surekli bizdeler

belki anneniz falan yemek yaparken çağırıp öğretebilir. ya da geldiğinde biraz anlatsın yemek yapmayı. belki bir şekilde öğrenir ya da sıkılır da gelmez.

Sözde hherşeyi yapabiliyor ama icraat yok.Annem cagirir bazen gel kizim beraber yapalim diye onlar da basit şeyler insanda heves olmasi lazim öğrenmek için bunda o da yok

Çok tuhaf ya,ben her gün kv gitsem sinirden çıldırırım kaldı ki bir de yatıya kalmak nedir ?
Acaba paraları falan mı yok masrafları mı kısmak istiyorlar hani çok abarttım ama aklıma bir tek bu geldi.
Her gün kv yemek yiyip yatan ve bundan şikayetçi olmayan gelin görmedim.
Bari beraber yaşayın da adı belli olsun.

Sözde hherşeyi yapabiliyor ama icraat yok.Annem cagirir bazen gel kizim beraber yapalim diye onlar da basit şeyler insanda heves olmasi lazim öğrenmek için bunda o da yok

siz kendi kendinizi davet ettirseniz biraz? size yemeğe gelmek istiyoruz falan diye? anlasın biraz zorluğunu. biraz da siz onlara gidin madem.

siz kendi kendinizi davet ettirseniz biraz? size yemeğe gelmek istiyoruz falan diye? anlasın biraz zorluğunu. biraz da siz onlara gidin madem.

Bende bunu önerecektim. Ama öyle yapsalar muhtemelen yemek yapamadigi icin gene kayinvalidesinin gelmesini bekler ve yemekleri ona yaptirir ya bilmedigi icin.

Abin mi kizi mecbur birakiyo acaba? Surekli ailesine gitmek isteyen erkek durumu mu?

Yok durumlari kotu değil kizlar babam bize alisveris yapti mi onlara da yapar.Kendi aramizda boşuna ayri ev acip masraf yaptik diye konuşuyoruz.
Ayri tatile gitmelerini teklif ettik onu da kabul etmediler tatile de bizle geldiler. Dusunun yani durumu

Ay bunu da gördük.
Tenezzül edip gelmeyen vs kavgası olurdu.
Ya da gitmeyen kv.
Evine gitmeyen gelin de ilk defa okudum ,

Valla yapılacak bir şey yok. Gelme denmez.

Zamanla toparlarlar artık

Ay ben hiç sevmem öyle mıç mıç. Kocamla evimde olmak isterdim ben olsam.

yengeniz tam bir çılgın olmalı abiniz baskı yapmıyorsa, kendi isteğiyse size bayılıyor demekki.

Bi kere davet ettiler yemeğe kizlar onda da basit yemekler yapti.Bi pilav yaptirmaya kalksin annem anne sen daha güzel yapiyorsun deyip siyrilmaya calisiyor.

Böylesi de var demek ki her türlüsü zor iş ya sorunsuz olan cok nadir sanırım

Bi kere davet ettiler yemeğe kizlar onda da basit yemekler yapti.Bi pilav yaptirmaya kalksin annem anne sen daha güzel yapiyorsun deyip siyrilmaya calisiyor.

annen de sıyrılmasına izin vermesin. yok kızım sen yap böyle böyle sen de benim gibi yapmaya başlarsın. senin de eline yakışıyor falan desin. iyi yere dükkan açmış vallahi sizin gelin

Ayyy düşünemiyorum kendimi hergün orada

Ne Şam'ın şekeri ne arabın yüzü demişler.

Ama abin zorluyorsa o kızcağıza üzüldüm. Kayınvalide dünya iyisi de olsa istemeeeem

Ayni erkek kardesimle karisi. Yalniz ben anneme kizardim. Hem geliyorlar gitmiyorlar, hizmet yapiyorum surekli der, hem de yuzlerine bir sey diyemezdi. En son annem kahvalti hazirlarken gelin gelip kahvaltinin hazir olup olmadigini sorunca anneme cinler gelmis bir kac laf soylemis. Ondan sonra rahat etti.

Abim baskici cok anneci bi tip değil ki kizlar baski yapsa bile arsi cikabilecek bi tip yengem hersey hazir iyisine geliyor onun da yoksa gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…