surekli bizdeler

beans

...
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2012
1.165
1.749
333
Bolu
Arkadaşlar Abim var 9 aylık evli kendisi esiyle evlendiklerinden beri sürekli bizdeler.Ayri evleri de var ama her aksam kesintisiz yemege bize gelirler.Gelinimiz yemek yapmayi doğru düzgün bilmez ama bilmediği halde öğrenmek için heveste etmez.Beni hic yadirgamayin ama hazir yemek iyisine geliyor diye düşünüyorum.

Yeni evli insan niye sürekli sürekli kaynanasina gelir.Senin hic mi evinde isin olmaz.Yeni evlisin evinin bi tadini cikar başbaşa kal yani bu durum çok garibime gidiyor.
Kendi evlerinde kaldiklari sure en fazla 15 gündür.Eskiden yatmaya nadir de olsa evlerine giderlerdi.Simdi o da yok.Yazik annem sürekli ne yemek yapsam derdinde 3 kisi olsak bi kizartmayla bile aksam yemeği geciştirilebilir ama maalesef kesinlikle yediklerinde,ictiklerinde değilim ama yeni evli insanlarin sürekli bizde olmasini da garipsiyorum.Daha çok başbaşa kalma zamanları değil mi?

Annen mi davet ediyor acaba diye düşündüm ama siz de kalmaları ilginç geldi.

Ekmek elden su gölden tabi.
Bence de tuhaf yani.
Baban abine dese oğlum azcık evinizde durun diye babası sonuçta uyarması gerekli.

En sevmediğim model.

Abin mi istiyor acaba? Hani burda çok konu okuyoruz , eşim sürekli ailesine gitmek istiyor , yeni evliyim daha evliliğimi yaşayamadım diye konu açan gelinler ...

Olmaz öyle . Herkesin evi çatısı kendine .

Çoğu kişi kayınvalidesinden şikayet ediyor "sürekli gitmemizi istiyor, biz daha yeni evliyizz" diye...

Sizin gelin değişik versiyon..
İlginçç...
Tamam hazır yemek iyi hoş da,yeni evlisin git evinde makarna ye ama kayınvalideye her akşam gelme yanii

e tabi ki kendini yormuyo nasil olsa yapan var. bi kac aksam gecistirin. hatta sadece makarnayla gecistirin. bi aksam peynirli bi aksam domatesli makarna. yanina kizartma. basit basit seyler azar azar gecistirin doymasinlar.

Bende de var böyle bi görümce.
Evlendiklerinden beri kayınvalidemdeler.
Doğurdu çocuğuna da baktırdı 3 yaşına getirdi.
Kendi evleri de olduğu halde yıllardır kvde kalıyolar.
E kendilerine bulmuşlar bi enayi ne diye eve gidip yemek yapıp temizlik yapsın ki.
Yapan var nası olsa.
Annen yeter demedikten sonra sen ne desen boş.

[Sarılırlarigieee, post: 47567116, member: 175823"]Ekmek elden su gölden tabi.
Bence de tuhaf yani.
Baban abine dese oğlum azcık evinizde durun diye babası sonuçta uyarması gerekli.
[/QUOTE]

Darılırlar bi daha gelmezler diye korkuyorlar.

Bencede kahvetelvesinin dedigi mantikli yapmamak kolayina geliyorsa yavS yavas ondan birseyler isteyin yapmaktan erinen biriyse size yapmaktansa kendisibe yapmayi tercih eder ve yapmaz

Hem kimse kimseyede kirilmamis olur

Sahiden de her gece misafir agirlar gibi yemek yapmakta yuk gelir insana

Calistigi zaman hadi tamam da o da her aksam olmaz su an calismadigi halde süreklii bizdeler.Babam diyor napiyim kovuyim mi evladim darilirlar gelme denmez.Ev iişlerine yardimi da en fazla bulasiktir.

çok garip ya. insanlar burada eşimin ailesine gitmek istemiyorum diye konu açıp duruyorlar. sizin gelin de ilginçmiş. yapacak bir şey yok gibi görünüyor. işine geliyor demekki. acaba abiniz falan mı ısrar ediyor?

Olabilir sanirim yaptigi yemekleri begenmiyor.

Ne kadar da kayınvalide sever bir gelin.
Hazır yemek hoşuna gidiyordur,yemek yapmayı öğrenince ayda bir kere bile gelmez

Abiniz eşini zorluyor olabilir mi?
Abinizle siz ya da anneniz konuşsa?
"Biz darılmayız, siz ne zaman isterseniz gelin, hatta böyle her gün gelmeyin,karını da sakın zorlama, dur bakalım bir evine alışsın" filan deseniz... Nolacak sanki.. Kimsenin zararına olacak birşey değil.

Ben olsam alınmam.
İlk evlendiğimde anneme yakın oturuyordum. "sakın her gün gelmeye kalkma, istemem öyle şey" demişti hiç unutmam... Asla da bozulmadım.

Annenizden yüz bulmasalar gelmezler emin olun.
Anneniz şikayetçiymiş gibi görünse de içten içe hoşuna gidiyor bile olabilir.
Siz hiç karışmayın bence, haklısınız ama arada kalan siz olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…