de oturursunuz. Bıraksanız başka bir pisliğe koşar evlenirsiniz. Keşke kızınızın düzgün bir babası olsaydı da o alsaydı çocukcağızı.
Kizimin duzgun bir babasi yok baslarda duzgundu de sonra sorumluluk almak zor geldi siz olsaydınız ne yapardiniz gidecek yeriniz yokken soyler misiniz benim aklima gelmeyen bisi soylersiniz fikir olur banada belki

Şiddet eğilimli bir adam uzun süredir problem yaşatmıyor ama yaşattığı da var diyorsunuz.
Evet aylar aylar once olmustu ilaclarini duzenli kullanmiyordu sonra bazi seylerden pisman oldu ilaclarini duzenli almaya basladi sakindi yani onemli birsey yasamamistik ilaclar iyi geldi diye dusundum

Kizimin duzgun bir babasi yok baslarda duzgundu de sonra sorumluluk almak zor geldi siz olsaydınız ne yapardiniz gidecek yeriniz yokken soyler misiniz benim aklima gelmeyen bisi soylersiniz fikir olur banada belki
Kiziniz okula gidiyor 2.sinif ya da 3.sinif gibi evde yalnız kalabilir böylece çalışırsınız. Böyle yaparak çocuklarına bakan çok yalnız anne var. Yeter ki cesur olun. Size 1+1 bir ev yeter

Kiziniz okula gidiyor 2.sinif ya da 3.sinif gibi evde yalnız kalabilir böylece çalışırsınız. Böyle yaparak çocuklarına bakan çok yalnız anne var. Yeter ki cesur olun. Size 1+1 bir ev yeter
Kizim o yaslarda olsa tam gun okullar var evde 2 3 saat yanliz kalabilir ev kirasi nafaka da az da olsa aliyorum o sekilde gecinirim zaten hic dusunmem ama kizim 4.5 yasinda devlet anaokuluna gidiyor ama 4 saat duruyor sadece

Kizim o yaslarda olsa tam gun okullar var evde 2 3 saat yanliz kalabilir ev kirasi nafaka da az da olsa aliyorum o sekilde gecinirim zaten hic dusunmem ama kizim 4.5 yasinda devlet anaokuluna gidiyor ama 4 saat duruyor sadece
O zaman en az 3-4 yıl sabredeceksin canım bu süreçte para biriktirmeye bak az az alıp altın yap

O zaman en az 3-4 yıl sabredeceksin canım bu süreçte para biriktirmeye bak az az alıp altın yap
Sabretmeye çalışıyorum ama cok zor elimden bisi gelmemesi caresiz olmak daha da zor maddi acidan isi iyi Allahtan para da veriyor atiyorum kenara dediginiz gibi

Babam var sadece gidebilecegim oda istemiyor kizim 4 yasinda bakacak kimsem yok calissam hem kres hem ev kirasi odeyemem sıkısmıs gibi hissediyorum sanki omrum boyle curuyecek gibi
Yaşın kaç?2 seneye çocuk okula başlayacak..sen de bu arada bi iş için araştırmalara başla..sakın bi tane daha yapayım deme..hatta çocuğa annesi baksın sen bi işe başla..para kazanmaya başlarsan sana böyle davranamaz belki..

Yaşın kaç?2 seneye çocuk okula başlayacak..sen de bu arada bi iş için araştırmalara başla..sakın bi tane daha yapayım deme..hatta çocuğa annesi baksın sen bi işe başla..para kazanmaya başlarsan sana böyle davranamaz belki..
Aaaaa bi de adamın kızına bakıyormuşsun..seni el üstünde tutacaklarına terbiyesizlik ediyorlar..babanla aran iyiyse toplan babana git,görsünler günlerini

her yazdığınıza ayrı üzüldüm elimden de sadece dua etmek geldi içimden, inşallah kızınızla kendinize cok güzel bir hayat kurabilirsiniz.

Maalesef evdeki çocuklar icin rest cekebilicek asamaya gelene kadar adamın suyuna gidin diyorum ben.
Yarım günlük işler bakın, elinize geçen ufak paralarla bankadan altın gümüş vb fonlar alınki para tlde değer kaybetmesin zaten az biriktirebiliyormussunuz.
Ve o adamın düzeleceğine olan inancınızı kırın artık, ilk karısıda bu yuzden boşanmıştır.
cocugunuz büyüdügünde kendinize bir hayat kurmanız şart. Lütfen cocugunuzu düşünerek hareket edin.
O güne kadar idare etmek zorundasınız gidicek yeriniz yokmuş çünkü.
Şans sizinle olsun.🙏

Yasim 36 kizim 4.5 yasinda daha 2 senesi var normsl okul icin is bulurum daha once calismisligim var market sektörü falan zor olmaz ama cocuk eski esimden annesi bakmaz o yuzden

Gelsin ama hoşgeldin diyip işinize bakın banyo vs

Aaaaa bi de adamın kızına bakıyormuşsun..seni el üstünde tutacaklarına terbiyesizlik ediyorlar..babanla aran iyiyse toplan babana git,görsünler günlerini
Babamla aram iyi degil yani benim yuzumden degil aslinda kendisi evlenmek istedi yada bahane yapti bilmiyorum onunla kaliyorduk evden gitmemizi istedi bakin basinizin caresine dedi kizim kucuk oldugu icin elim kolum bagli biraz buyuk olsa hersey daha kolay olucak yada hayirsiz babasi yardimci olsa

her yazdığınıza ayrı üzüldüm elimden de sadece dua etmek geldi içimden, inşallah kızınızla kendinize cok güzel bir hayat kurabilirsiniz.

Maalesef evdeki çocuklar icin rest cekebilicek asamaya gelene kadar adamın suyuna gidin diyorum ben.
Yarım günlük işler bakın, elinize geçen ufak paralarla bankadan altın gümüş vb fonlar alınki para tlde değer kaybetmesin zaten az biriktirebiliyormussunuz.
Ve o adamın düzeleceğine olan inancınızı kırın artık, ilk karısıda bu yuzden boşanmıştır.
cocugunuz büyüdügünde kendinize bir hayat kurmanız şart. Lütfen cocugunuzu düşünerek hareket edin.
O güne kadar idare etmek zorundasınız gidicek yeriniz yokmuş çünkü.
Şans sizinle olsun.🙏
Cok tesekkur ederim guzel yorumlariniz icin carem yok rest cekemiyorum huyuna gitme isi de bazen oyle seyler oluyor ki iste yapamiyorum caresiz olmak cok zor

Annem işe girip 2 çocuğuyla sıfırdan 38 yaşından sonra hayata başladı. Ne diyebilirim ki başka? Annem ablamla beni evlendirdikten sonra 2. Evliliğini yaptı ki ben 30 yaşındaydım evlendiğimde düşünün yani.

Back
X