belki anneniz falan yemek yaparken çağırıp öğretebilir. ya da geldiğinde biraz anlatsın yemek yapmayı. belki bir şekilde öğrenir ya da sıkılır da gelmez.
Sözde hherşeyi yapabiliyor ama icraat yok.Annem cagirir bazen gel kizim beraber yapalim diye onlar da basit şeyler insanda heves olmasi lazim öğrenmek için bunda o da yok
siz kendi kendinizi davet ettirseniz biraz? size yemeğe gelmek istiyoruz falan diye? anlasın biraz zorluğunu. biraz da siz onlara gidin madem.
Abin mi kizi mecbur birakiyo acaba? Surekli ailesine gitmek isteyen erkek durumu mu?Arkadaşlar Abim var 9 aylık evli kendisi esiyle evlendiklerinden beri sürekli bizdeler.Ayri evleri de var ama her aksam kesintisiz yemege bize gelirler.Gelinimiz yemek yapmayi doğru düzgün bilmez ama bilmediği halde öğrenmek için heveste etmez.Beni hic yadirgamayin ama hazir yemek iyisine geliyor diye düşünüyorum.
Yeni evli insan niye sürekli sürekli kaynanasina gelir.Senin hic mi evinde isin olmaz.Yeni evlisin evinin bi tadini cikar başbaşa kal yani bu durum çok garibime gidiyor.
Kendi evlerinde kaldiklari sure en fazla 15 gündür.Eskiden yatmaya nadir de olsa evlerine giderlerdi.Simdi o da yok.Yazik annem sürekli ne yemek yapsam derdinde 3 kisi olsak bi kizartmayla bile aksam yemeği geciştirilebilir ama maalesef kesinlikle yediklerinde,ictiklerinde değilim ama yeni evli insanlarin sürekli bizde olmasini da garipsiyorum.Daha çok başbaşa kalma zamanları değil mi?
Bende bunu önerecektim. Ama öyle yapsalar muhtemelen yemek yapamadigi icin gene kayinvalidesinin gelmesini bekler ve yemekleri ona yaptirir ya bilmedigi icin.
Bilmiyorum olabilir.Abin mi kizi mecbur birakiyo acaba? Surekli ailesine gitmek isteyen erkek durumu mu?
Yok durumlari kotu değil kizlar babam bize alisveris yapti mi onlara da yapar.Kendi aramizda boşuna ayri ev acip masraf yaptik diye konuşuyoruz.
Ayri tatile gitmelerini teklif ettik onu da kabul etmediler tatile de bizle geldiler. Dusunun yani durumu
söylediğine göre yapabiliyormuş ya. yap da görelim desinler bari.
Evet sanirim bize tapiyor.yengeniz tam bir çılgın olmalıabiniz baskı yapmıyorsa, kendi isteğiyse size bayılıyor demekki.
Bi kere davet ettiler yemeğe kizlar onda da basit yemekler yapti.Bi pilav yaptirmaya kalksin annem anne sen daha güzel yapiyorsun deyip siyrilmaya calisiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?