bizde var bu model bir gelin. her yere peşine çağırır. böylesi de gıcık oluyor.Allah Allah bu modeli ilk defa duydum. Sürekli kv'ye gitmek isteyen gelin.
Vallahi bir yaşıma daha girdim.bizde var bu model bir gelin. her yere peşine çağırır. böylesi de gıcık oluyor.
Ben şok! Ben hayret! Ben manşet!Arkadaşlar Abim var 9 aylık evli kendisi esiyle evlendiklerinden beri sürekli bizdeler.Ayri evleri de var ama her aksam kesintisiz yemege bize gelirler.Gelinimiz yemek yapmayi doğru düzgün bilmez ama bilmediği halde öğrenmek için heveste etmez.Beni hic yadirgamayin ama hazir yemek iyisine geliyor diye düşünüyorum.
Yeni evli insan niye sürekli sürekli kaynanasina gelir.Senin hic mi evinde isin olmaz.Yeni evlisin evinin bi tadini cikar başbaşa kal yani bu durum çok garibime gidiyor.
Kendi evlerinde kaldiklari sure en fazla 15 gündür.Eskiden yatmaya nadir de olsa evlerine giderlerdi.Simdi o da yok.Yazik annem sürekli ne yemek yapsam derdinde 3 kisi olsak bi kizartmayla bile aksam yemeği geciştirilebilir ama maalesef kesinlikle yediklerinde,ictiklerinde değilim ama yeni evli insanlarin sürekli bizde olmasini da garipsiyorum.Daha çok başbaşa kalma zamanları değil mi?
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?Ya biz sizinle akraba olabiliriz galiba. Şaka bi tarafa bi kuzenim var eşi ile aynı böyleler. Gelin hanım 1 senenin sonunda itiraf etmişti yengemden için "annem türlü çeşitli yemek yapıyor, ne gerek var evde bi de ben mi yapayım" demişti. Ki bu ailenin durumu çok çok iyidir. Yengemlerim evi Bahçeli 6 odalı bir evdi. Belki gelinde böyle bi evi olsun istiyor canı çekiyodur deyip onlarında var olan evini değiştirip 6 odalı bahçeli bir ev almıştı.Yinede gelip aynı düzeni devam ettirdiler. İnsanlar ayıplayıp yok artık falan deyince 15 gün gelmeyip torunu özlemişsindir deyip 15 günde kalmaya başladılar. Yeni düzen böyle artık. Yengem de alıştı. Napalım artık diyo.
işin ilginç yanı, bu hikayede kötü olan görümceler, yani biziz. gelin masum kv sinin gözünde.Vallahi bir yaşıma daha girdim.
Yemeklere acıyı doldur bir gün gelmezler belkiAnnem de kabahat var çok yuz verdi çocukları da olursa yandik valla.
Karı Koca cimri olabilirler miOlabilir sanirim yaptigi yemekleri begenmiyor.
Valla benim eşim evliligimizin ilk aylarinda surekli gitmek istiyordu,1 -2 gittik sonrasinda ben cok sıkıldım,inanır mısın hayatımda yumurta bile kırmamıştım,youtubeu ezberledim,her gün tarif denedim basardim basarisiz oldum ama en azindan gitmekten kurtuldum.yemek hazır rahat evet ama her günde gidilmez ki..bence anneniz ee kızım haftaya da biz size gelelim desin bak geliyor mu bi dahaArkadaşlar Abim var 9 aylık evli kendisi esiyle evlendiklerinden beri sürekli bizdeler.Ayri evleri de var ama her aksam kesintisiz yemege bize gelirler.Gelinimiz yemek yapmayi doğru düzgün bilmez ama bilmediği halde öğrenmek için heveste etmez.Beni hic yadirgamayin ama hazir yemek iyisine geliyor diye düşünüyorum.
Yeni evli insan niye sürekli sürekli kaynanasina gelir.Senin hic mi evinde isin olmaz.Yeni evlisin evinin bi tadini cikar başbaşa kal yani bu durum çok garibime gidiyor.
Kendi evlerinde kaldiklari sure en fazla 15 gündür.Eskiden yatmaya nadir de olsa evlerine giderlerdi.Simdi o da yok.Yazik annem sürekli ne yemek yapsam derdinde 3 kisi olsak bi kizartmayla bile aksam yemeği geciştirilebilir ama maalesef kesinlikle yediklerinde,ictiklerinde değilim ama yeni evli insanlarin sürekli bizde olmasini da garipsiyorum.Daha çok başbaşa kalma zamanları değil mi?
Ben ilk evlendigimde esim hergun olmasada sıklıkla annesigile gitmk istiyodu bende çalısıyodm gece ayri mesaiArkadaşlar Abim var 9 aylık evli kendisi esiyle evlendiklerinden beri sürekli bizdeler.Ayri evleri de var ama her aksam kesintisiz yemege bize gelirler.Gelinimiz yemek yapmayi doğru düzgün bilmez ama bilmediği halde öğrenmek için heveste etmez.Beni hic yadirgamayin ama hazir yemek iyisine geliyor diye düşünüyorum.
Olabilir sanirim yaptigi yemekleri begenmiyor.
Yok durumlari kotu değil kizlar babam bize alisveris yapti mi onlara da yapar.Kendi aramizda boşuna ayri ev acip masraf yaptik diye konuşuyoruz.
Ayri tatile gitmelerini teklif ettik onu da kabul etmediler tatile de bizle geldiler. Dusunun yani durumu
Nasıl yani??????????işin ilginç yanı, bu hikayede kötü olan görümceler, yani biziz. gelin masum kv sinin gözünde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?