surekli bizdeler

Anneniz çeksin abinizi kenara, uyarsın. Ne bu böyle her gün her gün... İkisi de mi gelmek istiyor, yoksa bir taraf zorlanıyor mu bilmem de, abiniz hiç olmazsa kendi oğlu. Alınmayıversin uyarılınca. Bence kökten çözüm bu. Ana baba evine bağlı olmadan, kendi başına yaşayamayacak insanlar niye evlenir anlamam.

Ay hazırcı bu resmen. Gel diyen de yok diyorsun çok ilginç ya yeni evli insan bi makarna salata yapar ama eşiyle güle oynaşa yer hayret valla. Bence annen bi gün yapmasın bakalım, bugün hastayım kızım sen yap desin, sen yap ben tarif ederim desin bakalım ne yapacak. Millet gitmek istemez bu da evine gitmiyor. Bi sıkıntıları mı var acaba?

Ya biz sizinle akraba olabiliriz galiba. Şaka bi tarafa bi kuzenim var eşi ile aynı böyleler. Gelin hanım 1 senenin sonunda itiraf etmişti yengemden için "annem türlü çeşitli yemek yapıyor, ne gerek var evde bi de ben mi yapayım" demişti. Ki bu ailenin durumu çok çok iyidir. Yengemlerim evi Bahçeli 6 odalı bir evdi. Belki gelinde böyle bi evi olsun istiyor canı çekiyodur deyip onlarında var olan evini değiştirip 6 odalı bahçeli bir ev almıştı. Yinede gelip aynı düzeni devam ettirdiler. İnsanlar ayıplayıp yok artık falan deyince 15 gün gelmeyip torunu özlemişsindir deyip 15 günde kalmaya başladılar. Yeni düzen böyle artık. Yengem de alıştı. Napalım artık diyo.

Ben şok! Ben hayret! Ben manşet!
Burada kv bizi surekli ariyor, cagiriyor, her gun onlarla olalim istiyor diye sikayet eden gelinlere alisigiz biz

biz yeni evliyiz ne isimiz var hergün annemde demesi gereken kişi abin canım. ..Henüz her gününü kendi istegi ile kayinvalidesinde gecirmekten mutlu olan gelin ile karşılaşmadım. ..
senin yemegin yenmiyor,anneme gidelim
hazira dag dayanmiyor anneme gidelim
annemi ozledim anneme gidelim diyen genelde erkektir.. aklıma bir hikaye gwldi duymussundur
oglu yeni evli bir kadin varmis yemekleri ile de tanınan bir gün oglunu gelini ve bir dostunu yemege davet etmiş, ,,o gün gelip catmis ama ne pilav pilava benziyor ne rosto rostoya ne kek keke.. gece bitip herkes evine dağılırken arkadaşının mahiretini bilen dostu sormuş, yahu bugün sana ne oldu yemeklerin berbattı. ..
kadin tebessümle, eğer herzamanki gibi yapsaydim oğlum esinin yemeklerine hic kiymet vermeyecek hep benimkiler ile kiyaslayacakti.. ..

Ayni olayi bizde yasadik,erkek kardesim 9 yillik evli evinde 9 kere yemek yemedik,hep bizdeler ,yemekte ,
Kardesimin esi ne ev temizler ,ne yemek bilmez ,disarda yemektense bize gelirler,
Ustelik birde ev tasimalari yada hastalik durumunda 1 ay kalirlar ,
Evleri bizden 5 sokak otede ,
Asla bisi alip gelmezler bizde kalir ,bizden yerler,
Bu olaylar gecen sene annem rahatsiznanincaya kadar devam etti ,hastanede evde hic bakmadilar ,annem artik hic taviz vermiyor hastsyim diyip yapmiyor,ben yuz vermiyorum,
Anneniz hastayim desin,yatsin hizmet beklesin ,artik yeni gelinlik bitti,ben hizmet istiyorum gelinimden desin

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee? Bir ortası yok herhalde.

Belki yemekleri kötüdür gelinin ve abin aç kalmamak için getiriyodur.

Annem de kabahat var çok yuz verdi çocukları da olursa yandik valla.
Yemeklere acıyı doldur bir gün gelmezler belkiayrıca yemek yapmak isteyen her türlü ögrenir internet var artık internetten video izleyerek bile yapar tam tarifli ölçülü 1 tutmaz 2 tutmaz 3.ye pişer.

Birgün anneniz desin ki size yemeğe geliyoruz desin iş başa düşer.

Abinizin evine yemekli misafirde mi gelmiyor hiç.

Valla benim eşim evliligimizin ilk aylarinda surekli gitmek istiyordu,1 -2 gittik sonrasinda ben cok sıkıldım,inanır mısın hayatımda yumurta bile kırmamıştım,youtubeu ezberledim,her gün tarif denedim basardim basarisiz oldum ama en azindan gitmekten kurtuldum.yemek hazır rahat evet ama her günde gidilmez ki..bence anneniz ee kızım haftaya da biz size gelelim desin bak geliyor mu bi daha

Ben ilk evlendigimde esim hergun olmasada sıklıkla annesigile gitmk istiyodu bende çalısıyodm gece ayri mesai gündüz ayrı yorgunluk tavan oraya gidiyrm ben uyukluyrm resmen sonundaa eeh dedim sen gidiyosan git gelmyrm ben yorgnum ondan sonra bi dahada bana demedi gidelim diye gelmek istiyosan sende gel diyodu canm istiyosa giderdim istemyosa gitmzdim evimde duzenimi oturtmamisim haftanin 3 4 gunu ne isim var orda habire yaww cok gıck.
Senin abin zorluyoda olabilir gidelim diye belki..

Olabilir sanirim yaptigi yemekleri begenmiyor.

Anneniz artık ya güzel yemek yapmasın bir süre , abiniz de o zaman zaten annem de artık bozdu diye düşünür ya da geline güzel yemek yapmayı öğretsin
Ya da siz abinize sorun sırf lezzetli yemek yemek için mi geliyorlarmış bu en önemli güzel günlerinizi sizin evde geçirmeleri için yeterli bir sebep değil bence

Benim gorumcemde devamli annesindeydi kari koca kalirlardi yer icer yatarlardi cocuk olunca ayakları kesildi sizinkilerde belki bir sure bu sekilde birikim yapip sonra evlerinde kalacaklardir hic onaylamadigim bisey bizimkiler bi yerde yemek yediklerinde ohh aksami sabahida çıkarttık der sevinirlerdi sevimsizler

Kabul etmeyen her ikisi mi yoksa abiniz mi
Bu arada tatil parasını bölüştünüz mü yoksa babanız mı ödedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…